Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Azi e Buna vestire (blagovestenia), se mananca peste...

Turtu

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare!

LA multi ani, Iza!
SA fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de minunea de pepenas!

Anna.....cand avea DAri buzele crapate...si era "de suzeta" inca, o dadeam noaptea cu crema....adica...scoteam suzy 2 sec cat o ungeam cu crema si inapoi in botic.
Mai ca nu se prindea ca se intampla ceva .....isi relua suza si somnul ca altfel.....s-o dai in timpul zilei....e job la cooperativa munca in zadar!

Antonia e iar pe antibiotic, dar se simte mai bine!
De vreo 3 zile cocheteaza cu suzy si desi e racita si maraita.....s-au dus plimabarile de noapte de cate juma de ora cu ea in brate!
Uimitor doarme muuult mai "legat" si mai linistita cu suzy!

Ieri am facut un oloi maaare de ciorba de loboda si ...inspirata de Pica am servit si pe Shmecherila din ea.....
A bagat un castron cu varf...miam-miam!

Pe langa ciorba de loboda am mai bagat si vreo 2 kile de chiftele la cuptor si un tort de biscuiti cu crema de cioco si mere.
Se cheama ca ieri am fost bucatar sef!

Azi noapte m-am distrat cu DAri....40C febra si schimbat de lenjerie pe la 4 dimi ca mi-a borat-o artistic:((

Acum e ok dar tuseste, bebe doarme....apropo....de cand cu suzy adoarme singura in patutz si nu mai e dependenta de bibele cu lapte ca sa o ia somnul!Pe suzy i-o dau decat la somn.

Pupicei
MA duc sa bag la spalat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Turturico, tine'te tare, o sa fie bine si Mara o sa se simta bine la cresa cu alti bebei. O sa vezi tu ca in timp ii prinde bine

Ralu, multam de intrebare, suntem bini. In schimb sofi s'a trezit azi noapte la 3 sa manance, n'a mai facut asta de vreo 3 luni. Noroc cu soatza ca el hraneste ploada cu lapte, io numa cu solide. Mai nasol e ca se trezeste plangand, om vedea ce'o iesi din asta. Poate pune 50g sapt asta.

Voi cum sunteti? Mananca Miruna?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Irda si ce crema foloseai, ca mie mi-e teama totusi sa nu fie toxica asta pe care o folosesc, si ii pun ff putin pe buza?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neata!
Intru si eu scurt, ca atata pot si vreu sa spun un sincer si calduros LA MULTI ANI IZ!
Sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi.
La multi ani si pepeneilor de azi.
Multam' de urarile cu vaccinu.Sper sa iasa totu bine.
In rest, si Adina se teezeste noaptea ca sa pape.Asta e.Cred ca asa va fi tot timpu, ca nu vad cale de scpare
Va pup dulce pe toate.
Sanatate bebeilor bolnavi si multa rabdare mamicilor demoralizate.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza fetelor

Violeta doamne prin ce ai putut sa treci,bina ca s-a terminat cu bine
Iriss sper sa reusesti cu formula.Asa e,uni bebeii sunt mari fani tzitzi,a mea din start a preferat biberonul .Si acuma sunt suparata pe asistentele de la spital ca nu vroiau sa mi-o aduca la san!.Eu zic ca e ok daca la un an inca alptezi,numai sa ai laptic
Narci ,am facut aseara test,si e nagativ ,am scapat de griji.Noi ne dorim bebe2 din suflet dar sa mai stea cuminte inca putin.
Maitreyi sa dea DD sa fie bine samburica din burta finutei,sa aiba sarcina usoara
Capri sper din suflet sa treaca petele,si sa se rezolve si cu dintisorii lui Matei.Bine ca papa Ilinca .Eu am vazut deja de mult pozele de la kidex .Frumusel fotomodel
Madina valeu ce tanti ai Hang in there!

Timi s-a ridicat singura in picioare la masuta

Ile,uelcom,lasa ca trece harababura asta apoi poti sa stai linistita la noua casuta .Ai incercat sa scoti masa de noapte?Ca si eu ma trezeam si ii dadeam,dar am zis sa incerc sa nu-i dau lapte,doar suzeta si cam a 3-a zi am reusit sa scot complet masa de noapte,acuma manca seara la 20-21,si dupa aceea dimineata la 6.30,cand se trezeste.
Vio scumpa multi multi pupici sa se faca bine Alexandra.Bafta la analize .Aia cu zahar e aiurea,desi si dr nostru a recomandat in ceai...Caise eu nu i-am dat,dar cica se umfla daca le pui in apa peste noapte,apoi blenduite.Pampers 4 e de la 7 la...,si 4+ e de la 9 la...si apropo de astea 4+,ca m-am plans ca atarna intre craci,sa o vezi pe Timi ieri cu kk pana la gat pe spate ,n-am patit de pe la o luna asa cu ea...
Anka eu din patzania ta am invatat,si sa stii ca nu las deloc dupa bunici,da deloc!,Sper ca asa daca de la inceput mi-am impus punctul de vedere,sa nu se schimbe situatia
Adriana valeu de se spargea la Timi balonul cred ca plangea 2 zile.Super haios cum se joaca cu el .Si eu bere si eu bereee .Senc iu mai dir!

Multumesc frumos de urari Adriana consateanca,Vio,Mada,Narcisa(bafta la proiectul bebe 2 scumpa,sa fie cum vrea DD ),Biri,Flo,Cristina,Tecky,Violeta,Ralucutza,Gabriela,Anka,Turtu ( sa treaca dorul de Mara),Irda.Sunteti minunate fetelor!Mi-ati inseninat ziua,ca la noi ninge de rupe!

Sa nu ziceti ca sunt rea,va pregatesc o salata de aceea de la Marina,si la preferinat avem,vin rosu,sampanie,bere,gin,vermut,si nu mai zic ca o sa zicei ca-i bar la mine in casa ,cafea,ciocolata calda,prajiturele(din comert ca n-am cuptor ) si saratele!Pofta buna!Musafirii o sa-mi vina doar sambata,cand continuam tambalaul de azi

Vad ca e la moda sa se trezeasca pepenasii la 6.30.Timi la fel,de zici ca e setata la ora asta.Numai ca de cele mai multe ori mai doarme o ora dupa bibe cu lapte,timp in care mai trag si eu un pui de somn,ca si Misha

Anna imi pare rau de buzita,nu stiu ce sa zic,decat sa intrebi la farmacie sau du-o la dr sa vada.Pupici!

Bine ca ziceti ca e si sarbatoare ca eu aveam de gand sa spal covoare.Nu dati cu rosii,doar astea mici de la intrare ca sunt jegoase.

Irda multi pupici sa treaca repede raceala!

Moama ce carnat am facut ..e bonus,de ziua mea

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iza, LA MULTI ANI, mult noroc si sanatate. Sa fii fericita alautir de cei dragi!

Turtu, te inteleg , dar sa stii ca de multe ori parintii sufera mai mult decat copiii. Mara o sa se distreze pe cinste impreuna ceilalti bbi.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Maria,Vicky multumesc frumos!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI IZA, SA FII SANATOASA IUBITA SI PLINA DE REALIZARI

..esti nascuta in aceeasi zi cu mama...zi mare
Clara a urlat toata noaptea, sunt franta, cred ca de la burtica ca dupa ce urla dadea gaze....voua vi se intampla ca pepenasii sa mai faca colici la varsta asta..Clara nu a a avut cat a fost mica si acum ma omoara, si culmea ca nu mananca ceva nou, aceleasi chestii..dar poate ca (vigula)combinatiile sunt fatale, offf ce ma descurajeaza diversificarea asta
Ma duc sa citesc din urma

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI IZA!!! sanatate, fericire, bucurii si tot ce iti doresti tu!

Salut toata pepenimea cu mare drag!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput