Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Deci iti dai seama cat de mandru va fi tati cu 3 fete ATAT DE FRUMOASE?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Lala asa deci. Nu am mers la M P pt ca initial nu am gasit loc pt programare, la inceput, iar mai apoi cand am hot. sa incerc si la altcineva am presupus ca, cu cineva mai putin 'faimos' o sa pot discuta mai lejer...

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Azi doarme piciul meu al doilea somn, pe care si-l scosese de vreo luna doua. Doarme de 2 ore. ma intreb ce vom face la noapte, si oare maine dimineata cat de matinal va fi.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor
Pipe si'a spart buza acum juma' de ora, pe undeva pe dinauntru, nu pe partea din afara.
Acum buzita ii arata ciudat... mijlocul buzitei (de sus) atarna putin, parca e un cioc

Aveti idee ce sa fac?
Nu a curs mult sange si nici nu a plans rau...dar efectul...dupa cateva zeci de minute ma sperie.
O sa'i ramana asa?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Nu ramane asa. Dudu e campion la spart buza, muscat limba. Nu ai ce face decat sa incerci ca, daca e "ranitura" prea mare, sa nu-i dau laptic in seara asta.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Gratzi, merci din suflet. Nici nu ma lasa sa o vad, nu stiu cat e buba...se linge intr'una pe buze si pare vesela acum.
Incerc sa o adorm fara laptic atunci, daca merge ...merge... .

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Shose pupam pipetzica sa treaca repede buzitza ... si stai linistita ca nu ramane asa. Probabil ca s-a umflat mai ciudat dar se va retrage si nici n-o sa se vada. Uite o ca sa te mai inveseleasca. Si inca un pupic de la Luca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Iar despre tona de analize care tb la inceput de sarcina pot sa va spun ca sora-mea le-a facut pe toate si a dus-o undeva intre 6-7 mil pt ca unele le-a facut prin MF si au fost mai ieftine, asa ca gravidutzelor intrebati si medicul vostru daca nu se pot face si mai ieftin.

Plus ca nici eco in ziua de azi nu e prea ieftina!!!!

Felicitari Elle pt samburel, important ca bb e bine si nu cred ca conteaza sexul mult acum, mai spre sfarsitul sarcinii incep spiritele sa se agite. am si ai grija de samburel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellena, sper ca stii de gluma. Eu asa te stiu pe tine. Chiar am vrut sa glumesc.
Sincer, cand ne-ai zis ca esti gravi, am zis: "face baiat acuma". Pe bune. Sa vedem daca ma mai pricep.....eu sper ca da!

Mergi la inceput

Micky back.
Sunt speriata pt ca e prima data, si mi'era teama ca ramane asa.
Ufff acum s'a culcat.
Gratzi am reusit sa ma uit si nu era mare....e o bubitza mai mica putin decat buricul degetului mic.
Am vrut sa o pacalesc cu ceai de musetel in loc de lapte...a baut putin si nu a fost chip. Cerea lapte si i'am dat. Sper sa nu ii faca rau.
Cand am lasat'o in patul nostru, sa ii prepar laptele acolo, in dormitor, s'a sucit s'a foit, era sa cada pe spate...de mi'a stat inima. Am tipat efectiv: 'staiiii'...de s'a speriat si ea mititica. Am potolit'o in brate, ca nu mai era chip.
Ce seara proasta am avut. Imi tremurau si mainile si picioarele cum am vazut'o ca e cat pe aici sa cada pe spate, pe parchet.
M'am speriat mai ceva ca la buza.
Cred ca uneori de oboseala si de alte griji...nu mai sunt asa vigilenta.

Elle pentru bble sanatos din burtica.
Sa creasca mare-mare...cam de 38-40w si apoi sa vina aici intre clopotzei.
si surioara de Eva fata desteapta. M'ai lasat cu gura cascata la faza cu telefonul.

Am vazut zilele astea si pe fratiorii blonduti ai lui Roli.
Ce frumos we la munte ati avut! La cat mai multe si cat mai dese iesiri care sa va priasca.

Am citit de Rzvanici a lui Ramo si ii doresc insanatosire grabnica.

Ema, si sper sa gasesti un doc de care sa fi multumita.

Sa nu uuuuit:
La multi ani Gatta!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput