*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 6
bebecris spune:
eu ii dau legumele pasate: morcov, pastarnac, ardei gras, dovlecel si 3-4 frunzulite de patrunjel.pediatra mi-a zis sa-i dau 3-4 lingurite de piure d-asta si 2 de zeama (supa)...
noaptea cand se trezeste ii dau tzitzi...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Spiridusule, asa ziceam si eu ca ii voi da san noaptea atata timp cat va cere. Dar cand am vazut ca a inceput sa pape fff putin noaptea si sa nu mai ceara nici ziua am zis sa o incerc si pe asta. Eu nu i-am scos toate mesele de peste noapte. oar la prima trezire nu ii dau, ca sa faca si stomacelulu o pauza. Dar de cand cu saritul peste o masa, nu se prea trezeste. adica in loc de 3-4 treziri in intervalulu 22-6, avem doar 2. Si atunci nu primeste la prima trezire si primeste la urmatoarea. Asa manaca mult mai bine si sper sa reinceapa sa ia in greutate.
eu am noroc cu socrela si soacra sorei mele ca pun de toate in gradina, asa ca nu prea voi lua multe de la piata. Voi avea morcovi, dovlecei, ardei si rosii din gradina.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
madutza spune:
Eliza (elilove), in nici un caz sa nu ii dai antibiotic injectabil/pe gura, pana nu incercati intai cu antiniotic local. Poate mai stii ca si noi am venit cu asa ceva din maternitate si i-a trecut astfel: dezinfectare cu betadina (2-3 ori pe zi) si antibiotic local su forma de picaturi sau unguent. De obicei se dau solutii oftalmice cu antinioric. De ex, Garasone este o solutie oftalmica cu Gentamicina pe care i-am dat-o. Nu te speria, trece. Ar trebui sa va faceti si voi un exudat in gat pentru ca daca ati luat stafilococul il puteti retransmite. Multa sanatate!
Blue78, noi am scapat de asta la fata mare, dupa ce am aplicat urmatoarea metoda: o tineam sa eructeze si in timpul mesei, nu numai la sfarsit. Asa nu se mai strange asa mult gaz in stomacel si nu mai scoate asa mult lapic. Am vazut ca Humana au un lapte special pt asta.
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
mamiseli_11 spune:
Hai Nicole!! Hai Alra!! Sa veniti cu vesti bune
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
malinas spune:
siridusule, BraveGirl, saru'mana.M-am lamurit cum este cu portocala, mai asteptam.
Dar cu para cum este?ca astia prin carti recomanda para mai tarziu, eu ma gandeam, insa, sa-i dau para facuta la abur, si apoi piure cu o masura de cereale. O fi bine?O fi rau?
[purple]Acu' total off topic.Cine imi zice si mie cum e branza Mimolette si daca o gasesc pe undeva.Am o reteta de paine olandeza care contine si branza din asta, dar eu nu am auzit de ea si nici nu am vazut.Pentru cunoscatori credeti ca pot sa folosesc parmezan?[/purple]
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
elilov3 spune:
na ca acuma mi-am adus aminte
Diamisha sanatate multa la toata familia sa treceti cu bine peste aceasta perioada
criss cum mai este tzitzi?
madutza voi merge la un pediatru si voi vedea ce este de facut. multumesc de grija
spiridusule
edit tot uitai ceva
alra felicitari de vestile bune
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
BraveGirl spune:
Va multumesc pt sfaturile legate de eritemul fesier al lu' fii-mea. eu i-am dat cu Mustela si Bepanthol spray. Pana la prtocala nu am avut niciodata probleme cu poponeata.
In alta ordine de idei, sunt supi ca am incercat sa fac halvita/nuga si nu prea mi-a iesit. Are un gust puternic de miere. O sa mai incerc pana imi iese.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Avem un dintisoooooor, caninul din stanga jos Imi fac o mie de griji ca am citit ca atunci cand ies in alta ordine poate fi semn de rahitism. Stiti ceva despre asta? Ati mai auzit sa iasa la cineva un canin prima data? Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 Made in the Holy Land Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Sa-l stapaniti sanatosi! Esti sigura ca e caninul? Ala trebuie sa apara mult mai tarziu. Vezi sa nu fie incisivul lateral, sa nu te superi ca zic asta, dar uneori te mai poti insela. Ca sa te linistesti, iti spun ca lui Darius i-au iesit intai incisivii centrali de jos, apoi cei laterali de sus, arata ca un vampir, caut poze si va arat, sa va distrati. Nu a fost rahitic propriu-zis, insa a avut o fontanela imensa si o usoara forma de stern infundat, adica avea o gaurica sa zic asa, sternul usor adancit. A luat mai mereu 4 pic Vigantol/zi, ba chiar si 8 intr-o perioada. Dr a zis ca nu-i rahitism, pt ca n-a prezentat alte semne clare, gen matanii costale sau picioruse strambe etc. Deci, eu cred ca nu trebuie sa te stresezi.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
spiridusul spune:
deci...io plec in lumea larga
iar aeerosoli
sa il ia naiba de aparat
cre'ca el e beleaua
mai bine nu il luam
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
BraveGirl spune:
Malinas am dat un search pe gogu si am gasit intr-o reteta ca in loc de mimolette poti folosi branza de burduf.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA