*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 9
monicus spune:
Un vot pentru printesa... se poate? Pupici...
http://concurs.pampers.ro/profile/29269
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
criss703 spune:
Felicitari celor "2 dintosi " pt. Elisa si pt. gagicul Davidut
Eli inca ma doare sanul , nu tare dar sacaitor si mai mult inspre exterior-jos ..daca se intelege ceva
PS.Monicus votat printesa
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Miky-ea spune:
Olivia si Otiliav felicitari pentru primul dintisor!
Criss,sanatate multa!
Spiridus multa sanatate puiului tau mic!
Alra felicitari pentru vestile bune de la medic! Multa sanatate!
Eli,bine ca ati descoperit cauza,sanatate multa!Te intrebam cum mai esti cu ...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Otiliav spune:
Da mai ce invazie de dintisori, o sa avem multi iepurasi de paste.
Olivia, felictari. Eu stiu ca teoretic ies cei 2 de jos, dupa aceea cei 2 de sus, incisivii si la sfarsit caninii. Am intr-o carticica schema lor.
Si cand ma gandesc ca Anei i-au iesit la 4 luni. Mereu imi pun intrebarea, de ce oare Ana a avut fontanela uriasa, analize de Ca proaste, i-am dat mult Vigantol si Ca pana la un an, iar dupa aceea cam 2 ture pe an primavara si toamna. Si cum am sarit peste cura de Ca si vigantol cum si-a rupt piciorul.
Citat: |
citat din mesajul lui Oaanna Buna fetelor! Scuze ca nu am mai scris de muuult..dar draqushorul asta mic ma termina. Si scuze ca ma bag in mijlocul discutiei si daca cumva repet probleme dezbatute anterior ( nu am mai citit de f mult timp din urma)..dar evident am o problema, ca de aproape fiecare data cand scriu Fata mea draga si scumpa, desi a ajuns la aproape 5 luni, este foarte agitata si nu gasesc nicio metoda sa o calmez: -niciodata nu a acceptat suzeta -de la 2 saptamani a avut colici si urla in continu, motiv pentru care abia acum i-am scos Sab Simplexul; -aproape de fiecare data nu accepta pe nimeni altcineva decat pe mine, motiv pt care nici nu plec decat foarte rar de acasa fara ea; Asa ca noi, daca nu ne petrecem aproape majoritatea timpului in brate incepem sa urlam isteric. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac, mereu am zis ca o sa creasca si ca o sa fie mai bine. Dar in ultimul timp e din ce in ce mai rau. Adica de 3 zile cat timp e treaza ( si e cam 13h din 24h si brusc a inceput sa se trezeasca si noaptea)nu vrea decat in brate si adoarme ff greu, de fiecare data aproape cu tipete. Am incercat sa ii dau suzeta, sa ii citesc, sa ne jucam cu jucariile, i-am pus muzica linistitoare..nu functioneaza nimic. Am incercat si metoda cealalta, adica sa o las sa planga..si chiar daca o las 30-40min tot nu tace. Chiar ma gandesc ca poate are o problema, poate o mai supara burtica sau poate ii ies dintii. Si pe langa asta, de o luna ne chinuim sa papam cu lingurita, bineinteles cu pauze..si nu reusim.Iar azi nu a vrut supica nici macar din biberon.. Voi ce parere aveti? Ca sincer eu nu stiu ce sa mai cred, ma gandesc ca poate sunt eu neexperimentata si nu stiu cum se creste si cum se amuza si linisteste un copil. |
Eu plec de acasa, dar cu ea dupa mine, oriunde merg eu hop si ea. E plimbata si rasplimbata: masina, avion, metrou, tramvai, microbuz, , n-am ratat decat troleibuzul.
Dintisorii dor mult inainte sa iasa, ai verificat sa nu aibe gingiile umflate?
Eu o scot afara cand ajung la capatul rabdarii. Adoarme destul de repede dupa ce o pun in landou. Iar daca e deja noapte o scot cu landoul pe balcon, o imbrac bine si simulam iesirea la plimbare, e geam deshis la balcon, se aud masinile, sirenele si ea adoarme bustean .
Iar cu mancarea zau ca nu inteleg ce atata graba. Daca sigur nu vrea renunta o perioada si incercati mai incolo cand va fi interesata de ce ai tu in farfurie, cand va intinde mana dupa mancare. Nu incerca sa o fortezi ca va asocia ora de masa cu ora de chin si asa cum spuneam nu are inca 6 luni, teoretic mai poate fi amanta diversificarea.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
miki01 spune:
Felicitari pentru primul dintzisor!
citat din mesajul lui Olivia26 Avem un dintisoooooor, caninul din stanga jos Imi fac o mie de griji ca am citit ca atunci cand ies in alta ordine poate fi semn de rahitism. Stiti ceva despre asta? Ati mai auzit sa iasa la cineva un canin prima data? Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 Made in the Holy Land Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru
Amalia spune:
Votat printesica mica si frumoasa!!
citat din mesajul lui monicus Un vot pentru printesa... se poate? Pupici... http://concurs.pampers.ro/profile/29269 Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani pozele mele Povestea nasterii Un vot pentru printesa noastra |
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
carmendu spune:
citat din mesajul lui blue78 Lorena si cum pot sa imi dau seama daca are reflux? |
te duci si ii faci ecografie de abdomen superior (medlife, dr stamate). se vede la eco daca are reflux.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
carmendu spune:
problema mare la noi.
dr meu pediatru pleaca in franta pentru cateva luni si suntem cam de izbeliste, taman acum cand am mai multa nevoie de el.
am hotarat sa mergem la o policlinica de stat. am fost ieri la control sa ne cunoastem si mi-a zis sa nu-i mai dau picaturi de vigantol ci sa trecem pe vigantolette ca se asimileaza mai bine. voi ce stiti?
si alta problema, victor e un pic aspru pe pulpite si pe fata (nu are bubite). dr zice ca s-ar putea sa aiba dermatita atopica si mi-a dat o crema cu cortizon, pe care nu am de gand sa i-o iau. cum vine frate, doar pentru ca i se pare, baga cortizon? sincer, copilul nu ar nimic. doar e un pic aspru.
la rafael sau la leyre cum a inceput? direct cu bubite?
malinas- ai PM
pozele noastre
carmendu spune:
buna dimineata doamnelor,
eu am dat stingerea aseara, eu va dau cafeaua de dimineata.
mai nou, fimiu se trezeste pe la 6 si ceva, mananca si nu mai adoarme. are chef de vorba. si are o vorba.... tocmai cand e somnul mai dulce pentru mine. il ia somnul pe la 8 si mai doarme inca o ora.
de 3 seri i-am bagat 2 masuri de cereale seara. am zis ca o sa doarma mai mult. aiurea. doarme la fel de mult si bine si cu 50 de ml de lapte chior si cu 180 de lapte cu cereale!
vad ca zilele aste zana maseluta v-a facut mai multe vizite.
sper ca ati primit-o cum se cuvine! sa fie cu noroc si cu dintisori frumosi!
pozele noastre
fluturasha23 spune:
Neatza la toata lumea! Multumim carmendu pentru ! tare buna mai e!
Pentru cele care stau in Crangasi sau zone adiacente s-a deschis o sala unde se fac diverse sporturi si dansuri h t t p : / / w w w . b o d y e x p r i m . r o /
Eu am de gand sa ma duc la lectia combinata de pilates stretching
mami de Iulia 26.11.2008