*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 5
blue78 spune:
Lorena si cum pot sa imi dau seama daca are reflux? Ca eu i-am spus pediatrei si mi-a zis ca nu e nici o problema ca scoate mult aer. Soacra mea si mama la fel zic ca nu e nimic ca si eu si sotul la fel eram cand eram mici. Adevarul este ca ea si mananca foarte mult la o masa in jur de 200 ml chiar si mai mult, si asta de pe la vreo 2 luni jumate.
http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=48
miki01 spune:
Corina, noi folisim Reviken cu oxid de Zn si este super. A fost singura care a avut rezultate.
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Si mie mi-a spus pediatra ca-i pot da suc de portocale de la 3 luni. Problema majora a portocalei e ca poate produce eritem fesier. Asa am patit si noi si ne chinuim de 2,5 saptamani sa scapam, desi nu i-am dat decat 5 lingurite. ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru
ginye55 spune:
Am gasit sursa diareei lui Stef: azi nu a mai facut kk dupa lapte cum s-a intamplat ieri, dar cum i-am dat morcov fiert pasat a iesit imediat afara, dupa doar 5 ml. Deci, pana nu-si revine nu-i mai dau morcov deloc.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
stewie spune:
citat din mesajul lui blue78 Eu am o problema cu fetita care parca nu se mai termina. Duap fiecare masa eructeaza foarte mult (ragaie mai pe romaneste) si uneori socate si destul de mult lapte. Efectiv nu mai stiu ce sa mai fac. Am cumparat toate felurile de biberoane Avent, Nuk, Nuby, etc. dar cele pe care le suporta si le folosesc sun Dr. Brown's cu tija. Mai foloseste cineva astfel de biberoane? Oare si cand va trece pe mancare solida tot asa va ragai mereu? Intreba cineva de apa. Eu nu alaptez, mananca exclusiv Humana 1, si ii dau apa zilnic cu lingurita. Uneori bea 30 ml alteori 15 ml. Oricum important este sa bea sa se hidrateze. Poze noi cu papusa: http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=48 |
Eu tot bibe de la DR Brown's folosesc de cand s-a nascut. Adica am incercat in prima sapt cu unul normal si facea urat dupa masa, asha ca am inceput cu cele de la Dr Brown's si mi s-au parut mult mai bune.
Nici eu nu alaptez, dar voiam sa te intreb de ce ii dai apa? Eu am vb cu Dr si mi-a zis ca se hidrateaza destul din lapte si sa nu ii dau nimic altceva pana la 6 luni. In legatura cu scosul aerului asta e ok, e chiar indicat, fata mea e foarte pofticioasa si mananca repede si inghite mult aer, asha ca normal ca scoate sunete incredibile dupa. Ca mai scoate si lapte eu stiu ca e normal daca nu scoate mai mult de aprox 15ml de fiecare data ( asha mi-a zis mie dr)...cum masori???...cred ca e doar orientativ...sa nu fie foarte mult...incearca sa o asezi in semiculcat ca asha s-ar putea sa nu mai scoata si lapte
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
spiridusul spune:
citat din mesajul lui malinas cam de la ce varsta se recomanda sucul de portocale?Ca ma gandeam sa ii dau si eu lui david, sa nu se plictiseasca doar de mar si morcov, plus ca marul nu-mi place ca se oxideaza f repede.In cartea Diversificarea alimentatiei-retete culinare pt bebelusi, trimisa de Mirtha pe contul comun, scrie ca se poate da sucul de portocale de la 3 luni.Voi ce parere aveti? |
eu nu am dat pana la 1 an... exact pt motivul despre care vb si corina
este cam acida si produce eritem
sa vezi cum se face de la struguri
despre diversificare: daca incep maine incep cu cereale, apoi cu piure de pastarnac (durect pire, nu inteleg de ce sa ii dau zeama chioara de la legume fierte), apoi patrunjel.. telina o sar, api morcov si dupa aceea borcanase
decat ardei, dovlecei, rosii, s.a.m.d. tratate si umflate cu pompa, mai bine borcanase..... asta daca imi va functiona treba cu transp direct din nemtia, daca nu.... om trai si om vedea
io parca asa stiam, ca treci la a doua masa, dupa ce ai inlocuit complet una din mese.
eli.. god, nu pt sa cred..ufffff. ce sa mai zic romania, anul 2009
creme de pfunduletz: bepanthen, reviken=cutaden,sudocrem de pe net, nu o gasesti in farmacie, o cana de ceai de galbenele in care pui 1 lgt bicarbonat.. incearca tot, uneori nu mere nimic
eli, fara nici o gluma.. io la alex faceam cam de 2 ori pe sapt supa.. a se citi piure.. faceam portii de 250 ml, si congelam; nu de capul meu, asa mi-a zis dr;io nu aveam timp nici pipi sa fac; nu's de ce am fost asa vraiste cu copliu' asta
mai tarziu o sa fie 1 cu carne 1 zi fara, apoii vine si oul(mai intai 1 sfert apoi jumate, apoi 3/4..... iti ia cateva sapt pana dai un galbenus intreg
albus abia dupa 1 an
cu ficatul, la fel... treptat.. desi mai nou cik toate toxinele se duc in ficatul animalului si n-ar fi tocmai ok
marul fierbe in burtak.. io l-am dat copt pana pe la 8-9 luni
strugurii se dau mai incolo.... catre 1 an
de ananas stiam la fel
nu's ce sa va mai zic.
io's doamna fara reguli stricte...... parol ca nu m-am pris de ce scaotetzi mesele de noapte la varsta asta
io nu pot sa il las sa planga
mi se pare stupid
poa sa zica totzi caprarii si totzi spock-ii si totzi pediatrii din lume... cum adik.. plodu zice mama, mi-e foame? iar io sa rasp.. taci ca-i noapte,
nu vreau decat sa ii stiu sanatosi si fericiti. si sa inteleaga ca ii iubesc; o sa ii dau tzitzi noaptea cat vrea el
nu pot sa respect regulile si sa ii vad plangand;
alex a pictat pe geamul de la usa cu pasta de dinti... de und eo avea? de la mine, ca sa ii iau crema de galbenele, i-am dat pasta... de unde avea crema de galbenele?..... i se cojeste rau pielea si trebuie dat din plin, se iau fasii mari de piele de pe maini si picioare...
stiu o sa vina x si y la mine in casa si o sa spuna.. ai mei nu au facut asa.. so what?
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
loren@ spune:
Blue78 eu am dus-o la Budimex si i-a facut parca o ecografie dupa ce a baut laptele si asa au pus diagnosticul!
Bianca Andreea si Larisa Elena
spiridusul spune:
of, am uitat
diamisha, , sunt alaturi de tine.
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Ramo2007 spune:
Si eu tot in fundulet o tin, un pic aplecata si ragaie f bine...asta de pe la vreo luna jumatate.
Am inteles...mai aman portocalele, maine ii dau nectarina.
A facut azi kk pe mine , am desfacut pampersul si in 2 minute BUMMM, pe bluza mea, pe pantalonii mei...era asa fericita...de la suculet a avut presiune.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Olivia26 spune:
Avem un dintisoooooor, caninul din stanga jos
Imi fac o mie de griji ca am citit ca atunci cand ies in alta ordine poate fi semn de rahitism. Stiti ceva despre asta? Ati mai auzit sa iasa la cineva un canin prima data?
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Cum coaceti merele, in coaja...?Poate par tampa, dar chiar nu stiu...si cat trebuie sa stea la cuptor?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080