*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 3
elilov3 spune:
ziua buna
alra bafta maxima la doc
fuseram la vaccin , cuminte nu am plans acasa putin maraiti dar se rezolva cu putina nanica
insa am rezultatele de la cultura colectie purulenta buric si rezultatul STAPHYLOCOCCUS AUREUS buei nene pai de aia nici nu trecea mama lui de burik cu hal infectie....au zis cei de acolo ca probabil din maternitate ne-am procopsit cu el ....daca la prima nastere am luat eu asa ceva de data asta a luat balacelul..sunt asa supi
am facut si antibiograma raspunde la oxacilina, gentamicina,rifampicina,clindamicina, vancomicina,linezolid
fete care ati mai avut prob cu aceasta inf ce tratament ati urmat...ca ma gandesc ca trebuie sa luam ceva sa ne treaca, nu?
oricum maine vb cu doca sa vedem ce zice
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
miki01 spune:
Multumim! Tocmai aveam o 'discutie' cu el. Ne cam dor gingiile cred, baga tot in gurita.
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Miki , sa-ti traiasca puiul ganditor. E o papusa dulce foc. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru
aleinad.g spune:
Mirtha, multumesc pentru raspunsuri.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
criss703 spune:
Mirtha ,Malinas ,Miky_ea multumesc de raspuns si incurajari
Alra sa veniti cu rezultate bune de la control
Bebecris eu apa inca nu i-am dat deloc dar noi suntem abia la inceput cu diversificarea
Eli tinem pumnii la vaccin sa nu doara si sa nu aibe reactii dupa
Diamisha sanatate familiei tale si tie multa putere , multumim ca ne-ai spus despre vrabiuta
Mar_ysa felicitari pt. micuta norocoasa
Eu inca am durere (ca niste sageti) in san , bag cald-rece si frunze de varza , in afra nu se vede nimic nu e umflat totul e in interior .
Dupamasa merg la bazin , sper sauna calda -apa mai rece sa faca bine si nu sa-mi inrautateasca
Aseara Paula a vomat nu stiam daca nu citeam in carte , ma miram de unde da afara atata apa (eu nu-i dau apa!) ..sa fi fost de la sucul de morcov? sau a papat prea mult ?!
Pentru tabel am ramas ca si saptamana trecuta in talie cu 70 cm iar pulpa la 50 cm (si nu 47 cm ,am scris si sapt. trecuta masurasem eu gresit ) , restul masuratorilor nu le mai trec
ps.Eli acum am citit despre vaccin si stafilococul nesuferit , macar bine ca sti acum cauza si o poti trata , balacelul necajit
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
aleinad.g spune:
bebe sa treaca durerea vaccinului repede si sa nu faca reactii.
Mama lor de stafilococi. Probabil va trebui sa-l tratezi cu antibiotic. Nu stiu daca oral dar macar local dupa ce-l speli bine acolo.
Si mai ia o proba de secretie. Eu i-am dus Teodorei secretia de la ochisori la 2 laboratoare. Si acum astept sa termin antibioticul si mai duc la unul. Nu de alta dar la un laborator i-a iesit E.Coli si Candida (oftalmologii s-au crucit si au zis ca pot sa arunc rezultatul) iar la al doilea sfafilococ alb. Cine sa mai inteleaga ceva?
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 ziua buna fuseram la vaccin , cuminte nu am plans acasa putin maraiti dar se rezolva cu putina nanica insa am rezultatele de la cultura colectie purulenta buric si rezultatul STAPHYLOCOCCUS AUREUS buei nene pai de aia nici nu trecea mama lui de burik cu hal infectie....au zis cei de acolo ca probabil din maternitate ne-am procopsit cu el ....daca la prima nastere am luat eu asa ceva de data asta a luat balacelul..sunt asa supi am facut si antibiograma raspunde la oxacilina, gentamicina,rifampicina,clindamicina, vancomicina,linezolid |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
alra spune:
hello hello, multumim de majorete, ne simtim vedete
am vazut 3 doctori in 2 zile
bilantul la eco: gaurile s-au micsorat de la 2 respectiv 3 mm la 1 respectiv 2mm - oricum masurate estimativ caci nu sunt sferice si regulate. presiunea in plamani e mai mica ca data trecuta, deci de bine. in rest pe afara arata ca orice copil sanatos, cum si este de fapt
bilantul de la cantar si masura de ieri: 5300g=>P10-P25, 60cm=>P50. cu greutatea isi urmeaza curba, e ok. nu e curba mare da' e bine cat o tine.
in rest ceva muci, picaturi cu antibiotic usor. nu e de aerosoli.
pupam si revenim pe seara!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Je are nevoie de resuscitare. Au venit unii sa masoare si sa ne faca o oferta de gard din fier forjat. Avem aprox 42 ml. Cand mi-a zis cat costa mi s-a facut rau . Deci raman fara gard
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
leeloo5979 spune:
Eu azi i-am dat apa plata, a luat 30ml dinter-o suflare, fara sa guste sau sa faca teste cum face el de obicei...imi pare rau, nu am retinut cine a intrebat daca se da apa la bebei de cand cu diversificare! Te rog sa nu te superi !
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
mav spune:
imi pare rau, n-am citit nimic-nimic in afara de raspunsul mirthei... n-am timp...... mirtha, iubita, sa fie de inox tot piciorul blenderului... adik si aparatoarea cutitului, ca nu stiu cum altfel sa-i zic... cum s-o numi....
eu am si acum un robot cu blender moulinex, il folosesc de 7 ani, insa piciorul blenderului fiind din plastic, s-a ingalbenit, s-a facut f urat si nu-l mai pot curata. pt anto am sa cumpar altul, de inox
(vezi ca ti-am lasat offline pe mess)
www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze anto
nu stiu cand voi reusi sa revin....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
blue78 spune:
Eu am o problema cu fetita care parca nu se mai termina. Duap fiecare masa eructeaza foarte mult (ragaie mai pe romaneste) si uneori socate si destul de mult lapte. Efectiv nu mai stiu ce sa mai fac. Am cumparat toate felurile de biberoane Avent, Nuk, Nuby, etc. dar cele pe care le suporta si le folosesc sun Dr. Brown's cu tija. Mai foloseste cineva astfel de biberoane? Oare si cand va trece pe mancare solida tot asa va ragai mereu?
Intreba cineva de apa. Eu nu alaptez, mananca exclusiv Humana 1, si ii dau apa zilnic cu lingurita. Uneori bea 30 ml alteori 15 ml. Oricum important este sa bea sa se hidrateze.
Poze noi cu papusa: http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=48