*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*
Raspunsuri - Pagina 2
ginye55 spune:
Bertha Annemarie multumesc pt raspunsuri! O sa incerc cu piure de morcov si cu mucilagiu de orez. Sper sa treaca asa sa nu fiu nevoita sa apelez la medicamente.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Annemarie06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Sara a dormit de aseara de la 22 pana la 5 cand a papat 170 ml laptic...la 9 din nou laptic, tot 170 ml si acum la 12, 100 ml mar + morcov.Maine as vrea sa incercam portocala. Vrabiuta, sanatate multa! Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo, stiu ca portocala nu e inca indicata pentru bebelusi asa de mici (citricele in general) pt ca desi este o sursa de vitamine, provoaca aciditate.
carmendu spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Carmendu, ce centru comercial militari? Je nu a inteles si intru in fibrilatii deja ca poate ratez shopaiala. Si cam ce preturi au? |
pai tocmai spusei. pe 2 aprilie se deschide centrul militari shopping, pe langa metro militari. si acolo C&A o sa aiba cam vreo 3000 mp. preturile, cica, vor fi omenesti. ca in austria.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
aleinad.g spune:
Alra, tinem pumnii sa fie bine la control. Sa veniti de acolo cu vesti bune.
Diamisha, sanatate tie si familiei tale. Multa forta sa treceti peste!
Pitica mea iar e pe tobradex la ochiul stang. Cand am vazut-o luni seara cu el umflat si rosu m-a apucat isteria. Si ca tacamul sa fie complet eu sunt teapana de spate de 2 zile.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Si noi suntem cam in aceeasi situatie de cateva saptamani. De fapt cand ma apropii cu sanul de ea urla de zici ca-i dau matraguna. Acum nu mai accepta sanul decat daca e semiadormita. Problema e ca nici din bibe nu papa prea bine asa ca nu te sfatuiesc sa incerci varianta asta daca mai ai alternative.
citat din mesajul lui monicus micutza mea Ana nu mai ia cand o pun prima data la san cu aceeasi palecre, reusesc in final sa o fac sa pape cand incep sa o legan si este un pic semiadormita. Nu stiu de ce nu mai aare aceeasi placere sa suga di prima cand o pun la tzz. Asa ca ma cam chinui pana prinde.. Ma intrebam eu ca piate ca "debitul" este prea mare.. sau nu stiu.. de ce. Specific ca, ii dau din ambii san la o masa,, si dupa ce ma chinui un pici sa "prinda" tzz, adica o ajut mananca apoi cu placere. De aceea te intreb... observ din ce scrii ca dupa atatea luni Eva suge cu aceeasi placere. Multumesc anticipat de raspuns. Pupici |
Teodora la 2 luni
monicus spune:
miki01 multumesc frumos de raspuns. ap perfecta derpate a, facut si acest lucru sa o las in pace si apoi sa revin sa ii dau sa mamance.. si nu mai ma "chinui".. chiar mananca cu placere. F rar ii dau cu biberonul cand in scoica de la nuk mi se scurge laptic. Pupici.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Miki , sa-ti traiasca puiul ganditor. E o papusa dulce foc.
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Vazut si bebe Luca de Amalia, jucaus, curios si zambaret. Si un fratior iubitor tare. Sa-ti traiasca si sa te bucuri din plin de ei.
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Chiar voia sa intreb mamicile care au alaptat dupa diversificare la primul bebe cum au facut sa mentina laptic numai pentru masa de dimineata si seara. Cam asa mi-ar trebui mie acum ca bebelina nu mai vrea tzitzi decat in somn.
citat din mesajul lui Amalia Mirtha nu te gandi de acum ca vei avea probleme la intarcare. Avand in vedere ca papa bine ce-i dai, ai sanse mari sa renunte usor la san cand va fi vremea. Pe David l-am alaptat pana la 1 an si era mare fan tzatza (cum e si Luca acum). La 1 an, am facut mastita (prima si ultima data) si am decis cu doctora sa intrerup brusc alaptarea si sa ma tratez. Eu am plans vreo 2 zile de durere si necaz...el n-a avut nici o treaba...a luat biberonul cu lapte si aia a fost . Pentru o clipa, m-am simtit tradata.....eram dusa, nu? |
Teodora la 2 luni
bebecris spune:
noi nici acum nu am reusit sa iesim afara...david s-a trezit la 8 dimineata...a papat piureul de fructe la 9 si apoi am tot incercat sa-l culc dar s-a tot trezit...ii era asa somn!!!
la 12 am incercat sa-i dau supita...dar era prea obosit si am renuntat..l-am pus la san si a adormit...acum astept sa se trezeasca si mai incerc cu supa...nu prea ii place...cred ca-i scot morcovul sau ii pun f putin...lui nu prea ii place morcov fiert...o sa incerc sa scriu metoda de dive recomandata de pediatra lui david...
referitor la apa: vreunul din bebei bea apa acum de cand s-a inceput dive?
eu nu am mai dat jos..oscileaza intre 66 kg si 67...asa ca nu m-am mai masurat...aa...talia a scazut la 77...mare branza nu este...mananc haotic...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!