*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bertha, mercic pt raspuns. Da, e caninul ca am numarat de cateva ori ca sa fiu sigura, ca nu prea sta, e al treilea de la mijloc inspre lateral. Se vede alb si se simte si cu degetul, inteapa. Am tot cautat pe net si m-am mai linistit ca mai sunt si altii.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

deci...io plec in lumea larga
iar aeerosoli

sa il ia naiba de aparat
cre'ca el e beleaua
mai bine nu il luam

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

mai bine zi mersi ca ai instromentu in casa si ai pe ce pune mana. si lu nicole era sa ii dea aerosoli si nu pentru cine stie ce. e un aparat tare eficient si multzu lu al de sus ca exista solutie asa buna la tuseli ca fi-mea a mare e stricata bine pe tevi.
tu cu ce ii faci aerosolu? de ala micu vorbesti? lu nicole cica sa ii fac cu ceva pe baza de cortizon si inca o chestiune.

editez sa iti zic cu mesele de noaptea:
io mama denaturata de bb vreau sa ii scot lu fata mea, nicole sophie, mesele de noaptea pentru motivul abject ca ma trezesc zilnic la 7 si sunt chiauna daca ma scoala ea si la 5. pe cuvant de pionier ca nu o las sa planga deloc, ci o indop cu consecventa seara in speranta ca o sa doarma toata noaptea. si azi a dormit pana la 7 si asa sa faca de acu inainte!
si admit ca la fel am facut si cu aia mare si promit ca tot la fel o sa fac daca prin absurd ma mai aleg cu vreuna in 3 ani de acuma

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Avem un dintisoooooor, caninul din stanga jos

Imi fac o mie de griji ca am citit ca atunci cand ies in alta ordine poate fi semn de rahitism. Stiti ceva despre asta? Ati mai auzit sa iasa la cineva un canin prima data?

felicitari
la alex a iesit prima data incisivul de sus
dr a zis ca nu-i bai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

alra, sunt chiauna... da mah, io te admir si te respect (yoy ce ezpresie de manelist), nu's daca as fi rezistat cu servici si alaptat... ritmul tau de viataa este ametzitor.
adik te intzeleg; va inteleg pe toate; doar ca io asa sunt; nu poci cu reguli
sa nu va supi, sa va facetzi nervi cnd cetiti mesajele mele, da?

cris..al' mik ie cu aerosolu' in nas; e ragusit de vreo 3 zile..am zis ca ii trece

am auzit pe la fete(aka odiseea lui alex) ca o cura la salina ar fi buna; voi ce stiti despre subiectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Malinas am dat un search pe gogu si am gasit intr-o reteta ca in loc de mimolette poti folosi branza de burduf.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

saru'mana.Vezi, pe mine nu m-a dus capul la ora asta sa gugaLESC, mi-a fost mai usor sa va intreb pe voi. multumesc!

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Avem un dintisoooooor, caninul din stanga jos

Imi fac o mie de griji ca am citit ca atunci cand ies in alta ordine poate fi semn de rahitism. Stiti ceva despre asta? Ati mai auzit sa iasa la cineva un canin prima data?

felicitari
la alex a iesit prima data incisivul de sus
dr a zis ca nu-i bai

Multumim Sanatate multa puiului

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Draga mea, asa am patit eu cu prima fetita. Dadea afara foarte mult laptic dupa aproape fiecare masa, sau cel putin asa-mi parea mie, foarte mult. Vomita efectiv cu jet de multe ori. Insa medicul era linistit si-mi spunea sa fiu calma, ca da doar surplusul Si mie-mi parea ca nu-i mai ramane nimik in stomac. Insa crestea bine luna de luna. Problemele astea s-au diminuat odata cu inceperea diversificarii si au incetat de tot cam pe la 6-7 luni
Fetita ta a luat bine in greutate? E ok? Pare sa sufere cand da afara lapticul? Ca a mea era foarte bine dupa ce vomita, n-avea nici o treaba.
Si daca esti foarte nelinistita, atunci vorbeste cu medicul

Citat:
citat din mesajul lui blue78

Eu am o problema cu fetita care parca nu se mai termina. Duap fiecare masa eructeaza foarte mult (ragaie mai pe romaneste) si uneori socate si destul de mult lapte. Efectiv nu mai stiu ce sa mai fac. Am cumparat toate felurile de biberoane Avent, Nuk, Nuby, etc. dar cele pe care le suporta si le folosesc sun Dr. Brown's cu tija. Mai foloseste cineva astfel de biberoane? Oare si cand va trece pe mancare solida tot asa va ragai mereu?

Intreba cineva de apa. Eu nu alaptez, mananca exclusiv Humana 1, si ii dau apa zilnic cu lingurita. Uneori bea 30 ml alteori 15 ml. Oricum important este sa bea sa se hidrateze.

Poze noi cu papusa: http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Olivia felicitari pt dintisor

Eu am o problemuta...lapticul nostru alfare se ia numai din farmaciile sensiblu si helpnet pe comanda. Si luna trecuta am facut comanda de 8 cutii la helpnet in 2 zile am avut lapticul. Saptamana trecuta am cerut din nou 8 cutii mi-au zis ok si au zis ca ajunge saptamana asta, maine mai exact. Azi m-am dus sa intreb daca totusi a ajuns mai devreme si mi-au zis ca o sa ajunga maine laptele si doar o cutie, ca nu au mai gasit....pai ce ma fac eu cu o cutie? am sunat la nestle azi sa vorbesc daca pot merge sa cumpar eu direct de la ei, dar tre sa sun maine din nou ca azi era prea tarziu. Sper sa fie totul ok ca nu am cum sa-i dau alt laptic...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu i-am dat deja mandarina. Portocala imi pare mai acida...
Eu am intrebat medicul despre treaba cu aciditatea portocalei, daca e indicata pentru bebe si mi-a spus ca nu-i face bebelui aciditate, sa-i dau linistita.
A spus ca in ulcer este indicata lamaia care la prima vedere ar pafrea foarte acida....

Citat:
citat din mesajul lui malinas

cam de la ce varsta se recomanda sucul de portocale?Ca ma gandeam sa ii dau si eu lui david, sa nu se plictiseasca doar de mar si morcov, plus ca marul nu-mi place ca se oxideaza f repede.In cartea Diversificarea alimentatiei-retete culinare pt bebelusi, trimisa de Mirtha pe contul comun, scrie ca se poate da sucul de portocale de la 3 luni.Voi ce parere aveti?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello ladies!

Ne laudam si noi cu primii doi dintisori de jos, cam devreme dar ce sa facem. Am remarcat noi de cand s-a nascut ca-i batoasa si sta bine cu calciul. Ma intreb daca nu am gresit dandu-i vigantol ultimele 2 luni, si fontanela e chiar micuta acum iar pediatra i-a redus doza.
De saptamana trecuta de cand zicea Dandusa de Raducu am controlat-o ca era nervoasa si nu stiam de ce. Bine ca stim acum care-i cauza ca tare e frustrant sa nu iti poti intelege copilul. Iar azi chiar nu stiam ce sa-i mai facem ca plangea si plimbata. Am scos-o afara ca altfel nici ca puteam sa o adormim, a stat 9 ore treaza si cu crize de plans.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput