*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra felicitari pentru vestile bune de la eco! Multa sanatate si-n continuare, sa creasca frumos si sa va bucure!
Olivia felicitari pentru primul dintisor!
Spiridus multa sanatate puiului mic!
Aleinad.g nu sunt in masura sa-ti spun cum sa faci sa-i dai sa suga numai dimineata si seara, pentru ca Luca suge cu pofta in continuare la toate mesele, iar cel mare, David, manca si-n timpul zilei, chiar si dupa diversificare...pana la 1 an cand l-am intarcat de tot. Multumesc pentru aprecierile la adresa puilor! Sa-ti traiasca si tie si sa fie sanatosi!
Eli ma bucur ca ati descoperit care era dusmanul! Muuulta sanatate, sa se vindece puiutul scump!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

wow... Felicitari! Si la mai multi dintzisori!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello ladies!

Ne laudam si noi cu primii doi dintisori de jos, cam devreme dar ce sa facem. Am remarcat noi de cand s-a nascut ca-i batoasa si sta bine cu calciul. Ma intreb daca nu am gresit dandu-i vigantol ultimele 2 luni, si fontanela e chiar micuta acum iar pediatra i-a redus doza.
De saptamana trecuta de cand zicea Dandusa de Raducu am controlat-o ca era nervoasa si nu stiam de ce. Bine ca stim acum care-i cauza ca tare e frustrant sa nu iti poti intelege copilul. Iar azi chiar nu stiam ce sa-i mai facem ca plangea si plimbata. Am scos-o afara ca altfel nici ca puteam sa o adormim, a stat 9 ore treaza si cu crize de plans.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Eu i-am dat deja mandarina. Portocala imi pare mai acida...
Eu am intrebat medicul despre treaba cu aciditatea portocalei, daca e indicata pentru bebe si mi-a spus ca nu-i face bebelui aciditate, sa-i dau linistita.
A spus ca in ulcer este indicata lamaia care la prima vedere ar pafrea foarte acida....
Citat:
citat din mesajul lui malinas

cam de la ce varsta se recomanda sucul de portocale?Ca ma gandeam sa ii dau si eu lui david, sa nu se plictiseasca doar de mar si morcov, plus ca marul nu-mi place ca se oxideaza f repede.In cartea Diversificarea alimentatiei-retete culinare pt bebelusi, trimisa de Mirtha pe contul comun, scrie ca se poate da sucul de portocale de la 3 luni.Voi ce parere aveti?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

multumesc mult de raspuns.Mai astept un picut totusi, macar sa o intreb si pe doctorita.

Para i-ai dat cumva Caterinei?Ca eu i-as da facuta la abur.

Cum mai papa Caterina lapticul cel nou?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia felicitari pentru iepuras! Draga de ea, ce s-a chinuit azi mititica ...auzi 9 ore treaza la nici 4 lunite...scumpa mica!
Pup dulce!!!

Citat:

Hello ladies!

Ne laudam si noi cu primii doi dintisori de jos, cam devreme dar ce sa facem. Am remarcat noi de cand s-a nascut ca-i batoasa si sta bine cu calciul. Ma intreb daca nu am gresit dandu-i vigantol ultimele 2 luni, si fontanela e chiar micuta acum iar pediatra i-a redus doza.
De saptamana trecuta de cand zicea Dandusa de Raducu am controlat-o ca era nervoasa si nu stiam de ce. Bine ca stim acum care-i cauza ca tare e frustrant sa nu iti poti intelege copilul. Iar azi chiar nu stiam ce sa-i mai facem ca plangea si plimbata. Am scos-o afara ca altfel nici ca puteam sa o adormim, a stat 9 ore treaza si cu crize de plans.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Amalia, ce scump este puiul tau mic cand tasteaza la calculator!

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Moaama, dar e invazie de dintisori Felicitari Otilia si Olivia pentru primii soricei

Malinas, i-am dat Caterinei si suc de para... doar o data, ca mi-a facut kk moale de tot dupa ea, deci mai asteptam cu para. Ii dau doar suc de mar cu morcov si putina mandarina. Daca David nu are probleme cu scaune moi, atunci ii poti da para linistita, e bine tolerata de bebelusi. La Rebeca a fost printre primele fructe introduse, ea era costipata si pireul de pere a ajutat-o mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Olivia26nu stiu despre ordinea dintisorilor, dar nu dispera, cel mai bine intrebi medicul pediatru. Obtii cea mnai buna informatie de la medicul copilului.

Felicitari pentru primul dintisor.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Avem un dintisoooooor, caninul din stanga jos

Imi fac o mie de griji ca am citit ca atunci cand ies in alta ordine poate fi semn de rahitism. Stiti ceva despre asta? Ati mai auzit sa iasa la cineva un canin prima data?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Olivia felicitari pt dintisor

Eu am o problemuta...lapticul nostru alfare se ia numai din farmaciile sensiblu si helpnet pe comanda. Si luna trecuta am facut comanda de 8 cutii la helpnet in 2 zile am avut lapticul. Saptamana trecuta am cerut din nou 8 cutii mi-au zis ok si au zis ca ajunge saptamana asta, maine mai exact. Azi m-am dus sa intreb daca totusi a ajuns mai devreme si mi-au zis ca o sa ajunga maine laptele si doar o cutie, ca nu au mai gasit....pai ce ma fac eu cu o cutie? am sunat la nestle azi sa vorbesc daca pot merge sa cumpar eu direct de la ei, dar tre sa sun maine din nou ca azi era prea tarziu. Sper sa fie totul ok ca nu am cum sa-i dau alt laptic...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

daca maine nu iti aduc dejteptzii lapte, da-mi un semn si vad ce facem, da?
aaaa, sper ca nu uiti ca tre' sa le faci scandal, da?

fructele cu p para,pruna, piersica sunt diuretice.. mai bine le dam in combinatie cu inca ceva, daca iese ffff moale

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

In ce oras stai in Belgia alra, eu am fost de doua ori la Bruxelles si sotul a muncit la Bruxelles 2 ani. Pupici

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Felicitari Otiliav pentru primi dintisori. Pupici.

Citat:

Hello ladies!

Pozele noastre

pozici noi

[/quote]

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput