Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
FLo, nu am stiut ca a fost luna plina azi-noapte. oirucm , Mihaita de vreo 2 sapt se trezeste pe la 6-7 dimineata. Intre timp s-a trezit si gazuta...
Poate e doar obosit Alex de a vomitat cerealele; dar eu zic ca la ce vreme e afara azi mai mult ca sigur ca or sa doarma azi copii...
Cristina, mami de Mihaita 
Tecky spune:

LA MULTI ANI DRAGA KIMMY!Sa fii fericita,sanatoasa si micuta Timeea sa-ti umple viata numai cu bucurii!

Ce vreme urata si nu am nici un chef sa ies din casa dar tb sa ma duc sa-mi platesc impozitul pt traduceri...
Ne inscriem si noi in clubul "PEPENASILOR MATINALI"
:de cateva zile mandra mea se trezeste la 6:30 si dupa ce papa daca o legan vreo jumatate de ora mai adoarme o ora timp in care mai trag si eu un pui de somn.![]()
Caprioara mie imi plac pozele cu Ilinca.
Flo cred ca David e cel mai matinal pepenas.![]()

Mada sanatate multa!
madina nasol cu femeia care te ajuta.Si eu am fost dezamagita de ultima femeie care imi facea curat si am renuntat la ea.Mai bine imi fac eu mici placeri de banii pe care ii dadeam si nu ii merita...
Atb ce frumos se joaca Nicholas cu balonul.
Va pup
AnnaBaby spune:
Fetelor, dati-mi un sfat. Ioana are buza crapata de aproape 2 saptamani si vad ca nu se mai vindeca, cand pare ca incepe sa se prinda, iar se crapa
o dau cu cicatrizin dar imediat duce limba si linge buza asa ca nu prea ramane crema acolo ca sa-si faca efectul. In somn ea sta cu suzeta deci nici asa nu pot s-o dau. Si o doare saracuta, tot duce manuta acolo, limba, plange cand o ating
Ma duc azi pe la farmacie sa intreb ce as mai putea incerca...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
flo1980 spune:
Anna
Poate merge cu rivanol, ii dai de cateva ori pe zi, poate se usuca mai repede, eventual o tii pana se evapora rivanolul sa nu se mai stearga....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Ralu79 spune:
'neata
Multi Ani traiasca, Multi Ani traiasca, La Multi Ani!!! La multi ani draga Iza si numai fericire iti doresc!

Iriss-
ai fost totala. Numai succesuri iti doresc atunci
Capri- daca vrei neaparat Polivital eu pot sa caut aici si sa iti trimit. Zici tu, bine?
Vio- ce bine ca e bine domnul acela
Anka- un maaaare pup pt.problemele cu mama ta
Camy-
sa treaca greturile.
Offf Madina greu trebuie sa fie! Daca incerci sa vorbesti cu ea crezi ca se rezolva ceva?
Oooooooo lume noua! Bine ai revenit Ileanna!! Ai lift, ai lift?
Vio- cu caisele- eu le puneam in apa la microunde si le lasam cateva minute sa se umfle. Dar am descoperit borcanelele de la Hame de caise- minunate (exact ca si gemul mamei)
Uff Flo ce inceput de zi ai avut. Las' ca petrecem aici si uiti
Annababy- nu stiu cu ce o poti da, dar pup sa treaca.
Xena- cum se mai simte Maria?
Ooka- esti bine? Ce face pocu?
Si Mirunicimea Sa se trezeste intre 6 si 7 si se culca intre 21 si 22. Cu taspe treziti pe noapte dintre care 2-3 de tzitzi.
Pupicei tuturor
Gabriela82 spune:
Iza la multi ani! toate cele bune 

Denisa multumesc de raspuns 
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
AnnaBaby spune:
Ile bine ai revenit! mi-a fost dor de tine!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
ankalaura spune:
Ce sarbatoare e azi frate?? Ca eu am de calcat!!
IZA - LA MULTI ANI! Sa ai parte numai de fericire si de bucurii alaturi de dragii tai cei mai dragi! 
turturica spune:
Mara e la cresa in dimineata asta singurica, adica fara mami

Caut consolare ...
iza, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita 
Mami de Mara (19.08.2008)