Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

http://www.trilulilu.ro/Mini2005/d36a9aedc4d999

Ascultati melodia preferata a Pipetului din ultimele zile. Poate o sa va placa si voua.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

of Shose ce de sperieturi la voi in seara asta! E o nazbatioasa si jumatate Iulia scumpica si dulcica!

S a trezit baiatul meu, a stat vreo 45 de min dar ii era foame si somn, am sarit baita si l-am culcat la 8.30. Sa vezi ce matinali vom fi. cand aud de ai vostri ca la 9-10 seara sunt fresh, nu mi vine sa cred, Milan se culca odata cu lasarea intunericului, chiar mai devreme.

Miky pupicei lui Luca!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

shose iata si favorita noastra de zilele astea
http://www.youtube.com/watch?v=mB1PuesGGBc

asta pe langa vaca lola, piesa de rezistenta, de multe saptamani in top

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Simonica Sa traiesti fericita o mie de ani!
Elle ce vesti bune, ce emotionant Ma bucur ca samburelul e bine, sanatos si miscaret Ce dragalasa Eva, cum te anunta ea de apelul pierdut Chiar ca-ti vine sa-i papi uneori, asa de dulci si de dragalasi sunt!
Dana ufff, ce nasol ca ai racit fix acu'! Sper sa-ti treaca pana maine/poimaine cand vine praslea (chiar asa: a nascut o mamica de la odisee altceva decat se astepta?)!
Shose vai, micuta! Daca nu i-a curs sange poate nu-i asa de nasol. SI Thea azi a tras pe ea aspiratorul + un scaun (erau unul langa altul, pe post de baricada spre un ghiveci de flori, dar nu a rezistat baricada mea) si nu stiam de ce plangea asa de tare si se tinea cu manuta de gura Ma temeam ca si-a scos vreun dinte, dar micuta isi umflase buza si se zgariase pe obraz Dar nu e grav
Mie mi-e groaza ca vine vara si avem niste zgubilitici de clopotei care o sa-si cam juleasca genunchii dezgoliti
Ce melodie simpatica, asta care-i place lui Pipe CUm ai gasit-o? Ce ti-e si cu preferintele puilor nostri...mor de drag cand vad ca-i place una sau alta!
Ema si la noi e in top Vaca Lola E simpatica si melodia lui Milan
Dar sa vedeti ce danseaza Thea, cu manutele pe sus sau aruncand cate un picior intr-o parte imi vine sa o manac, sincer! Neaparat trebuie sa pun o inregistrare cu ea dansand
Lala20 felicitari pt reusita la examen

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Ema, am pus semn de carte la melodia voastra si maine dimineata o asculta si Pipe.
Si noi ne culcam devreme de obicei, la 8.30. Nici nu stiu ce ne facem la vara, cred ca o sa isi mute somnul, ca asta vara eram in parc la ora asta.
frumosii mei

Laurici, a curs sange, dar nu mult. Cat sa se murdareasca pe manutze . Offf ce rau imi pare de Theutz cu buzica umflata si ea. Nazdravane rau fetele astea ale noastre. Sper sa se mai potoleasca cu bubitzele.
Melodia o am pe un CD de masina, flori pe portativ se numeste albumul si i l'a luat Buni lu' Iulia. Am gat un search si am gasit melodia ei preferata pe trilu lilu, pe youtube nu e.
Theutz dansatoare (poate ne facem trupa ) si pe draga ei mamica.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Pupam puiutii bolnaviori sau cucuiati, burticile si restul clopoteilor si mamicilor!

De la noi nu prea sunt vesti, am vazut ca vorbeati de somn, noi ne facem norma in 3 reprize: noaptea de la 8-8.30 la 6 dimineata (rar spre 7), primul somnic din zi de la 8.30 la 10.30 sau aproape, si al doilea dupa masa de pranz, deci de la 1 jumate la 3.

Danonique, iti amintesti cand eram toate burticoase la odisee si care cum racea, cum nastea? Mi-o amintesc pe Miri care ne spunea: a, iti curge nasul, tusesti? Ia vezi ca ... Asa ca maine s-ar putea sa fie rost de majorete! In ceea ce priveste numele, maine fiind Bunavestire, pe Darius ar putea sa-l mai cheme si Gabriel, daca va place, cu referire la arhanghelul care a adus vestea cea buna Mariei...

Maine ne putem sarbatori si noi, mamicile, mai discret asa dar avem un motiv bun!

Fetele, am o dorinta foarte puternica de a incepe "lucrarile" la bebe2, e o voce interioara care imi cere asta :-)) Iar Sofia adora copiii, fuge spre ei in parc uitand de toate... Dar mi-e groaza de greturi, nu ma simt in stare sa o iau de la capat...sunt convinsa ca o sa-mi fie rau tare din nou...In plus, tati al nostru vrea mai intai sa ne mutam la 3 sau 4 camere, ceea ce sigur nu se va intampla anul asta...Plus ca la serviciu abia am schimbat departamentul...Or fi motive reale sau doar pretexte????

Apropo de rau de sarcina, Irlandeza, pe unde mai esti?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Stancutza, minunata voce interioara ai tu acolo.
Abia astept sa va puneti de acord cu mutatul si alte chestii administrative, ca poate-poate ne dai vestea.
Presimt ca nu o sa ai greturi. Crede'ma ca exista si sarcina fara ele. Io's exemplu viu, in schimb aveam nervisori si alte stari tampite de frustrare...ca sa compensez cu ceva lipsa neplacerilor obijnuite.
So' cred ca ar avea cel mai mult de castigat din decizia voastra.
pupam

Si acum ca mi'am adus aminte, chiar asa era moda la noi...cu raceala inainte de marea intalnire.
Danutza, am dat'o'n bara cu presimtirile pt weekend. Cred ca Gratzi a fost mai inspirata cu data de 25.
Tzinem pumnii si scoatem majoretele....saracele, s'au prafuit de cand asteapta.
si hai bb Darius, sa ne cunoastem!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Danonique , Alina023 , Ellenuta , Anca.b , Iulia82 , LalaD , Ceska , Stoisor , Miky Mamica , RamonaB , LauraD , IoanaCt , Ema , Shose , LauraI multumesc din suflet pentru urari si sa se intoarca inzecit la voi ! .Sper ca n-am uitat pe nimeni

Multumesc Roxana pentru SMS si scuza-ma ca n-am putut sa-ti raspund , am avut o zi super-agitata.

Eu sunt chiauna , acum am terminat de strans prin casa dupa petrecerea-surpriza pe care mi-a pregatit-o mama in complicitate cu scumpul meu sotior.Eu nu invitasem pe nimeni , ca n-aveam chef de balamuc insa , pe la 6 seara , ma trezesc cu mama , cu o mie de sacosele si plase cu de toate...fripturica , aperitive , tort , sampanie...
Pe la 18.30 au inceput sa vina si invitatii...chemati de maica-mea , bineinteles.
Una peste alta , a fost frumos ...am simtit si eu ca e ziua mea , am primit flori si cadouri , am suflat in lumanari si am baut sampanie.

N-am putut sa ma culc fara sa va multumesc pentru urari.
Acum ma duc la nani , ca-s franta !

Pusici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Simona foarte frumoasa surpriza!
Fetelor, ce ma enerveaza: filmuletele facute cu aparatul foto pe aparat se vad foarte frumos si luminoase, dar cand le descarc in calc si cand le pun pe internet abia se intelege ce e acolo, asa de intunecat pare Oare ce sa fac?
http://s281.photobucket.com/albums/kk223/LauraIoana/ (primul videoclip din stanga; Doamne, m-am uitat la celelalte videoclipuri si imi vine sa plang cand o vad asa mititica pe printesa mea...avea o voce mica, mica si acum are o guraaaa, de ne scoate din casa).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata, poftiti la cafelute, ceaiuri, sucuri, ce va pofteste inima :

Si o majoreta, preventiv pentru Danuta si micul Darius

Pupam mamicile, clopoteii si gravidutele
Azi avem program administrativ, de smotru