*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neaztaaaaaa!

Azi dam petrecere virtuala , a facut Strumficu meu 5 luni . Va servim cu papica si bauturica .

Felicitari fetelor care ati mai dat jos din kg . Eu cred ca le-ati trimis la mine si d-aia am mai pus si eu ceva.

Miky si Ginye multumim frumos de urari si
Ginye tare greu cu arnajatul lucrurilor in ordine. Mult apor la treaba si sa terminati repede.
Carmendu intr-adevar optiunile pt baietei sunt foarte limitate, foarte putine lucrusoare. Nici nu stiu cum ii zice magazinului de unde l-am luat la cat eram de zapacita pe acolo de atata agitatie. Oricum costumasul e din saten, cu papion si pantalonasul e salopeta de fapt, bufant in partea de jos, iar deasupra are ca un pardesiu. Eu am vrut ceva foarte elegant, dar nu saten, dar...calitatea era foarte proasta la alte 2 costumase care la vazusem. Oricum imi place foarte mult ce am cumparat chiar daca e saten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cu rosul pumnisorilor....hop si noi. Toata ziua. Ii mai distrag atentia dar nu tine, asa ca o las in pace.
Cu lumanarile, cred ca e si o politica cu dusul inapoi la biserica, poate le dau manastirilor, sau chiar pt ei, sa faca din ele lumanari. Oricum noi n-avem ce face cu ele.
Gynie, spor cu mutatul. Stiu cum e, doar ca noi ne-am mutat in toamna cat zibe era inca la caldurica, acum imi dau seama c-ar fi si mai greu.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neazta la toata lumea! pentru mamici cu pitici si in special pentru Amalia cornuri cu dulceata de visine, dar si pentru toate mamicile pofticioase!

Pe Iulia o chinuie rau gingiile. Suzi nu mai e prietena ei cea mai buna. Isi baga degetele in gura si le molfaie la greu. Jucariile de dentitie le roade numai daca i le tin eu...

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Super vreme astazi in Bucuresti! Am stat si eu pe afara cu puiutii mai mult..David cu rolele, noi astia mai mici cu caruciorul..
Si-a stricat somnul de noapte ..se scoala de vreo 4 ori si are nopti cand e agitat si se scoala plangand rau. In plus, nu mai merge sa-l culc usor ca inainte. Acum trebuie sa ma plimb cu el in brate...dar nu culcat pe brate, ci sus...pana adoarme. Daca-l pun jos inainte..e jale.. Probabil ca are mai mutla nevoie sa ma simta langa el, ca altfel nu-mi explic.. Cert este ca e inceputul unui obicei de culcare nesanatos pentru mine..care-mi va zapaci coloana..
Babyzapi felicitari pentru kilograme! S-o tii tot asa pana la greutatea dorita de tine! Eu te inteleg foarte bine...din pacate, eu tocmai m-am cantarit si am scabit 1-2 kg.. Sa poarte sanatos puiutul costumasul cumparat astazi!
Eli multa sanatate cu buricutul! Tarer au imi pare ca aveti atatea probleme cu el! Pup dulce sa treaca cat mai curand!
Fluturasha am pierdut dimineata cornurile cu dulceata de visine ..mai aaaai..?

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Raphael Nicolas de Babyzapi
Anastasia si Radu de manumanu

Ginye,m-am gandit la tine in weekend. Sper sa va aranjati cat mai repede si sa va linistiti. Stefanut cum suporta mutarea?

Babyzapi, ma bucur ca ai gasit costumas pt botez.

Lauramiron, pe micuta vesela. As vrea si eu sa-l aud pe Tudor ca rade in hohote, nu doar asa fara sonor. Nici de gangurit nu prea gangureste. Joi implineste 3 luni, dar Maria a gangurea bine pe la 2 luni si jumatate.

Otilia, dau si eu dimensiunile. La kg n-am vazut vreo diferenta, dar nici cantarul nu e cine stie ce, nici la talie, in schimb : solduri 103 si pulpe 61.

Amalia, si noi am stat mult ieri afara. A fost super.

Mirela, si Tudor isi suge pumnii si degetelele mai ales tot timpul. Le prefera suzetei. Imi vine sa-l mananc e tare, dragalas cand mestereste la degetele. Deocamdata nu imi fac probleme pt ca nu isi suge un deget anume.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa fie sanatosi, papaciosi si sa-i asculte pe parinti!
Miky, este un centru de activitate de la Primii Pasi...nu stiu de unde sa iau poza cu el...o sa-i fac Sarei astazi ceva poze...e salteluta din aceea cu 2 bare deasupra care au jucarii pe ele...si eu sunt curioasa daca o sa fie interesata de ea.
Acum am o dilema...nu stiu ce leagan/balansoar sa-i cumpar...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Ramo, eu am www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=840" target="_blank">asa, si sunt f multumita de achizitie. Si Oceanborn are la fel si zicea ca-i place lui Thomas. Pe bimbomarket sunt multe variante.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

pentru

Raphael Nicolas de Babyzapi

Anastasia si Radu de manumanu

Andrei Alexandru de cristina_ph

Octavian Teodor de Estyanda

Ramo, Iulia a primit leagan Tako h t t p : / / w w w . p u i m i c . r o / p r o d u s e / l e a g a n e / l e a g a n - t a k o - s w i n g . h t m

scoate tu spatiile - sper sa nu fie considerata reclama

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Ginye,m-am gandit la tine in weekend. Sper sa va aranjati cat mai repede si sa va linistiti. Stefanut cum suporta mutarea?

Julia

Momentan nu am probleme cu el pt ca sta la mama unde este invatat. Cand ne-om muta cu totii in apartament nush. probabil ca vor fi cateva nopti nedormite pana se acomodeaza cu noul mediu.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

ginye Bafta cu muatul. Stiu cum e. O data la un an am schimbat casa si o luam de la capat cu tona de lucruri.
[uiutii care implinesc azi lunite sa fie sanatosi si mancaciosi

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Babyzapi Anca Mamiseli

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Pai Carmen, nu-i problema ca nu vreau sa-si suga pumnisorul, ca o las sa faca ce vrea, ma tot gandesc ca nu se satura sau nu-i place f tare lapticul daca si-l suge imediat ce i-am scos bibe din gura. Dar stiti cum si-l suge? ca si cum nu i-am dat sa manance o saptamana.
Hainute frumoase am vazut in Unirea, la et 2, la Fox Kids.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Aleinad, eu chiar imi fac probleme, de ce si l-o suge asa cu foc dupa masa? Daca ar fi inainte sau intre mese as mai intelege dar dupa...

bebelusii isi sug pumnii din mai multe motive. de foame, din cauza dintilor, de plictiseala...... daca vrei sa eviti asta, incearca sa ii tii mainile ocupate tot timpul cu cate o jucarie. eu il las pe victor sa faca ce vrea el. daca vrea sa suga pumnii, sa-i suga. daca vrea suzeta, i-o dau.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput