Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada de Anglia, da un semn, pleaseeee! Sau cine stie ceva de ea, sa ne spuna, va rooog! Sunt ingrijorata... Pe 16 stiu ca nu avea net, dar de atunci si pana acum nu s-o fi reparat???

Ralu, la sange am testat giardia si noi. Polivital ne-a dat sa luam si noua, din spital, acum cu pneumonia. Dar nu se mai gasesc. Merci de info cu vitaminele . Imi sunt cunoscute toate, le-a luat MAtei de-a lungul vremii . Mai putin Sanzyme.

Iriss, bafta cu dosarele!

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Vio, ce bine ca nenea e bine...uffff...
Iriss, stimularea lactatiei la 12 ani zici? Vrei sa te vedem in filmulete pe youtube?
Julia, scumpa ca de obicei...
Camy, sanatosi sa fiti, ca greturile trec ele!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Cuscraaaa, trimite si-aici niste placintele cu telemea!
Din ce-am citit in mesajele anterioare am dedus ceva: si tu stai la etajul 9?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neatza
Iaca mai trecu un capitol si noi tot mai rar vorbim cu voi.
Nu mai ete timp deloc.Fiimea e dependenta de mine.
Nu pot pleca o secunda de langa ea, ca urla frate...
In rest e bine, mananca, nu prea doarme, da e bine.Vineri mergem sa facem si vaccinu.
Vaz ca sau intamplt multe.
Oana felicitari pt
Vio bine ca barbatul n-are nimica.
Iriss, si eu ma omor l fel, pana intr-o zi, cand...
Capri imi pare rau pt Matei.
Anka, eu am crescut cu bunicii, da parca mai demult nu erau bunicii asa, da mamele, respectiv bunicile din ziua de azi, sunt de groaza.Asa e soacramea.Sper sa o lase mai moale, pana creste Adina, sa nu faca asa, daca vrea sa o mai vada.Uite un de la mine sa iti mai treaca supararea.
Cristina, mersi mult pt raspuns , m-am uitat si eu in prima pagina si parca e ceva.
Sunt sigura ca am uitat ceva si pe cieva, da va rog
Parca cineva are o finuta gravi, ma insel?
pt ea.
Camy, ma bucur pt tine, greturile sunt insuportabile, da e semn ca samburasu mic creste si e acolo.

Pup bostanimea si multe mamicilor.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Violeta, bine ca e bine nenea .

Ilinca azi a mancat bine , dar sa nu uitam ca ia Peritol.
Si a descoperit ce e nostim sa faca br-br-br, dand-du-si cu degetu peste buze .
Chestia e ca nu-i trec petele rosii de sub barba; are doua; si acum sunt cu pielea scortoasa, aspra. Nu arata deloc bine . Trebe neaparat sa merg cu ea la dermatologie si la alergologie.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

cu Mada am vb eu acum doua zile. Era busy ca a racit Ari din nou si presupun ca Ami urmeaza... A zis ca are si probleme cu netul...am sa o sun maine sa vad cum mai sta treaba...

Multumim de aprecieri...

Racelile noi le aducem de la gradinita...cupii de afara...aia e...s-a nascut a doua asa ca...

Revin cand mai pok...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vio nasol tare, bine ca e bine.
Anka imi fumega urechile cand povestesc ca si io am aceleasi discutii cu maica-mea. Crede ca am ceva cu ea, nu ca vreau sa-mi cresc copilu asa cum consider io. Si inca nu e de varsta Elizei.
Capri relax cu dintii lui Matei. Acum au evoluat mult. Si io am avut aceeasi problema dar doar cu incisivii superiori. Au crescut ca lopetile incalecati si cand m-am dus sa-mi puna aparat au zis ca tre sa astept pana cresc caninii ca sa aiba de ce agata. Caninii mei au terminat de crescut prin liceu asa ca incisivii au avut timp sa se strice intre ei de la ingramadeala si acu il imbracati. Nu va zic ce inghesuiala in gura mea, abia incape ata dentara, am vreo 2 spatii unde nu reusesc s-o bag. De scobitoare nu poate fi vorba.
Fratele meu a avut niste canini de vampir din cauza aceleiasi probleme. Si acum i s-au indreptat, abia acum si-a pus aparat. Si a pus din asta smecher pe interior ca lucreaza cu publicu si nu tre sa se vada. Nu sunt multi in tara care pun asa dar se poate pt cine nu vrea sa-l poarte la vedere.
Biri multumesc mult de raspuns, ma asteptam sa nu ma poti lamuri in totalitate din lipsa de detalii, sarcina a fost exemplara, pana la urma i-au spus ca este ceva genetic. La controalele urmatoare o sa se stabileasca un tratament ceva.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

anka, pe zi ce trece ma conving ca adio bb3, ma enerveaza si ma oboseste Dav ca nu vrea formula ... asa ca el ii taie calea celui de-al 3-lea Glumeam, dar parca nu mai am energie., poate peste cativa ani, cine stie.

Am si eu porumbei, dar pe curtea interioara de la bucatarie. Hraniti de o vecina de la et 5, am plasa si geamul de curat cu spaclu (pe bune), sa nu iti mai zic ce scarba imi este. Acolo chiar ca spal de Paste si de Craciun. Cica la noi au pus plasa sus pe bloc, dar desteptii au lasat vreo 3-4 porumbei inauntru, plus o gaura pe udne sa intre. La ce bun au mai aruncat banii pe plasa aia????

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Ufff Capri, cat trebuie sa tragi... Pupam Degetica!

Au inceput Campionatele Mondiale de Patinaj, pacat ca sunt transmise la ore asa de tarzii, asa ca... pt. cine are nopti albe...
Merg sa ma delectez... Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Bujo, . Sper sa fie bine fetitza prietenei tale .

Camy, . Ai grija de voi .

Irlandezo, fetele frumoase. Asteptam vesti despre Mada de Angletera de la tine atunci. Transmite-i sanatate si .

pup you all,

poze

Mergi la inceput