*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am intrebat...o sa testez si eu sa vad daca bea...
noi axum am papat supica...era pacat sa nu o pape...si surprizaaaaaa....i-a placut...se uita dupa lingurita...era innebunit....

acum este satisfacut...se joaca cu baby gym....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

cam de la ce varsta se recomanda sucul de portocale?Ca ma gandeam sa ii dau si eu lui david, sa nu se plictiseasca doar de mar si morcov, plus ca marul nu-mi place ca se oxideaza f repede.In cartea Diversificarea alimentatiei-retete culinare pt bebelusi, trimisa de Mirtha pe contul comun, scrie ca se poate da sucul de portocale de la 3 luni.Voi ce parere aveti?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Alra, felicitari pentru rezultate si multa sanatate!
Diamisha multa sanatate familiei tale! Stiu cum este sa sufere cineva drag.

Eli macar acum stii de unde s-o apuci! Sanatate multa!

Blue78 eu dupa fiecare masa il plambam cam 15-20 min prin camera, tinut cat de cat drept pana scotea tot aerul (alimentat numai la sna) uneori scotea si laptic dar nu m-am ingrijorat niciodata, stiu ca asa intr-o limita este normal. Nu stiu la bibe, e posibil sa ia mai mult aer cand se goleste. Poate te ajuta fetele su exper. la bibe.

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Miki multumesc de raspuns. Eu o tin cate o ora dupa ce mananca asta e problema. Si acum are 7,5 kg si imi e milsa si de spatele meu. Dimineata abia ma ridic din pat. Dar nu ma vait ca este un copil super cuminte. Nu imi plange decat de foame, in rest n ustiu ce inseamna sa planga fara motiv.

http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si mie mi-a spus pediatra ca-i pot da suc de portocale de la 3 luni. Problema majora a portocalei e ca poate produce eritem fesier. Asa am patit si noi si ne chinuim de 2,5 saptamani sa scapam, desi nu i-am dat decat 5 lingurite.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

malinas, cred ca am zis de 50 de ori da' ma repet
in be se da de la 4 luni urmatoarea retetea:
- juma de mar ras
- juma de banana flecita cu furculita
- zeama de la juma de portocala
- praf de biscu fara gluten

blue, incearca sa ii schimbi pozitia de mai multe ori - culcat, sus, in poponet. maica-mea m-a invatat sa o tin in poponeata un pic aplecata spre fata si ragaie asa. io bib folosesc avent cu tetina nr 1. cu tetina nr 2 haplaie prea tare. un pic de reflux nu a omorat pe nimeni, doar ca e acid si ii arde pe gat.

eu cu diversificarea mai astept o luna cica. (de fapt asa voiam si eu) si incep cu legume - ca asa vreau io - si cica se recomanda legumele la astia alptatii ca au mai mult fier si laptele de mama are mai putin.
cica cereale pot sa ii pun in lapte de la 4 luni daca nu ma mai inteleg cu ea noaptea insa e de preferat sa ii mai dau o sticla de lapte la 11, ceea ce faceam de 3 zile. azi noapte a dormit pana la 7 asa.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

BraveGirl pentru iritatii poti sa ii dai cu crema cu oxid de zinc care este cea mai buna. La noi in farmacii nu stiu cum se numeste, eu folosesc una din America Desitin se numeste si nu stiu ce inseamna iritatia. Asta dupa ce la 2 saptamani se iritase de nu mai stiam cu ce sa ovindec. Am incercat orice, dar crema cu oxid de zinc e sfanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetelor...I am alive Suntem in faza de piure de mar cu morcov si cereale, supa cu carnita de pui, dat la lingurita, dar inca suntem incepatori..dar in schimb ne bucuram de alti colici, aia aferenti diversificarii! In rest, abia papa lapte si abia a luat 180 de gr. in 3 sapt..o sa ajunga manechin in curind...cam repede zic eu I-am luat niste vitamine si ii dau 0,5 ml/zi poate, poate, ca a inceput sa ma dispere cu mincarea. Maine cumpar si borcane poate poate ii place si ei ceva.
Blue78 sper sa nu am dreptate, dar mititica s-ar putea sa aiba reflux gastroesofagian (Bia a avut) si atunci trebuie sa pape putin si des!
Referitor la portocale, noi din cauza dermatitei atopice ( diagnostic pus la 3 luni, desi acum are pielea perfecta, desigur intretinuta zilnic cu creme de 70 ron/luna) nu avem voie sa introducem portocala prea curind..asa o sa fie si cu ouale si cu pestele!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue78

BraveGirl pentru iritatii poti sa ii dai cu crema cu oxid de zinc care este cea mai buna. La noi in farmacii nu stiu cum se numeste, eu folosesc una din America Desitin se numeste si nu stiu ce inseamna iritatia. Asta dupa ce la 2 saptamani se iritase de nu mai stiam cu ce sa ovindec. Am incercat orice, dar crema cu oxid de zinc e sfanta.

dapinde da puradel. lu a mare dupa 9 luni nu am reusit sa ii vindec fundu decat cu antimicotic si eozina combinate

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Alra exact asa o tin si eu in fundulet aplecata. Citisem undeva ca e cea mai buna metoda de scos aer si este adevarat. Am si eu bibe Avent si cu tetine 1 si 2, dar nu ii plac. S-a obisnuit cu cele Dr. Brown's care au o forma ce imita sanul si ii plac foarte mult.
Azi vad ca doarme..... 2 reprize de 2 ore si una de o ora.

Mergi la inceput