Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *18*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu-mi gasesc cuvintele care ar putea sa va aline suferinta ...
pui mic sa ai o zi senina fara dureri
aida

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sa veti o zi cat mai buna,scumpelor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Si eu am fost ieri la biserica, dupa serviciu si m-am rugat pentru Emma, pentru eliberarea ei de suferinta. Nu am putut ajunge la ora 12, dar l-am rugat pe parinte sa ii citeasca o rugaciune in timpul Acatistului Maicii Domnului care tocmai incepea.
O rugaciune speciala pentru Emma Aida si una pentru mama mea aflata in aceeasi situatie.

Minune e si simplul fapt ca ne-am unit atatia oameni in iubire si in rugaciune. Copilul asta face minuni!

Aida, cred ca faptul ca te pregatesti e inca o dovada de realism si de imensa intelepciune. E dovada ca nu mai poti sa o vezi suferind atat.

E o poveste tulburatoare ce vi se intampla voua.
Realizam cat de mici suntem si cat de penibili cand ne suparam ca am pierdut tramvaiul...sau pentru alte nimicuri cotidiene

O zi usoara sa aveti, linistita si senina! Un dram de iubire si de la mine spre familia voastra greu incercata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aida, suprema dovada de iubire neconditionata este acceptarea. Nu inseamna ca o iubesti mai putin daca o lasi sa scape de durere, inseamna ca depasesti bucatica aceea de egoism care te face sa o tii langa tine cat mai mult timp, chiar daca ea se chinuie.
Si daca pe fondul acestei acceptari apare si iesirea din criza, speranta de mai bine, atunci este cu atat mai bine, pentru ca esti pregatita pentru orice.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Aida si Emma iubita, sunteti in gandurile mele tot timpul.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Aida esti foarte curajoasa. Am tot respectul din lume pentru tine.

Am invatat (si invat in continuare) multe de la voi. Am invatat care sunt lucrurile importante din viata.

Va doresc o zi cu trompetzica si fara dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu poate fi comparata in nici un fel durerea pe care o simte o mama cand e puiul bolnav.
Aida sunt cu gandul alaturi de voi si sunteti in rugaciunile noastre seara de seara.
Emma, pui mic si scump, esti o luptatoare! Dragostea parintilor tai te ajuta sa treci prin aceasta durere crunta pe care nici un pui mic nu ar trebui sa o cunoasca niciodata!
Te imbratisez tare tare, ca sa-ti mai dau din puterea mea!
Dumnezeu face minuni!
Trebuie sa faca si de aceasta data!
Multa sanatate va doresc din suflet!

Emma INVINGE cancerul !

Edit: Este peste putiintele unei mame sa accepte asa o resemnare. Undeva, in sufletul ei, o particica infim de mica, tot spera, spera ca o minune se va infaptui. E dreptul ei si e normal si omenesc sa simta asa.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibaby spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Aida, suprema dovada de iubire neconditionata este acceptarea. Nu inseamna ca o iubesti mai putin daca o lasi sa scape de durere, inseamna ca depasesti bucatica aceea de egoism care te face sa o tii langa tine cat mai mult timp, chiar daca ea se chinuie.
Si daca pe fondul acestei acceptari apare si iesirea din criza, speranta de mai bine, atunci este cu atat mai bine, pentru ca esti pregatita pentru orice.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Buna Carla , am incercat sa-ti trimit un raspuns privat insa nu ai activat aceasta optiune cum as putea coresponda cu tine ?

Sustin cele spuse de Carla , n-am avut insa curajul sa le spun exact asa pt ca in incercarea mea de a-mi spune parerea am fost luata un pic la "suturi" de cateva fete cu toate ca le-am si rugat sa nu ma condamne, probabil ca ego-ul lor n-a suportat cele spuse,insa mi-au prins bine intrucat in ziua aceea dupa ce am citit replicile dezaprobatoare ale fetelor ,am facut curatenie mult mai repede si bine , gasind cercelul pierdut in urma cu cateva zile prin casa .

Ba mai mult , am avut puterea sa fac un gest si anume sa dau afara o angajata care ma fura de cateva luni de zile si culmea , stiam ca fura dar fiind pe de o parte verisoara mea prin alianta (din partea sotului) pe de alta provenind dintr-o familie de 6 copii ,incercam sa- mi iau toate masurile de precautie sa nu mai faca acest gest,insa ajunsesem obsedat de acest lucru , ma gandeam oare am luat banii din sertar ?, nu ma duceam nici la toaleta cand era acolo, incercam sa stau cat mai mult cu ochii pe ea intrucat imi luase si dublurile cheilor de la sertare ,si simteam ca nu pot controla situatia , avand si o situatie material destul de grea incercam sa evit sa "greseasca" insa .... obiceiul ei sau deprinderea au fost mult mai puternice si faptul ca a incercat sa puna in carca acest lucru altei fete care e....un ingeras de fata ,aaa si nu in ultimul rand starea creata de discutiile pe forum :) au dus la acest final care ...bineinteles trebuia sa se intample , acum ma simt mult mai usoara si impacata .

Imi cer scuze ca am deviat un pic subiectul , sunt alaturi de tine, Aida si acest mic ingeras nevinovat , referitor la tratament cred ca merita incercat orice ,orice poate insemna ceva bun pt EMMA atat timp crezi cu toata fiinta ta in el, si eu cred cu tarie in aceste lucruri care apar la un moment dat

Totul e ca in momentul in care incerci acest tratament sa excluzi total posibilitatea ca nu va reusi , sa nu lasi nici macar un gand pesimist sa-ti umble prin cap ,daca incearca sa apara ,inlatura-l

Crede cu tarie ca va fi BINE si ASA VA FI

NOI TE VOM SUSTINE

DOAMNE AJUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibaby spune:

DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Sunteti in gandurile si rugaciunile mele!

Mergi la inceput