*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 6
mar_ysa_28 spune:
CUMPARA-I!!!!
A mea tot timpul sta in el....e fantastic cum se joaca cu jucariile se suceste se invarte...e o investitie fff buna
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Ramo,sa stapaniti sanatosi cadoul.Ce fel de centru de activitate?Fetelor,merita sa-i cumpar printesei unul ca se plictiseste foarte repede?Voi ati cumparat asa ceva? Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
Mirela_1 spune:
Diana era rosie pe obrajori si frunte dar vad ca pana dimineata s-a mai atenuat. M-am uitat in oglinda si eram si eu un pic roz pe fata. Daca seamana cu mine la ten...eu mai mult ma inrosesc decat ma bronzez. Dar probabil a fost si vantul, cum zicea Alra.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo2007
Acelasi lucru l-am patit si eu cu Sara ieri, dar nu pot sa spun ca e arsa...se vede urma de la caciulita, e un pic mai rozalie, am dat-o dupa baita cu Stelatopia de la Mustela, crema cu care o dau de obicei.O sa merg la farmacie sa vad daca exista in gama Mustela si vreo crema cu protesctie pt. soare.Am stat afara vreo 2 ore la plimbare, era soare si batea si vantul un picut...si nu ne-am dat seama ca se poate bronza asa repede. Dupa amiaza am avut musafiri care i-au adus Sarei un centru de activitate...ce bine ca n-am fost la Kidex sa luam...acum as vrea sa-i luam un leagan ceva, s-o tin cu mine in sufrageri cand stau la TV...ea sa stea cu spatele spre TV ca m-a tampit...ar sta numai cu ochii in el si nu-mi convine... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
aleinad.g spune:
Raphael Nicolas de Babyzapi!
Anastasia si Radu de manumanu!
Andrei Alexandru de cristina_ph si Octavian Teodor de Estyanda
Voi toate ati stat mult afara ieri cu bebeii. Noi am fost doar cu masina la bunici si deja la ochisorul nedesfundat a facut secretie. . Am ajuns sa ma bucur cand e urat afara ca e un motiv in plus de stat in casa. Dar trec ele saptamanile astea, rezolvam problema si recuperam.
Laura, felicitari pentru micuta vesela!
Monicus, nici eu nu stiu exact ce se face cu lumanarica de botez. Dar cred ca varianta cu lasatul la o biserica e foarte buna.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Mirela_1 spune:
Ha, ha, acum de dimineata a mai descoperit ceva de supt: paturica. Si-o trage la gurita si-o baga in gura. De-acum trebuie sa am grija sa nu fie par pe ea, bubulinei mele ii cade parul la greu.
citat din mesajul lui julia16 Buna dimineata, fetelor! Mirela, si Tudor isi suge pumnii si degetelele mai ales tot timpul. Le prefera suzetei. Imi vine sa-l mananc e tare, dragalas cand mestereste la degetele. Deocamdata nu imi fac probleme pt ca nu isi suge un deget anume. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Mirela_1 spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi, norocosi si sa va faceti parintii fericiti.
lauramiron spune:
Masuratori pentru tabel: GA 68(de la gratarele de ieri mi se trage), sold 104, talie 80, picioare 61.
Rebeca iarasi este racita, o supara gatul, asta noapte pe la 12 mi-a vomat in pat, a facut praf totul Nu are febra, tonusul este bun, are muci si probabil gatul este putin rosu. Am lasat-o la gradinita....sper sa nu regret.
Alra, si eu trebuie s-o tund pe Cati, ca-i lung de-i ajunge in ochi bretonul. Cum ai procedat?
Amalia spune:
Fluturasha saru mana pentru cafea si maaai ales pentru cornurile bune!
Am gasit acelasi scaun la jumatate de pret pe alt site...http:// w w w.barza- ro. com/ pentru cine e interesat.
citat din mesajul lui fluturasha23 pentru Raphael Nicolas de Babyzapi Anastasia si Radu de manumanu Andrei Alexandru de cristina_ph Octavian Teodor de Estyanda Ramo, Iulia a primit leagan Tako h t t p : / / w w w . p u i m i c . r o / p r o d u s e / l e a g a n e / l e a g a n - t a k o - s w i n g . h t m scoate tu spatiile - sper sa nu fie considerata reclama mami de Iulia 26.11.2008 |
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
LA MULTE LUNITE pentru sarbatoritii zilei:
Raphael de Babyzapi..un pupici maaaare maare pentru cele 5 lunite!
Octavian de Estyana
Anastasia si Radu de Manumanu si
Andrei de Cristina_ph
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
pozici noi
cameliam spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Noi raportam primul dintisor!! A iesit ieri, la fix 4 luni si 2 saptamani. Se vede, se simte cu degetul... ce mai, nici un dubiu nu mai este, dintisorul e acolo! Acuma ma intreb cat timp ii ia sa creasca de sa se vada bine, nu doar ca firezutul pe gingie?
Ieri am pus si landoul la naftalina si am trecut la carutul sport, insa cu imbracatul avem o problema, nu-i place cu pantalonasi si jachetica, doar in salopeta de iarna, tip cosmonaut... nu stiu de ce, incep sa suspectez ca stie ca jachetica e capatata de la verisorul ei mai mare si nu cumparata special pentru ea... Alta idee n-am :)
Aici a inceput sa fie vreme frumoasa, si ma gandesc sa ies cu ea afara de doua ori pe zi, dimineata si dupa masa. Pana acum ieseam doar o data, la amiaz cand e mai cald.
Mirela_1 - faptul ca-si suge pumnisorul nu cred ca inseamna neaparat ca-i este foame. Bebelusii la varsta asta isi descopera manutele si se joaca cu ele, iar dupa masa, cand copilul e satul are chef de joaca, cel putin Alexandra asa face si cu siguranta e satula, ea e alimentata cu biberonul si daca incerc sa-i mai dau nu papa, eventual se joaca cu tetina, rade, dupa care incepe cu pumnutii. Eu ii dau o jucarie in manuta sa o roada pe aia in loc de pumnuti, eventual incearca si tu. Soarele, din cate stiu eu trebuie evitat in primele 6 luni, insa si Alexandra e rosie la fata cand venim de-afara de multe ori desi o tin la umbra (capotina caruciorului), cred ca e si de la vant si pur si simplu aerul curat.
babyzapi - felicitari pentru costumasulde botez. Cu volumul la jucarii, si noi avem o statie de activitati care canta de ma doare capul... nu stiu ce e in mintea producatorilor...pe de alta parte, pe fata mea nu pare sa o deranjeze.
Monicus - noi lumanarea de la botez am adus-o acasa; la botez, am dus lumanarile noastre de la cununie sa arda in biserica pe timpul botezului (bine, ca am uitat pana la urma de ele si au ramas neaprinse...), dar de lumanarea de la botez eu nu stiu sa se mai faca ceva cu ea.
Miky-ea - eu zic ca merita un centru de activitati, insa eu as lua unul in care copilul sa stea deja pe verticala, ca nu mai au rabdare mult timp sa stea culcati ... o luna, doua. Noi avem unul de se poate folosi de la 4 luni pana cand copilul invata sa mearga, copilul sta in el ca intr-un scaunel, cu diferenta ca scaunelul e ca niste chiloti in care bagi copilul si el se reazama pe burtica daca inca nu stie sta in fundulet... nu stiu daca am explicat cat de cat sa se inteleaga, ideea e ca se poate folosi de cand isi tine capul bine si copilului ii place ca vede de jur imprejur, nu doar sus. Uite aici link: http://www.dooyoo.co.uk/baby-activities/leapfrog-learn-groove-activity-station/1210285/
La multe lunite si multi ani sarbatoritilor zilei!
Numai bine la toata lumea,
Cami
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Amalia spune:
Aleinad.g trece ea si perioada asta si tocmai bine va veni vremea cu adevarat frumoasa, sa va puteti bucura sanatosi de ea!
citat din mesajul lui aleinad.g Voi toate ati stat mult afara ieri cu bebeii. Noi am fost doar cu masina la bunici si deja la ochisorul nedesfundat a facut secretie. . Am ajuns sa ma bucur cand e urat afara ca e un motiv in plus de stat in casa. Dar trec ele saptamanile astea, rezolvam problema si recuperam. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
pozici noi