*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Asta indeplineste toate functiile : toca , marunteste , blenduieste paseaza..etc. si e ff. econom de spatiu.http://www.cauti.ro/electrocasnice/aparate_de_bucatarie/mixere/compara_preturi--Mixer~~Braun~~MR_4050.html

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Stie careva pe unde as putea gasi o razatoare de plastic?Ma gandesc ca mi-ar fi utila in deplasari.Ca doar nu o sa car dupa mine toata bucataria.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

carmendumultumim frumos.. dar nu inteleg de ce nu te-a lasat. poti sa mai incerci?
Nu pot sa inteleg de ce.. ca doar nu iti stiu nr de tel.
F ciudat.. te cred... ca ai inecract.. iti multuemsc frumos. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

babyzapi, bebecris- v-am votat micutii.
pe monicus nu m-a mai lasat sa votez. a zis sa revin sapt viitoare.
exista vreo 2 creme de soare de la mustela pentru bebelusi. SP 30 si 50.

am prins curaj si va dau si eu datele pentru tabel.
inaltime 1,66
GI 66
GT 60
GA 68
talie 82
sold 101
pulpe 56

edit: am invins sistemul. am primit cei 85% in cont. si deja este a doua luna cand imi intra cei 200 roni!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor care mi-au raspuns... Multumim frumos.. asa o sa fac o sa donez unei biserici... asa este cel mai bine.. Va

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bravo... felicitari. ma bucur ca ai venit cu vesti bune.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Gata, am venit de la vaccin. Rares a fost foarte cuminte, nu a plans deloc si a ras la toata lumea . La 4 luni are 68 de cm si 7350 g.
De maine incepem si noi diversificarea si vom incepe cu supita de legume si apoi cu piureul de legume.

Mami fericita de Ana-Maria (22 august 2006) si Rares Andrei (21 noiembrie 2008)

www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

feliciatri pentru ca ati reusit diversificarea...in sensul ca nimic nu este usor.. si trebuie sa fim tai. Numai bine.. Te

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Folooooseste-oooooo !!!!
E pacat sa stea degeaba !!! Iti garantez ca doar primele 2 saptamani sunt cumplite . Dupaaaa 1 luna e doar greu dar devine obisnuinta si rezultateleel sunt ffff..fff...bune si pt. fizic si pt. tonus psihic ! Endorfine gratis !

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Mirtha, multumesc pt info. Bicicleta am si eu de cativa ani dar nu prea o folosesc, din pacate Oricum am nevoie de ceva tot pt suncile de pe burta si interiorul picioarelor. Nu vreau sa tin nici un regim pana cand nu incepem diversificarea si eliminam din mesele de lapte din timpul zilei, pt ca imi doresc f tare sa alpatez si nu sunt convinsa ca nu afecteaza. Felicitari pentru micuta papacioasa!

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Cameliam felicitari pentru dintisor...foarte repede i-a iesit..itzi doresc sa o tinetzi tot asha, sa iasa toti fara probleme
Noi am avut un weekend de vis...in sfarsit vreme putin mai calda, am iesit cu asta mica la plimbare si in vizita, prima de altfel si am fost foarte fericiti ca s-a comportat de minune....era foarte mirata si nu a plans deloc...abia astept sa vine caldura sa stam si noi mai mult afara, ca in casa e foarte deprimant sa stai toata ziua
Azi, insa e mult mai prost dispusa deoarece tot vrea sa se intoarca si ramane blocata cu mana sub ea si se enerveaza rau si incepe sa urle.
In alta ordine de idei am primit azi in mail cu nocivitatea vaccinurilor...asta e un subiect care pe mine ma termina fiindca aud numai povesti horror dar nu ma pricep deloc si nu stiu la care sa zic nu...ca aici baga in ei in disperare. Voi mamici mult mai avizate, la care credetzi ca pot sa zic nu?

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Deci am fost la osteopat. nu stiu fetelor ce i-a facut zanicii ca a dormit neintoarsa peste 4 ore . S-a trezit, a papat si apoi iar a dat semne d eoboseala. Nici baita nu i-am facut pt ca am intrat eu sa fac baie si pana sa ies eu, ea era deja semiadormita si i-am dat tzitzi si somn.
Osteopatul mi-a daramat iar toate cunostintele. Mi-a spus ca el nu e de acord cu ortezele si alte alea . Nici nu situ ce sa mai fac. Cred ca o sa mai merg la alt ortoped sa vad ce-mi zice.

Malinas, dc un meleon mi se parea mult, la asta pt copii era 140 edinta si pt adulti 170 . o sedinta dureaza o ora.

Si acum sa va zapacesc si eu de cap cu schema de diversificare a la corina:
-incepem cu legumele. Morcov crud. Apoi introduc treptat fiecare leguma, facuta la abur si pasata cu putina apa fiarta si racita, sa fie mai cremoasa. Initial masa de la ora 10 va fi cea la care ii voi introduce legumele apoi voi muta trptat masa de legume la ora 14 si voi introduce la masa de la 10 fructele. Voi introduce maxim 2 legume/fructe noi pe saptamana, de preferat la masa de la 10 voi introduce un aliment nou si la cea d ela 14 voi merge pe ceva deja incercat. Nu voi face amestecuri de genul fructe cu legume, cu lapte...nu ii voi da ceva ce EU nu as manca. Eu nu sunt de acord cu amestecatul tuturor legumelor. Voi incerca pe cat posibil sa-i dau de exemplui morcov si dovlecel, neamestecate. Si tot asa, doar legumele care nu au gust prea bun le voi amesteca cu altele.
Sa vedem cum ne vom descurca, ca la teorie stam binisor

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mirtha mare dreptate ai!

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!
Am citit si eu pe nerasuflate ce s-a mai scris, nu stiu in ce masura am retinut totul...
Elilov, sanatate multa va doresc
Malinas, eu razatoare de plastic am gasit chiar la Cora, deci pe unde frecventezi si tu... La raionul de plastice, pe unde au si cutii etc. Sau la MegaImage. Eu am 2 am zis sa am rezerva. Una e deja crapata, mi-a cazut pe jos...
Mirtha, si noio sa incepem diversificare luna viitoare. Programul de mese pe care il aveti voi mi se pare bun, asa as face si eu. SI de fapt am si facut la primul copil. Sa vedem acum cum va fi, cu Andreea nu am avut mari probleme, a cam acceptat orice, si acum, slava Domnului mananca bine... Putine chestii nu-i plac deloc... de ex, mamaliguta..o scuipaaaa (culmea e ca imi cere de pofta, e pofticioasa...si pac, o da afara, dar mai cere si altadata)
Bravegirl...bravo pt program, ca mananc mai bine ziua si doarme mai bine noaptea.
Lelloo, daca Damian e bine sanatos, inseamna ca de atat are el nevoie.
Julia, de mult am vrut sa-ti spun, ce frumos s-a nimerit sa ai ambii copii nascuti in aceeiasi zi. I-ai nascut pe amandoi la termen?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mai, la noi programul a devenit haotic. singurul lucru sigur e somul de noapte de cel putin 8 ore.
totul incepe de cum se scoala dimineata. ba la 6, ba la 7. mananca bine atunci. apoi masa de la ora 11. care daca are chef mananca daca nu refuza categoric. incerc sa ii dau la ora 15 legumele. le mananca cu drag, oboseste mancand, dureaza pana pe la 16. lapte refuza sa mai bea in completare. uneori i se face foame pe la 17,30. daca ii dau sa manace, adio program. masa de la 19 se duce pa! deja masa de la 21-22 e cu scandal. baia, alta problema. mi se intampla sa adoarma tun si nu mai pot sa-l trezesc. adio baie. ...are zile cand doarme cateva reprize scurte, altele, ca asta seara cand a adormit la 16 si s-a trezit la 20. alta data, dupa masa de la 19, il ia somnul pe 20,30 si se mai trezeste dimineata la 6!!!!
daca printr-o minune e treaz pentru baita si dupa baita manca, poate foarte bine sa doarma si cu 50 ml.
voi ati inteles ceva? eu nu. e haos! ma simt un pic depasita de acest program fara program. ceva sugestii? injuraturi? sfaturi?
nu sunt chitita sa-i dau la ore fixe, da' un dram de program ceva, n-avem nimic.
daca ii dau la 3 ore, e prea devereme. da' nici la 4 ore nu e bine. am observat ca daca e obosit refuza mancarea. oricum mananca putin.
apa ii dau dupa masa de pranz si o bea cu placere.
ceai nu-i dau. nu-i vad rostul daca n-are probleme. oricum daca ii dau intre mese, imi intarzie masa sau refuza sa mai manance.

inttrebare: stie cineva cum se foloseste tetina variabila de la avent? www.mothercare.com/Philips-AVENT-Airflex-teats-vari-flow/dp/B000MMFDP8/sr=1-33/qid=1237835274/ref=sr_1_33/279-4628120-2938610?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44556031&mcb=core" target="_blank">mothercare
are 3 gauri si nu stiu cum puii mei sa o fac sa curga corect.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput