Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

ile, baga poze cu casoiu, cu baietu, si uelcam beac!

madina, acum pe bune, de ce nu il lasi fara carsaf si fara nadragi? Eu sunt pentru drepturile copilului, daca el vrea in curu gol, de ce tre sa iti faci tu nervi? Pe bune, nu e o chestie de viata si de moarte, eu zic nu doar la lucuri importante, nu degetele in priza, nu mana pe cutit ... restul, dreptul lor!
Cu femeia la curatenie si eu mi-am facut nervi cu una, ca nu i-a trecut prin cap sa stearga abajurul la lampadar si usile deasupra Usile nici eu nu le sterg mereu, dar ea se presupunea ca vine la curatenie generala.

Anko, eu am frigiger si conge no frost, nu-i pic de gheata, trebe doar sters ca raman urme de la vase, asa ca nu dezghet nimic

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

vio daca pe tine te-a contrariat putin faza cu zaharul ... pe mine m-a lasat MASCA. Ia intreaba si tu ... DE CE?? Chiar mooor de curiozitate sa aud o iesplicatiune

Hm ... se vede cam cat mi-au lipsit scutecele nu??? Bai sunteti pretioase rrau pentru mine ... ufff ce am ajuns

atb

Acu ma bag la somn ca tocma mi-a mancat flacaul si am verde la Mos Ene pana pe la 3 juma - 4. Mai, mai sunt bebei care mananca noaptea? Ca eu cred ca o sa o duc muuuuuuult si bine asa. Adica ... bine nu. Da' mult cre' ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Nu pot sa cred Alexandra doarme de la 8 si inca nu s-a trezit
Si fiindca eu inca nu am somn am vazut poze cu Julia de Ariadnabr, papand victorioasa pastele,Andreea de Ladymina, vesela la baita,Alex de Laremi, plimbandu-se prin tunel,Ana de Sybille, cea melancolica

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Am stst pana la 12 cu calcu deschis ca sa fiu prima care ii ureaza "consatenei" mele

HAPPY BARZEI TU IU, HAPI BARZEI TU IU, HAPI BARZEI DIAR IZA, HAPI BARZEI TU IUUUUUU!!!!!!!

Sa fii fericita, iubita si implinita alaturi de scumpa ta comoara Timmy, de sotul tau si de toti cei dragi tie!!!
Sper sa ne vedem cat de repede, sa vina odata vremea buna si ne intalnim noi!
P.S. Io mi-am desfacut o bere, cine mai vine, cine mai vine? Si o punga de pufuleti... sa o sarbatorim pe Kimmy!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

vio daca pe tine te-a contrariat putin faza cu zaharul ... pe mine m-a lasat MASCA. Ia intreaba si tu ... DE CE?? Chiar mooor de curiozitate sa aud o iesplicatiune

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

Chiar am de gand sa intreb.Mi s-a parut ciudat, cand toata lumea e antizahar sa-mi zica sa dau zahar la un bebelus de aproape sapte luni.Dar ma gandesc...eu i-am spus ca fetei nu-i plac lichidele, oare a zis sa fac asta ca sa le accepte?Da parca n-are sens.Eu de cand ma stiu beau ceaiul fara zahar asa ca n-am de gand sa ii dau tocmai ei

Mergi la inceput

Hopaaaa, petrecere? atunci si eu fuga la o bere
KIMMY, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA

Mergi la inceput

Mi-am aus aminte ca vroiam sa mai intreb ceva.Cum procdati cu caisele confiate?Le puneti pur si simplu in apa sa se umfle apoi le blenduiti?Apa trebuie sa fie fierbinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani iubita Iza

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Atb-ule tare filmuletul!! Fii-tu face ca Julia...de vreo doo zile danseaza gagica! Bei si nu se opreste o clipa oameni buni...si ma mai mir ca nu se ingrasa...pai di undi??

Io stau rau cu neuronu' zilele astea, asa ca nu tin minte nika...desi citesc...uit tot! Asa ca ma iertati voi, nu? ciudata am fost...ciudata am ramas

Somn usor!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Capri, modelul e superb...Pozele lasa de dorit ce-i drept.Barbatu-tau le face muuuuult mai bune

Hai mai Vio mai cu cubul ala ca-l faci intr-o zi...Lasa ca-ti fac eu si-ti trimit cumva.

Ilenuca, uelcome!!!!!!!!!!!!!

Ma duc sa fac si eu ceva de haleala si sa citim povestile de noapte buna

Va pupa Narci

PS-Biri daca mai faci un bb sa stii ca ma inscriu sa-l iau de ginere sau de nora ca si eu ma pun pe facut unul anul asta...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput