Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mesajul asta vroiam sa-l trimit pe la 2 ,si n-am mai apucat,drept urmare,l-am postat la capitolul trecut

Crsitina scuze,se pare ca am incurcat lucrurile.Nu stiu de ce am ajuns la concluzia asta,poate ca era vorba de altcineva si cum eu de obicei raspund din amintiri....,bina ca sunteti sanatosi

Noapte buna va doresc,azi n-am apucat sa citesc,revin dimineata cu cafeaua.
pepenimea

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Aici sunt pozele de la Kidex, la sedinta foto profesionista gratuita. Mie nu mi se par asa reusite... Sincer ma asteptam la mai mult.

O noapte linistita tuturor!

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna seara la toata lumea!

Eu sunt un pachet de nervi de ceva vreme, simt ca nu mai pot! MA enervez din orice, "asta mare" face numai tampenii si are un fix cu dezbracatul de pantalonasi si sosete cand il pun in patutul lui sa doarma, mai ales dupa amiaza si "cireasa de pe tort" ca sa zic asa (ca tot e o emisiune cu numele asta) trage cearceaful de pe salteaua lui si il arunca pe jos! E ceva de groaza! M-am saturat sa pun cearceaful cel putin o data pe zi, nu mai zic de cate ori il imbrac de pantaloni! Azi l-am si atins ca nu mai puteam de nervi!
Femeia care ma ajuta: Am momente cand ma enerveaza de nu mai pot, ii dau niste bani pt care, daca s-ar duce in alta parte, ar munci de i-ar sari capacele, si la mine face treaba de mantuiala, pe jos sterge cu mopul , nimic de zis dar in colturi ala nu ia bine, trebuyie dat cu o carpa, pernutele de pe canapea nu au vazut scuturat de catre ea ever, azi mi-a sters pe jos prin baie cu un prosop de bucatarie (ce-i drept era mai uzat si vroiam si eu sa-l dau la carpe de sters pe jos), l-am gasit plin cu par si ud, am intrebat-o si a zis ca a sters chiuveta de la buc cu el si de aia era ud... ZIc: dar e plin de par! Pai cica: ei, m-am pieptanat eu si s-o fi luat pe el....Pai unde te-ai pieptanat mai femeie, ca doar nu in chiuveta de la bucatarie!!!!!!! Si minciuni de genul asta!!! Ce era asa de greu sa zica: da, am spalat pe jos cu el prin baie ca si-asa se uzase!!!!!
S-a cacait sa calce patru camasi si un cearceaf de pat si pt asta i-a trebuit cam o ora jumate...
Azi dimineata a intarziat ca a fost gagica la cumparaturi, n-are bani dar se poarta... cica a intarziat ca s-a intalnit cu o cunostinta si a tinut-o de vorba, da' era cu sacosa cu tzoale cumparate! Pai cine e proasta? Nu eu???/ Pai da, ca daca ai prea mult bun simt si ti-e ca are o varsta ti se urca in cap...Offf!!! De unde naiba sa iau alta, sa vina cand am nevoie nu sa imi stea pe cap toata ziua degeaba, sa se faca ca se joaca cu copiii si ea sa se uite la tv... Stiu, eu sunt fraiera!!!!

Clar, mai bine o bunica decat o straina !
Daca traiau ai mei sau socrii poate era altceva, asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Saliu fetele
Nu am citit nimic din urma asa ca habar nu am ce se mai intampla pe aici. Abia m-am lamurit ce capitole tre' sa citesc si abia astept sa o fac pt ca ma simt total neinformata.
Iriss te-am vazut pe tine ca zici de programul lui Dav. Asa il are si Vladut de 1 luna: culcat la 7 - 8 seara si sculat la 6 juma FIX. Mai io am zis ca imi convine asa ... e incredibil sa imi iau liber de la 7 seara. Acuma ... adevarul e ca de la 9 imi vine bona si deh ... e alta treaba. In fine, nu stiu ce sa zic ... pare mai degraba obositor pe termen lung.
Cat despre curatenie ... tell me . Io am decretat demult ca mai trebe sa traiasca si altii pe langa mine. Si din veniturile mele. Asa ca ... femeia de la curatenie traieste .

Abaut mi: is mutata de 1 luna ... si inca e balamuc. Vineri imi vine bucataria care a intarziat numa fo luna juma. Cel mai tragic pt sociopata de mine este duzina de oameni care imi intra in casa, cel putin 2 pe zi. Cu scule, cu bocaneli, cu mizerie cu etc. Instalatoru', tamplaru', aia cu perdelele, aia cu geamurili, aia cu mama ma-sii. Fiecare uita sa faca cate ceva si mai vine de inca n'shpe ori, eventual cand doarme copilul. Pisicile mele s-au luat la bataie cu a soacra-mii ... fost la cabinet cu una bucata motan muscat de kur ... apoi fost iar cu ambii masculi la castrat etc etc. Deci ... distractia secolului, mai am oleak si o iau rau ca nu se mai termina. Casa insa este bestiala si criminala.

Pup iu si sper sa reiau un ritm ceva de intrare pe forum pt ca mi-a lipsit al naibii de mult vorbaraia de aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

madina ca bine zici mama ca te enervezi din orice. Ia mai da-le ... in colo putin . Daca "ala mare" are chef sa isi scoata pantalonii si ciorapii, FINE. Lasa-l sa o faca.
Femeile la curatenie ... si mie mi-e tarsha in general sa stau dupa coada lor sa verific si sa le intorc. Dar daca nu o fac ... EU ma frustrez si ma enervez si ma simt idioata. Asa ca nu-ti fa nervi ca nu sterge prin colturi. Pune mana si zi-i pe un ton calm: te rog du-te inapoi si curata si aia si ailalta si asa mai departe.
Zi ce ai de zis si protejeaza-ti nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ileeee, bine-ai revenit! Sorry pt.pisici...asta este...sper ca macar tu si soacra sa va intelegeti mai bine daca pisicile voastre nu... Tin pumnii saterminati odata cu harababura.
Madina, zi-i tot ce ai pe suflet, si daca nu-i convine, pa si pusi! Sigur gasesti una mai buna!
Capri, cu un sot profesionist in ale fotografiei, te cred si eu ca ai un ochi critic in ceea ce priveste pozele, dar mie-mi plac, sa stii. Ilinca e o scumpa, ea toata-toata!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Cuscraaaa, trimite si-aici niste placintele cu telemea!
Din ce-am citit in mesajele anterioare am dedus ceva: si tu stai la etajul 9?

He he Da mai, la 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.In sfarsit am scapat de febra, e mai bine acum, in schimb a avut diaree aziAm fost la doctor, nu e nici o viroza asa cum ma temeam cica ar fi o reactie intarziata a vaccinului de 6 luni combinata cu eruptia de dinti dar ne-a dat sa facem maine dimineata un examen de urina si un exudat.
A cantarit-o a masurat-o a intors-o pe toate partile.Concluzia:70 cm si 8850 gr.Fontanela de 3 degete si cica trebuia sa fie de aproximativ douasi are si rahitism iar pentru asta ne-a recomandat niste fiole de vitamina D 3 parca, injectabile care se gasesc in Italia.Pana una alta, marim doza de vigantol la patru picaturi timp de 10 zile, ca sa usureze cresterea dintisorilor
Transpiratia capului se pare ca pana la urma e de la lipsa de calciu,deci trebuie sa tratam si problema asta.Si cica trebuie sa dau copilului zilnic 200 ml lichide adica apa, ceai sau compot de mere.Pai cum fac eu treaba asta ca ea abia daca inghite un maxim de 50 acolo?Unde mai pui ca la febra, pentru fiecare grad in plus, inca 100 ml lichide
Ne-a facut si o schema de diversificare, de care ma declar multumita , doar ca sunt putin contrariata de faptul ca la ceai sau compot mi-a recomandat sa pun putin zahar, sau zahar vanilat(ai auzit profa?)
Acum sa vedem ce facem maine la analize, iar cand merg din nou la dr sa mi le citeasca o sa intreb si despre trezirile f dese de fiecare noapte, poate stie vreo solutie minune
MADINA, ma bucur mult de tot ca nu esti suparata pe mine, ma pregateam deja sa ma bag in butoi, acum mi-a venit inima la locCu menajera , eu i-as face papucii, nu gsesti tu alta?
VIOLETA, doamne ce patanie, bine ca a scapat , cred ca ai tras o sperietura.
NARCISA, mai dar tu esti o adevarata comoara , mi-a placut mult de tot ideea cu cubul, din pacte nu stiu daca as avea rabdarea necesara sa fac asa ceva
ATB, multumim de felicitari, sa stapaneasca Nicholas sanatos jumperul
ANKALAURA, ma ingrozesc de ce povestesti tu acolo de maica-ta , fiindca ma gandesc ca acelasi lucru o sa il patesc si eu.Eu ma intelegeam tare bine cu maica-mea dar de cand am fata, tot timpul incearca sa ma contrazica si sa-si impuna punctele de vedere.Prevad ca pe viitor va incerca sa-mi submineze autoritatea.Sper sa pot contracara la timp caci altfel... E aiurea intr-adevar ca va lipsi de la spectacol, dar daca a apucat sa ia biletele oricum faptul e consumat
ELLA, succes cu magazinul
CAPRIOARA Mie imi plac tare mult pozele
DANA,wow, i-au placut Clarei urzicile?Cred ca erati haioase rau pictate amandoua in verde
PICA, sa va fie de bine ciorbita de loboda
DMA, pune repede o portie de salata ca vin la masa
MAITREY, felicitari pentru fina ta
CAMY, e semn bun daca ai greturi
RALU, multumim de felicitari Daaa, in ritmul asta la doi ani avem si masele de minte deja
FLO, ce nasol cu servetelele,bine ca le-au imprastiat doar prin camera si nu le-au mancat, ca alexandra cum prinde unul , cum hop cu el in gura
KIMMY, care-i diferenta intre 4 si 4+, ca eu habar n-aveam ca exista si asa ceva?
IRISS,felicitari pentru kg pierdute, la cat mai multe
KAMELYA, multumimSa stapaneasca Daria sanatoasa rochitele
DR_ANCA
CRISTINA, si la noi primii dintisori au spart gingia cam la o luna dupa ce si-au facut simtita prezenta
ANABABY, cum ai reusit sa te consolezi? Ca eu inca mai sper...
MARIA bafta la vaccin
ARIADNA, multa sanatate la puiute
ILLEANA, mama da te distrezi nu glumaSper ca pui poze dupa ce termini de aranjat totul nu?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Daca tot n-am somn si ma uit cu un ochi pe-aici si cu unu la patinaj, hai sa va pun un filmulet cu nazbatia de fii'miu, dar numai pt. cine are nervi sa auda cum isi baga el unghiile in balon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, eu nu stiu daca mai caut femeie la curatenie! Am avut vreo 5-6 de-a lungul timpului. Una singura a fost foarte ok, dar s-a imbolnavit, intre timp a si murit, Dumnezeu sa o ierte, si tare o regret.
Acuma, ultima cu care batusem palma, a venit ce a venit, si apoi a disparut... Inainte de sarbatori Si nu facea cine stie ce, mai mult faceam eu inaintea ei... Practic ea stergea praful si aspira, mai stergea geamurile dar nu de fiecare data, ca nu era cazul.
Niciodata nu am avut pe nimeni la calcat si nici nu cred ca as lua pe cineva, prea sunt fixata cu calcatul.
Dar la curatenie, as fi vrut sa am pe cineva care CHIAR SA FACA rezonabil. Nu sa ma duc eu inaintea si in urma ei...
Asa ca mai bine renunt, decat sa dau si bani si sa fac tot eu, mai bine uite asa... isi ia barbatu-miu doua zile de conced si fac cata curatenie vreau. In rest, fac strictul necesar si aia e.
Ca doar eu le fac pe toate, si rufe si mancare si copii... ar fi chiar culmea sa ma obsedeze fiecare fir de praf sau geamurile nesterse! Fac cat pot si cum pot, cand pot si basta. La concluzia asta am ajuns..

CAPRI - sunt faine pozele. Nu au iz de "profi", e drept, dar sunt frumoase foc!

MADINA - pun pariu ca daca facea a mea ca Adrian, m-as fi enervat la fel ca tine. Altfel, de la distanta, as zice sa il lasi in pace fara pantaloni Ce simplu e de la distanta.

Cum zicea Biri, ca sa scot fata de masa... Pai nu prea merge mereu. Ma rog, mult timp stau si fara fata de masa.
Dar nu o scot, ca Eliza face firimituri, si masa asta e wenge la culoare si lacuita, si se zgarie de la firimiturile uscate, ca nu le adun perfect dintre bambusii aia. Deci imi trebe fata de masa, pe care daca Erika o trage jos ii zic ca NU e voie...
Asa si tu cu pantalonii lui Adrian... Gandesc ca ai tu un motiv de vrei sa il tii cu pantalonii pe el... Asa am eu motiv sa o bazai pe Eliza sa nu iti mai scoata papucii... Ca e gresia rece, ca murdareste ciorapii, ca etc... De la distanta, as zice ca ce daca umbla fara papuci?

Mergi la inceput