Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *18*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

gabibaby, eu am activata optiunea de a primi mesaje private, tu nu o ai.
Nu stiu ce vorbesti despre luat suturi, aici fiecare isi spune parerea si incearca sa ajute pe cat posibil.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Aiducule esti MINUNATA!!!
Emma, te iubim enorm.
Am fost si eu la Cernica si m-am rugat pentru Emma noastra draga...
Sa aveti o zi cu soare. Sunteti in gandul meu mereu.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancaiordan spune:

Aida, aproape ca nu indraznesc sa ma adresez direct tie din respect pentru durerea voastra...pentru mine esti aproape ireala prin puterea de care dai dovada si prin faptul ca din cand in cand intri aici sa ne mai dai de stire....si desi majoritatea nu te cunoastem personal, sa fii convinsa ca ai parte de toata iubirea si rugaciunile noastre!
Eu merg la biserica foarte rar, insa ieri m-am dus sa aprind o lumanare pentru Emma si pentru tine...si singurul motiv pentru care o spun este ca vreau sa stii cu toata taria ca voi doua ne-ati miscat si ne-ati atins vietile ca nimeni altcineva.Va multumim pentru lectia de VIATA (nu de altceva!), de IUBIRE, de PUTERE.

Bianca, mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Aida, Emma, sunt alaturi de voi!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ieri dimineata ploua si era urat, noros. alergam prin oras sa rezolv niste acte.... Cand am iesit din primarie am auzit clopotele cum bat, incepea slujba...era 12. Am traversat si am intrat in biserica. m-am rugat pentru EMMA, putin, asa cum am putut cu Sofia agatata de mine care a inceput sa tipe impresionata fiind de ecoul din biserica si a trebuit sa ies dupa 5 min. Cand am iesit afara era un soare frumos ca si cand nu ar fi plouat deloc in acea zi. Nu sunt singura care a observat acest lucru....asa ca sper intr-o minune!
o zi frumoasa sa ai, Emma

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibaby spune:

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau EMMA. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Doamne, lumineaza-le calea

Emma INVINGE cancerul!

un copil creste in inima mea