Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle ma bucur ca ai adus veti bune de la eco...
Eva ce isteata... ce stie ea sa faca

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani fericiti Simona!

Fetelor gravidute, voi ati facut/faceti analizele acelea de sange care nu sunt acoperite de asigurare, ce costa cca 1000 lei? eu speram sa scap ca le am facute de la prima sarcina si au iesit perfect, dar mi le cere.

Elle sunt curioasaaaa! si eu la prima sarcina am aflat pe la 20 sapt sexul lui bb. Sanatosi sa fie si ei si noi, asta e important. Apar vise ciudate in sarcina, of hormonii, si eu patesc, nu le da importanta!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Zice-se ca e baietel daca bataile inimii sunt mai rapide (la bebe din burtica normal e intre 120-160 bpm). La mine s-a potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Zice-se ca e baietel daca bataile inimii sunt mai rapide (la bebe din burtica normal e intre 120-160 bpm). La mine s-a potrivit.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

eu auzisem invers .. dar sincer nu mai cred in chestiile astea ..

ce mai fac frumosii tai?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ema nici eu nu le-am refacut pe toate .. dr mi-a spus ca nu e nevoie. oricu, daca le-as fi facut, ar fi fost acoperite de abonament ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

La multi ani fericiti Simona!

Fetelor gravidute, voi ati facut/faceti analizele acelea de sange care nu sunt acoperite de asigurare, ce costa cca 1000 lei? eu speram sa scap ca le am facute de la prima sarcina si au iesit perfect, dar mi le cere.

Elle sunt curioasaaaa! si eu la prima sarcina am aflat pe la 20 sapt sexul lui bb. Sanatosi sa fie si ei si noi, asta e important. Apar vise ciudate in sarcina, of hormonii, si eu patesc, nu le da importanta!

ema, despre ce analize vorbesti? toxoplasma, citomegalovirus, rubeola, hep. B si C? sau? si 1000 ron??????? doamne iarta-ma...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

SA AVEM UN CAPITOL EXCELENT CU VESTI BUNE SI CLOPOTEI SANATOSI!!

am fost la eco azi, samburelul e bine, are 5 cm .. dadea din manute si picioruse .. inimioara ii bate cu 164 bmp .. cf UM are 12 sapt si 4 zile iar dpv al ecografiei are 11 si 6 zile, deci un pic mai mare decat credeam eu. maine fac 12 saptamani. data estimativa a nasterii 7 octombrie. nici vorba sa se vada sexul caci e prea micut .. urmatoarea eco o voi face intre 20 si 22 sapt .. deci mai am de asteptat pana sa aflu ce e ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

ce draguuuuuuuttt.... si eu merg maine la prima eco...abia astept sa vad...ce face buburuza mica...sper sa fie totul ok...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mmmmm, mii de scuze, ai dreptate! Asa era, invers.....ca doar stiu ca ma stresam eu nitel de ce le bate inima asa incet copiilor mei....

Deci iti dai seama cat de mandru va fi tati cu 3 fete ATAT DE FRUMOASE?

Noi facem bine, am fost in we la Cheile Gradistei, a fost fain tot, in afara de preturile de la restaurant, care erau ridicol de mari...
Ne-am simtit bine, am facut gratare, baut, fumat, povestit, ras cu lacrimi etc.

Copiii au fost la 80 km departare, la Intorsura, la ai mei. S-au comportat bine, de Markus nu-mi faceam griji, Mathias a plans doar in prima seara dupa mine, inainte de nani.

Eu sunt putin in butoiul cu.....astenie/melancolie, nu am chef sa socializez, de aia stau in barlog. O sa va dati seama cand imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Da mai fetelor, hai sa va pove. Am fost azi la consultatie la alta dr de la medlife, caci la prima dr la care fusesem nu am simtit asa o empatie, in fine.
Mi-a dat o lista mare de analize- care costa cca 1150 lei. Excluzandu-le pe cele pt care obtin trimitere de la med de fam, tot ajung la cca 950 lei.
Este vorba despre ce spui tu Eladea si altele- imunologie, markeri infectiosi, microbiologie si diverse.pna si Rh -ul si grupa de sange mi le-a dat sa le refac.
Nu e vb de bani neaparat, desi e o suma, dar am facut toate aceste analize la sarcina cu Milan si au iesit perfect. Le aveam la mine sa i le arat. Prima dr la care fusesem era de parere ca nu tb refacute.

Am plecat de acolo nedumerita, ca sa nu spun altfel. Si inca nu stiu cu cine voi naste. Daca nu ar fi plecat Mendez aveam si eu o continuitate, apropo Danuta ca spuneai ca tu ai acelasi dr de la Vanessa incoace. In Ro suntem intr-o tranzitie continua, deh...

PS nici una dintre cele doctorite la care am fost nu este Mirela Popa.

Eladea sigur te am felicitat pt sarcina,dar la modul general si apoi am uitat ca esti si tu graviduta, ca nu imi erai familiara. dar am vazut curand poze cu voi si am vazut si tickler ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ema in mod sigur si Mirela Popa iti da un pomelnic de analize
Poti ajunge poate la o intelegere cu ea dar la prima vedere ti le insira sigur pe toate

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput