Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
Carpatino, esti mahmura?
Sau ai lasat beutul pt. vichend?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Carpatino, esti mahmura? |
Asa dau senzatia?
Am lasat beutul cu mahmureala dupa pentru ziua in care Ioana o sa plece in tabara
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Valentina am rezolvat cu ofta, merg luni cand doarme Cristi, imi vine soacra in vizita, asa ca o sa ramana cu ea.Multumesc ca te-ai gandit la mine.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
La multi ani Ema!, sa fi sanataoasa,
fericita si iubita, sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi.
Devila, sanatate cumnatei si bunicutei.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
adimercedes spune:
Repede, repede, pana nu umpleti si capitolul asta si raman sa vorbesc iar singura la un capitol precedent
...
Carpatino, LA MULTI ANI!!!!
, sa ai parte numai de momente superbe si multa fericire si sanatate alaturi de Trandafirasu' Beljic si taticul ei!!!! Am admirat-o pe Ioana la bucatarie si la curatenie. Cata atentie, cata grija, cata indemanare, cum se apleca ea sa ajunga cat mai bine in locurile dificile [oalala]. E o scumpa si o finuta!!!!
Sa ne-o mai arati
.
Crishtina, felicitari pt sarcina, sa fie cu sanatate si nastere usoara si bebe sanatos!!!
Gabi, pupici pt Sara
. Ma bucur ca si-a revenit. Am vazut ca a fost tare bolnavioara :( Am vazut si poze - e o scumpete, eleganta si cu aplomb
.
Maruntzika, multa sanatate Energiei. Vad ca nici voi nu va lasati mai prejos. Am reusit si eu, intr-un tarziu, sa vad "micul leutz"
.
Erina, felicitari pt achizitii, sa le stapaneasca Daria sanatoasa!!! Am vazut si pozele voastre si tare dulce si eleganta e!!!
Si La Multi Ani pt implinirea a 18 lunite!!!!
Apropos de poze, am vazut si pe Cristi al Ceciliei in parc cu prietenii, niste baietiei in adevaratul sens al cuvantului
.
Picio, am urmarit cu sufletul la gura regasirea cu Ripley!!! Tare emotionant. Deci pana la urma asa e cu cele 6 grade de separare ;) Nu am raspuns la email, dar o fac we asta
. Pup Juan Matrozul cel sagalnic 
Ana, felicitari pt "lucru manual". Cine stie, cunoaste!!!! Esti tare
.
fetele cochetele. Sper ca ai profitat de mini-vacanta pe care ai avut-o
.
Valentina, bine ca v-ati revenit!!! Sper sa nu mai aveti probleme dupa sesiunea asta de iminuzare pe care ati avut-o!
Rox, bafta la noul job. Si felicitari pt progresele lui Bubu! Stai si tu 1-2 sapt sa vezi cum e treaba si apoi iti dai seama ce si cum. Poate si colegii tai sunt mai "linistit" acum ca tu esti noua si nu vor sa faca impresie gresita. 
Moldoveanca, sa va fie de bine concediu. Ma bucur ca ati avut parte si de respiro!
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa spun, trimit asta si apoi revin 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxali spune:
Slippers
multumim
Valentina
SabinaY hormoni iti dau stari naspa...nu uita sa bei mult...nu te obosi:servici, mamica-adoptiva , casa, Erika...
Yaia sa sti ca acelasi lucru am gandit si eu de Picea, dar nu sant paracioasa![]()
Papanash si mandrei mele i-au iesit 2 maselute odata...acum se chinuieste cu alta si nu papa nik...off si cate ii mai pregateste buni, dar le termin tot eu![]()
La noi azi s-a schimbat vremea...un vant si friggggg...nu am avut curaj sa o scot afara...de la primavara la iarna e o schimbare brusca
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
diwana spune:
Repejor, pana nu se trezeste al meu zmeu.
La multi ani fericiti Ema!
Am fost si noi ieri la controlul de 18 luni. Toate bune, numai ca ma sacaie ca l-a trecut mai mic cu vreo 4 cm
Stiu, stiu nu-i important
. In rest a zis ca vorbeste ca o fetita, ca numai fetitele obisnuiesc sa vorbeasca atat de devreme. Nu l-a vazut si pe Cristi al Ceciliei
, ca i se dadeau peste cap teoriile. N-a stat la cantarit, n-a lasat-o sa-l masoare, sa-l asculte cu stetoscopul (chestii obisnuite de un an de zile
) si tot umbla la fisiere, caloriferul electric si repartitoare. Harnic baiat! Io ii tot spuneam ca mai trebuie sa-i iasa ultimele 4 masele, si doctorita credea ca nu stiu ce vorbesc, ca incurc premolarii cu incisivii, si cu caninii. Pai i-au iesit toti are dantura completa in fata, mai are doar 4 masele, care tre sa-i iasa in curand. A, nu, ca alea dupa 2 ani, imi tot zicea dr. care credea ca vorbesc aiurea, fiindca i-au iesit asa repede dintii. Pe drum spre cabinet m-am ales cu o durere crunta de spate, abia puteam pasi, a fost groaznic pana am ajuns cu el acasa. Ma doare si azi, sper sa-mi treaca mai repede.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Ema!!!!! Multa fericire si sanatate!!!!
Diwana, felicitari pt Rares!!!!Vezi, stii tu de ce spui ca ai cel mai destept baiat!
Cat despre spate, e foarte nasol, si eu am avut vreo 2 saptamani dureri din astea horror, nu treceau decat cu Aulin si Midocalm! Ni se trage de la caratul pruncilor in brate! Hai cu Rares la noi poate o molipseste si pe mimoza la vorbit!
Cecilia, bine ca ai rezolvat s mergi la ofta! Tinem pumnii!
Adi, multumim
Maria, ce trairi, ce sentimente, ei na, cum sa uitam ca si noi am fost acolo??? Poate nu chiar atat de repede, asta e clar!
Ce ciudta trebuie sa fie cand se intampla!
Sabina, unde e?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
diwana spune:
Yaya, sa-ti fie de bine cumparaturile, mai ales cele ale lui Tudor
. Mie imi face bine la moral cand ii cumpar lui Rares ceva frumos, de parca mi-as lua mie ![]()
Moldoveanca mi-a placut si mie costumasul de plaja si mi se pare excelent.
Andreea (mami lui Vlad), mi-a placut si mie ca a nins in februarie, a fost chiar frumos, n-am mai vazut asa zapada de muuult la Cluj, dar deja se ingroasa gluma. Chiar si ieri a nins, mai intai in centru, si apoi a ajuns si la noi in cartier. Alaltaieri noapte a nins ca in povesti in alt cartier al Clujului (la noi nu, vad ca deja e pe zone, ca si codurile postale
). Sa stii ca avem si noi saniuta, special confectionata de bunicul lui Rares, dar n-am iesit cu ea, poate iesim la anul.
Ceamica, n-a dresat oalele, dar a renuntat sa mai urle. Oricum are din ce in ce mai des motive de suparare maxima.
Marunzika, chiar v-a fost greu cu bolnavioara. Sper sa nu mai fie cazul. Imi pare rau ca ai plans, te inteleg totusi
Crishtina, sper sa fie asa cum va doriti, dar intr-adevar nu-i asa de important sexul copilului ca si sanatatea. Insa e si mai frumos daca iese si ce va doriti 
Roxana, iti doresc sa te simti bine la noul loc de munca. Ma bucur de progresele lui Andrei. Se va obisnui si cu noua educatoare.
Betty, cum te mai simti?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Erina spune:
Buna sin nou!
Gabitz, Madalina, pediatrul mi-a spus ca trebuie sa ia asa in greutate. E si lunguta bine...Eu nu tin la kg dar ma gindesc ca daca tot refuza mincarica va ajunge sa aiba carente de cite ceva.
Cit despre problemele de greutate de mai tirziu nu cred ca Daria are sanse sa capete aiba probleme pe viitor. Eu si sotul eram extrem de slabi pina dupa terminarea liceului si chiar in facultate. Nu ne-am prea omorit cu mincarea sa ca Daria nu are cu cine semana mincacioasa.
Problemele mele de acum sunt de la sedentarism si de la
dulciuri. Tot la 55 sunt de cind lumea...
Valentina sper din suflet sa treaca odata cu dintii.
Adimercedes, multumim pentru aprecieri si urarea de la multi ani
.
Roxana, stii cum zice englezul: Where there's a will, there's a way. Daca e dorinta se gaseste si o cale. 
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)