Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Kimmy, la multi ani puiule!!!Sa fiiisanatoasa, sa te bucuri de cei dragi ai tai!!!Te pupam cu mare drag...

Vio, stii...eu i-am dat deja zahar la Anais.De vreo o saptamana...Nu dati cu rosii in mine, i-am facut dimineata ovaz cu lapte si cu banane si am adaugat umpic de zahar

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

cuscra tu ai inebunit??? ce bebe beiiiii.... mor de inima acu sa stii.
Nooo, s-a inchis fabrica ( sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza )
Deci Iriss nu mami eu nu mai fac... da eu is mai batrina si e cazul sa imi traiesc viata de-acu... las ca faci tu acusica

Ille eu am intrebat de tine si m-am simtit super neluata in seama ca nu mi-ai raspuns. da te primim inapoi...

Kimmy draga mea LA MULTI ANI! esti o scumpa si meriti tot ce-i mai bun! sa fii fericita!

Vio poti sa le si fierbi un pic, ca nu se hidrateaza asa repede, sau le lasi peste noapte.

Atb-ule pai bere dai tu??? domne da sampania ce are ?

va pup

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Noi perseveram ne trezim la 5.30 si nici dupa o ora nu mai adormim deci daca e sarbatoare sa petrecem

Kimmy Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

David Andrei de rontzy, Alexander de Ada_S, Elena Theodora de motanik, Laura Ioana de punca1976, Alexander David de Ingry

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

IZA, LA MULTI ANI!!! TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA SI SA FII FERICITA ALATURI DE TIMEEA SI SOT!!!

Iza, nu face nimic, nu putem fi mereu atente, avem mereu griji!

Vio(tm), prin ce aitrecut!! Sper ca este bine domnul respectiv.

Anka, chiar nu stiu ce sa zic de comportamentul mamei tale. Poate se simte neglijata de tine si atunci incearca macar pe ELiza sa o ia de partea ei.

Nu am reusit sa citesc tot din urma. IMi fac o cafelutza si revin.

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Acum am vazut ce petrecere e aici!!!

Atb, ce am ami ras cu Nicholas si balonul!!! DA ' tu numai in schimbul 2 scrii???

Ile, bine ai revenit!!! EU fac alergie numai cand aud cuvantul " muncitor", da si cand o sa scapi si vei avea casa ok sa vezi ce fain e.

Vio, deci febra era si dijn cauza vaccinului de 6 luni. DAr cum de a disgnosticat-o pe Alexandra cu rahitism??? numai pe baza fontanelei???!!! SI Mihaita are fontanela mare si a avut-o mereu. Cred ca abia de o luna a inceput sa se inchida ceva mai mult.

Adriadna,

Flo, eu cred ca e ceva cu pepenasii de se trezesc asa devreme. mihaita s-a trezit la 6 juma azi dar i-am dat sa pape si a dormit la loc...

Si ce vreme e afara!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Yael, foarte frumos clipul!! Mi-ai insenitat ziua.

Mergi la inceput

Yael multam de "evadarea in natura"

Vio rahitism???
Mda, la noi e la moda ca si anemia

Ce-i drept la Alex am urmat schema cu 10 zile cate 5ml calciu si fier preventiv....

iriss eu spalam geamurile la 2 saptamani, dar cand am vazut cum sta treaba am hotarat sa le spal de vreo 4 ori/an...nu se merita, dupa o ora deja stratul de praf e aproape la loc si daca mai da si o mica ploaie

Eu cred ca nimeni nu te poate multumi vreodata, poate firmele de curatenie??? Anka parca tu ai avut angajati din astia?

David al meu nu plangea la kineto, il intorcea si cu capul in jos, era ca o mascota, cred ca vrea sa fie lasat in pace, sa doarma, micutul...

Mada de Anglia multa sanatate la puiuti!
De asta mi-e groaza si mie de vremea cand Alex va merge la gradi

Madina pune-i strampi, aia sunt mai greu de scos...Cu madam de la curatenie...no coment, poate gasesti alta sau ii zici pur si simplu, bafta!

Vio (tm) ufff ce sperietura, ma bucur ca e bine nenea!

Ileeee welcome! Ce dor mi-a fost de postarile tale!

Ella bafta cu magazinul!

maria bafta la vaccin!

atb ce m-am distrat dis de dimineata cu fi'tu! Ce scump e!

Cristinica luna plina o fi de vina

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26
[brFlo mihaita s-a trezit la 6 juma azi dar i-am dat sa pape si a dormit la loc...

Ce norocoasa esti!
Eu dupa o ora de chin sa-l adorm (il mai trezise si pe Alex) intra tasu' in dormitor sa-si ia ciorapi, cand l-a vazut Alex a inceput sa miorlaie ca nu pleaca la servici, sa stea acasa cu el, automat David nu a mai supt, a facut ochii mari si uite ce frumos incepem ziua

Colac peste pupaza Alex a varsat tot ce a papat, adica un castronel cu cereale, cred ca de oboseala, e marait si el, offf Doamne!

_

Mergi la inceput

Cristina ai PM!

Azi cred ca terminam capitolul ...vremea e urata, e si sarbatoare ....Kimmy face cinste apropo ce ne pregatesti?

_

Mergi la inceput