Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi am fost la o cofetarie cu loc de joaca cu Andrei si Emma si inca o mamica si dulcetica ei (ele nu sunt inscrise pe forum). Mami de Ilaria e insarcinata in 7 luni si am aflat ca bebelusa care va veni pe lume se va numi Elena si ca ei se gindesc la noi ca nasi. Mi-ar placea mult...mai e timp, sa se nasca bebe sanatos si vom vedea cum ne organizam.

Copiii s-au jucat frumos dar noua nu prea ne-a tihnit ca am fost cu ochii pe ei.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ramonaiani O sa reusesti pana la urma si cu mancatul Elizei. Dar nu te stresa pe cat posibil daca nu iese exact asa cum iti doresti, nu intra in depresie, fie ea cat de mica Sa ne arati si noua goblenul

Gabitz, ma bucur ca Eliza e mai indrazneata, cred ca dupa ce va scapa si de hainele de iarna, si va fi mai putin imbracata ii va fi mai usor sa mearga singura si mult. Felicitari pt. suzi.

Babylina, voi ce mai faceti?

Ana, sa stii ca si eu eram indragostita la varsta veveritzei .

De indragostitul Alex, ce sa mai zic? El chiar e la varsta critica. Maria, n-are sens sa te superi ca a luat trandafirul fara sa ceara, cred ca si noi faceam la fel, pe cat posibil ne ascundeam de parinti (oricum ei sunt expirati de mult , gandeam majoritatea) Bravo lui ca e asa galant. Mi-am adus aminte de un bun prieten coleg de liceu care avea casa cu gradina, iar in gradina o multime de trandafiri superbi. Noi eram 6 in gasca, 3 fete si trei baieti, eram nedespartiti, dar dragul nostru coleg n-a vrut sa ne aduca niciodata trandafiri din gradina, desi ii cerusem. Ca a uitat, ca n-a avut timp dimineata sa taie, ca nu erau infloriti, etc. Abia in ziua cand am avut festivitatea de terminare a clasei a 12-a ne-a adus cate un trandafir la toate trei (obligat de maica-sa ) si ne-a zis ca de fapt ii era rusine sa-l vada lumea cu trandafiri ) Asta am povestit-o ca sa vezi ce baiat curajos ai tu si sa-l feliciti

Gabriela stii sa faci papanasi prajiti, ca imediat ma infiintez la tine

Roxali, ma bucur ca sunteti bine acum. Foarte dragut piciul tau

Devylla sanatate cumnatei tale si strabunicii Ericai

Erina, o sa-si revina Daria cu pofta de mancare, asa e cu dintii astia. Abia astept sa-i creasca maselele aste alui Rares si sa manance si el mai bine.

Mad, ma bucur ca Robert e sanatos si n-a luat virusii de la bona.

Roxana, ai fost la coafor?

Cecilia , nu-i de ras ca strengarul tau isi face de lucru prin baie, dar ma distreaza imaginea unui copil care isi pune imaginatia la lucru (evident ca nu pt. lucruri safe pt. el). Il si vad pe intuneric mesterind cate ceva. Din pacate si Rares isi deschide usa la baie, si umbla la produsele de curatat (asta vrea, numai ca sunt cu okii dupa el si nu-l las, dar tocmai aia i se pare lui interesant), ia peria de curatat Wc-ul si-o arunca in vana, ia buretii si sterge pe jos, chestii bune de altfel . Trebuie sa fac cumva sa nu mai deschida usa, ca nu vreau sa umble cu mana prin Wc sau cu produsele de curatat.

Papanash, se poate sa-i iasa toate deodata, la noi cam asa a fost. Dar macar cu cat ii ies mai repede, cu atat scapati mai repede de durere si iritare

Maria multi ani fericti inainte. Sa lasati in urma ce a fost urat si sa ramaneti doar cu lucrurile frumoase. Sper ca de acum inainte sa aveti parte numai de fericire

Gabriela Mimoza ta asteapta sa spuna fraze elaborate, nu cuvinte izolate, vrea sa te surprinda . Insa o intalnire amicala (atentie Michael, noi suntem baieti de treaba, nu atentam la iubitele altora ) n-ar fi rea. Poate ne mobilizam odata cu primavara si ne vedem daca vreti

Erinaaaaaa, ce n-as da eu sa am iar 55 ca inainte de sarcina. Ii drept ca ma vedeam grasa la 55, dar acum as fi fericita asa. Nu esti grasa deloc, insa cu siguranta cu putin efort vei ajunge sa fii multumita de greutatea ta.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Iubitul meu tocmai s-a trezit plangand de durere cu degetelul in gurita. Sa-i creasca odata maselele!
O zi buna in continuare, eu ma retrag sa nu-l seduca iar calculatorul pe fiu-meu

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tocmai ce-am primit vestea.. ca a venit weekend-ul .. asa ca va salut din mers, nu inainte de a ura La multi ani sarbatoritelor ce urmeaza:

La multi ani Piccaflor!

La multi ani Mada28!

Sa aveti parte numai de bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ma uimeste ce capacitate de memorare are.
ieri l-am invatat ( i-am repetat de cateva ori) la o masinuta unde-i portiera, parbrizul, farul, si roata. In 10 minute le stia pe toate, aseara inca le-a tinut minte si i le-a aratat lui tati. azi a invatat pe un joc si stie sa arate care-i ursul, pantera, magarul, iepuraasul. A retinut imediat.
Il intreb cum face magarul ( i-am zis eu i-ha) si zice A-i, A-i .
Nu vrea sa-si dea drumul la vorba, a mai invatato culoare, alb, el zice ab.
Are o carte mica cu cartonul ff gros, cu un ursulet care se duce la culcare, arata acolo asa: ursul, pisica, ceasul, tv, apa (cana cu apa), dino ( o jucarie dinozaur [pe care ursuletul o tine in mana).
dintre toate pe care le arata spune numai apa, dar le arata corect de fiecare data.
voi v-ati uitat in cartile cu povesti ale copilasilor mai mari ? a cumparat al meu sot cateva si cand le-am rasfoit m-am ingrozit, copii care s-au jucat cu foarfeca si si-au taiat degete, unul care a sarit pe geam, etc. le-am aruncat, of course.atentie mare ce carti lepica in mana, unele-s periculoase, asa cum si unele desene animate sunt total deplasate.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Mi-am trimis baietii afara, si inainte de a spala pe jos prin bucatarie, mi-am zis sa mai arunc un ochi pe aici, dar vad ca numai Papanash si Carpatina au mai scris, asa ca o sa trec repede la treaba casnica

Brr, ce carti is alea Papanash? Banuiesc ca au ele scop educativ, dar cu asemenea povesti de speriat vin?

Io am vazut mai demult un documentar, cum ca trebuie sa se indeplineasca o chestie anatomica, mai exact coborarea laringelui ca sa poata copilul sa produca mai multe sunete, adica sa-si dea drumul la vorba. Daca am retinut gresit si v-am spus prostii, dati-mi peste degete si iertati-mi neuronii singuratici si uituci, dar daca am zis bine, atunci macar sa nu ne mai facem griji ca nu vorbesc

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Ceamica!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

Eu sunt chiauna,n-am prea dormit azi noapte,pe la 5 a plecat si matusa-mea,iar Miru imi zicea azi 'Tica-baba' i-am raspuns ca a plecat baba tai-tai..

Papanash, si Miru prefera pe 'alb',alte culori nu-i plac...pupici lui Ghighi,sa iasa repede si fara dureri maselutele

Diwana,intoarcem pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Cecilia , nu-i de ras ca strengarul tau isi face de lucru prin baie, dar ma distreaza imaginea unui copil care isi pune imaginatia la lucru (evident ca nu pt. lucruri safe pt. el). Il si vad pe intuneric mesterind cate ceva. Din pacate si Rares isi deschide usa la baie, si umbla la produsele de curatat (asta vrea, numai ca sunt cu okii dupa el si nu-l las, dar tocmai aia i se pare lui interesant), ia peria de curatat Wc-ul si-o arunca in vana, ia buretii si sterge pe jos, chestii bune de altfel . Trebuie sa fac cumva sa nu mai deschida usa, ca nu vreau sa umble cu mana prin Wc sau cu produsele de curatat.

filmulete Rares

Piticul se face mare

si pe noi ne-a tentat, dar am trecut peste asta, acum vrea sa urce in cada la apa....uneori au o imaginatie de invidiat

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Ema!

Papanash, si noi avem carticica cu ursuletul, e foarte draguta, a fost printre primele carticele primitee de la buni.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pentru micutii carora le place sa coloreze; http://www.coloring-book.info/coloring/
se pot printa foarte multe desene de colorat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput