*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 7
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam Noi raportam primul dintisor!! A iesit ieri, la fix 4 luni si 2 saptamani. Se vede, se simte cu degetul... ce mai, nici un dubiu nu mai este, dintisorul e acolo! Acuma ma intreb cat timp ii ia sa creasca de sa se vada bine, nu doar ca firezutul pe gingie? Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Felicitari pt primul dintisor!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
miki01 spune:
La Multi Ani piticilor scumpi sarbatoriti astazi! Si mamicilor lor multa sanatate! 

aleinad.g, of imi pare rau pt ochisorul bolnavior!
Lui Andrei i-am luat leaganul asa http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2909&c_id=153&cf_id=158 si centru de joaca asa: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=857&c_id=39&cf_id=49 Sunt super incantata de ele.
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui malinas Stie careva pe unde as putea gasi o razatoare de plastic?Ma gandesc ca mi-ar fi utila in deplasari.Ca doar nu o sa car dupa mine toata bucataria. |
la mine in piatza
. cauta la magazinele cu pahare, cratite, oale s.a.m.d.
sigur tre sa fie si la veteranilor unul
eu m-m descurcat f bine cu blender-ul in deplasari... bine, nu la iarba verde, k doar nu trag curent de pe stalp
btw.. am primit indemnixzatia cu 85%... boi si vaci incaltate
du-te neaparat pe hambarului, sa lamuresti treaba, tu ai depus dosarul inaintea mea
io una o sa cheltuiesc banii, si o sa ii dau inapoi luna vitoare, cand s-or trezi sa imi zica unde sa ii duc; nu? n-are s
ens sa ma enevez in telefoane cu ei
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Amalia spune:
Cameliam felicitari pentru dintisor!

Deja avem doi dintosi la odisee!
| citat din mesajul lui cameliam Buna dimineata la toata lumea! Noi raportam primul dintisor!! A iesit ieri, la fix 4 luni si 2 saptamani. Se vede, se simte cu degetul... ce mai, nici un dubiu nu mai este, dintisorul e acolo! Acuma ma intreb cat timp ii ia sa creasca de sa se vada bine, nu doar ca firezutul pe gingie? Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Laura multa sanatate Rebecai!
Racaiala aia in gat poate da senzatie de voma...poate o fi avut si mucozitati pe care le-a eliminat asa..
Uf, sa treaca o data vremea asta a virozelor!
Muuulta sanatate!

| citat din mesajul lui lauramiron Rebeca iarasi este racita, o supara gatul, asta noapte pe la 12 mi-a vomat in pat, a facut praf totul Nu are febra, tonusul este bun, are muci si probabil gatul este putin rosu. Am lasat-o la gradinita....sper sa nu regret.Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
pozici noi
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Ginye spor la treaba cu mutatul!
Tare greu e sa te muti de colo-colo.. Pup dulce puiutl sa se acomodeze repede in momentul in care va veti muta efectiv!

| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, noi suntem cu mutatul. Am reusit sa caram toate cele de la Bucuresti, dar ap de aici e .... ce sa zic..toate alea in mijlocul casei! ![]() ![]() Vreo sapt stau la mama pana reusesc sa rezolv balamucul din ap. ![]() ![]() Edi a reinceput sa doarma bine. ![]() ![]() ![]() Otilia cand ai drum pe la Targoviste poate reusim sa ne cunoastem. ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici noi
Ami, mamica lui
Annemarie06 spune:
Buna dimineata tuturor si LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi
.
Noi am dus lumanarea de la botez la biserica unde Rares a fost botezat. Am inteles ca asa ca este bine.
Azi mergem si noi la vaccinul de 4 luni. Sa ne tineti pumnii!
Mami fericita de Ana-Maria (22 august 2006) si Rares Andrei (21 noiembrie 2006)
www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi
ginye55 spune:
Lauramiron multa sanatate Rebecai! 
Amalia 
Annemarie tinem pumnii astazi!
Cred ca tb sa faci o corectura la semnatura cu data nasterii lui Rares. ![]()
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Annemarie multa bafta la vaccin!
Sa fie fara efecte adverse!
| citat din mesajul lui Annemarie06 Buna dimineata tuturor si LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi ![]() .Noi am dus lumanarea de la botez la biserica unde Rares a fost botezat. Am inteles ca asa ca este bine. Azi mergem si noi la vaccinul de 4 luni. Sa ne tineti pumnii! Mami fericita de Ana-Maria (22 august 2006) si Rares Andrei (21 noiembrie 2006) www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |
pozici noi
Ami, mamica lui
Nu are febra, tonusul este bun, are muci si probabil gatul este putin rosu. Am lasat-o la gradinita....sper sa nu regret.