Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
neataaa,
vai ce vreme e afara .. nici un caine sa nu dai afara din casa .. brrr .. asa as mai fi
ven stii ca-mi esti draga, nu?? hai iesi din butoi si da si tu mai des pe aici!!
ema eu zic ca nu are rost sa le refaci pe toate .. rubeola, rh, toxo .. si mai sunt cateva pe care nu are rost sa le refaci ..
shose offff .. pupam buzita pipetelului nazdravan!! stai linsitita ca se lipeste la loc, nu o sa-i ramana asa!
stancutza eu cred ca-s doar pretexte .. eu abia astept o burtica noua!!
laurici vai cat de scumpa e theutza!!! ce frumos danseaza ea!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Laura Ioana spune:
Neata, zuzici
Multumim pt cafea, Lala
Elle multumim pt aprecieri! acum am vazut ca s-a uploadat si videoclipul ala mai clar. Dar in al doilea nu se vede asa bine E super acolo: sunt 3 copii de 1 an, iar Thea e cu albastru si danseaza de zici ca-i dezlantuita da din cap precum "roakerii" Dar nush ce se intampla de nu se vede bine inregistrarea; pe aparat se vede f bine
http://s281.photobucket.com/albums/kk223/LauraIoana/?action=view¤t=P1000510.flv
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
danonique spune:
Buna dimineata!Bebe nu da nici un semn ca s-ar grabi sa ne cunoasca.Ieri am iesit la cumparaturi,m-am jucat cu Vanessa si Albert si nimic.Am renuntat si la spasfon(no spa) in speranta ca il voi convinge sa vina singurel si sa nu fie nevoie de declansare dar se pare ca e tare incapatanat.Dr mi-a dat un tel sa vada cum ma simt si mi-a spus sa il sun la cel mai mic semn ptr ca este la vreo ora de Paris si sa poata ajunge in timp util.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 38+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Neata fetelor!
Intru rapid sa va spun ca daca aveti cunostinte care cauta bona....bona noastra este disponibila. Cu mare parere de rau (bocesc de azi dimineata de cate ori imi amintesc) trebuie sa renuntam la ea din motive financiare. Ana va sta cu soacra, uneori la tara (la ai mei), alteori cu sotul. Regret pentru ca am fost extrem de multumiti de bona si stiu cat de mult o iubeste pe Ana... Dar...ne este imposibil sa o mai tinem in conditiile in care avem de returnat niste datorii si rata la masina creste ca printul din povesti.
In fine... Pe scurt!! Dorim sa ii gasim doamnei Ioana o alta familie. Si as vrea tare mult sa fie o familie pe care sa o cunoasca una din voi. Daca stiti pe cineva...va rog mult sa-mi spuneti.
PS. Sefa mea si-a gasit intre timp bona... Si oricum parca n-as fi vrut sa mearga la ea.
Va pup si sper sa revin mai tarziu.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
danonique spune:
EMA eu,desi sunt la a treia sarcina si sunt urmarita de acelasi dr,am refacut toate analizele.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 38+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
RO ANA spune:
Offf, Alina eu as avea nevoie de bona dar din septembrie ca atunci merge Andrei la gradinita.Altfel ar fi foarte greu pentru bona sa se descurce cu doi copii asa mici.Si tare as vrea pe cineva cunoscut........asa rau imi pare.
Dana, trimit si eu majoretele la incalzire.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Bebe nu da nici un semn ca s-ar grabi sa ne cunoasca.Ieri am iesit la cumparaturi,m-am jucat cu Vanessa si Albert si nimic.Am renuntat si la spasfon(no spa) in speranta ca il voi convinge sa vina singurel si sa nu fie nevoie de declansare dar se pare ca e tare incapatanat.Dr mi-a dat un tel sa vada cum ma simt si mi-a spus sa il sun la cel mai mic semn ptr ca este la vreo ora de Paris si sa poata ajunge in timp util. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 38+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
sa stii ca berbecii sunt tare incapatanati!
ce chestie .. pana acum iti era frica ca nasti inainte de termen si acum darius nu mai vrea sa iasa .. eu mai avansez o data .. 28 ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
LALA si multumim ptr cafea.Eu inca nu am baut-o ptr ca mai astept sa mi se trezeasca familia.Noi avem un program mai special ne bagam in pat pe la 10-11 si ne trezim pe la 9-9,30(cu mici treziri ptr ceai ,lapte,alintat etc).SHOSE un pupic IULIEI sa treaca bubita.Cred ca te-ai speriat foarte tare.
poze albert
stoisor spune:
ceau fetele cochetele.......
toate bune vad ca ,mai putin buzita pipeticii ,un pupic si o sa treaca iubita mica,offff mama mama
Dana ,neata',ma bucur ca esti prezenta mami ,stai linistita ca o sa vrea bubitucu mic sa va cunoasca pana la urma...........asa am patit si eu,dupa ce am zacut 4 luni cu colul deschis am nascut in final la 39 sapt si 3 zile,Vinerea am nascut iar Sambata aveam programare la doc sa vedem ce si cum facem .......a facut insa Sara cartiile si a aparut la intalnire,asa am vazut ca se intampla mai nou......pupicel lui bebe Darius......stie el ce lucra acolo mititelu
Elle ,felicitarii mami pt vestiile bune de la control,nu am apucat sa zic nimik,rusine sa imi fie,pup burticica
revin caci cineva are crize de personalitate
ps.CESKAAAAAAAAAA ???!!!!!!????
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
ELLENUTA si dr se minuna de faptul ca Darius nu mai vrea sa vina.El zicea ca e din cauza ca a crescut si nu mai poate luneca usor ca atunci cand era foarte micut.Despre bataile inimii/sexul bebelusului la noi nu s-a potrivit nici la Albert si nici acum.Eu cred in continuare ii vei aduce Evei un fratior.
poze albert