Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Carpatina ! ( nu te superi daca iti mai zic o data nu ? )

La multi ani, Carma !

La multi ani, Ceamica !

Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de cei dragi, sa va bucurati din plin de fiecare zi !

Primiti de la noi multe de primavara !
Mai avem ceva special pentru www.flickr.com/photos/septoct2007/3371031118/" target="_blank">prea-stimata duamna si pentru www.flickr.com/photos/septoct2007/3370210987/in/photostream/" target="_blank">mamica lui Sebastian

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Buna seara !

Stiu ca ne-ati dat disparute, insa avem musafiri - din pacate pe langa cei invitati ( bunicii ), au venit si unii nepoftiti ( o rino-faringita )
Asa ca ieri am fost la dr, ii curgeau mucii siroaie si m-am gandit ca-i bine s-o vada cineva, sa nu se agraveze. Ne-a dat picaturi de nas, Nurofen la 8 ore, vitamina C si Tantum Verde daca nu mananca ( are un pic de rosu in gat )
Nu i-am dat Nurofen decat seara, ca nu face febra, spray-ul nu l-am folosit ca nu da semne ca ar deranja-o ceva la inghitit. Sper sa scapam usor, deja e mai bine si cu mucii.

Mergi la inceput

Nu pot sa stau pe forum, abia am reusit sa ajung la zi. Am aflat o veste minunata : Crishtina are cel mai frumos motiv sa croseteze botosei si paturici si tot soiul de lucrusoare frumoase Felicitari, ma bucur mult pentru tine, ne-ai marturisit cu ceva vreme in urma ca iti doreai din toata inima o surioara/un fratior pentru Robert . Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la fel de frumos ca papanashul !

Mergi la inceput

Mandarinutza, multumim de link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

uitati ceva sa va inveseliti

Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita “Disorder in the American Courts” si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor:

AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Da
AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Uit
AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ?
……………………………………
AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ?
MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?
………………………………………
AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ?
MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra
……………………………………..
AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat ?
MARTORUL : Glumiti ?
………………………………………
AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August
AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ?
MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ?
………………………………………….
AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ?
AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ?
MARTORUL : Niciunul
AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ?
MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ?
……………………………………………
AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ?
MARTORUL : Prin moarte
AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ?
MARTORUL : Incercati sa ghiciti !
………………………………………………
AVOCATUL : Puteti descrie individul ?
MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.
AVOCATUL : Era barbat sau femeie ?
MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat.
………………………………………………..
AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra ?
MARTORUL : Nu , asa ma imbrac eu cand merg la serviciu
………………………………………………..
AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ?
MARTORUL : Toate. Cei inca vii … se zabat prea mult !
……………………………………………….
AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ?
MARTORUL : ORALE.
………………………………………………..
AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ?
MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.
AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ?
MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !
………………………………………………
AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ?
MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ??
…………………………………………………
Si … cireasa de pe tort !!!
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, intradevar puiutii sunt uimitori. Pup pe istetul Ghighi!

Luy, sanatate Mariei.

Diwana, eu am urcat sus produsele de curatat. La Bucuresti mai are acces la sticla cu softner si la detergentul de rufe dar remediez si asta.
De WC era atrasa si Daria dar vad ca i-a trecut.

Mamici tare sunt periculoase produsele astea de curatat si medicamentele. Doamne ajuta sa fim cit mai vigilente (mi-a povestit o prietena ceva zilele astea de mi se facuse pielea de gaina).

Daria doarme de vreo ora timp in care eu am facut tortul acesta WARNING-gravidute nu va uitati!!!:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21863/TORT-MARS/
Cred ca va avea un gust divin.

A sosit si tati cu bine asa ca sunt linistita.

O seara minunata va doresc!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Nimic nou la noi. Aaa, sunt coafata! Si avem 2 pestisori noi. 5 in total, din pacate unul a decedat weekendul trecut. Era un peste curatator cica, il chema Viteza. Alex a plans dupa el, si belea, nici nu se gaseste asa usor. Cu comanda speciala il primim abia peste 7-10 zile. Dar cei noi sunt haiosi foc, sper sa mai uite fata de decesul lui Viteza, ala ii placea mult ca era rapid, dar si fatzele astea noi (ca nu stiu cum se cheama) par destul de vioi.

Cam asta. Weekend placut tuturor!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,

Ajung si eu pe aici dupa ceva zile...

Carpatina, La Multi Ani! Scuze de intarziere.
Ema, La Multi Ani !
Sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

Christina, felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos!

Luy , sanatate multa Mariei.
Ayumi, sanatate papanashilor. Imi pare rau ca au inceput problemele la prima vacanta in Ro.
Prisi , ma bucur ca i-a revenit Mirunei interesul pentru cort.
Rox, sper sa fie asa cum iti doresti noul job , mult succes si sa va fie de bine noile redecorari. Sa se bucure Alex de noii locatari .
Ma bucur ca Bubu e cu bunicii in noile activitati.
Cecilia, succes la documentare si scrierea lucrarii , precum si la mutarea intr-un apartament nou.
Erina, Daria s-a acomodat schimbarilor si plimbarilor?Am admirat si noi mobilierul Dariei , e foarte frumos setul. Cat a costat? Sa savurati in familie tortuletul. La multi ani Dariei pentru 18 lunite.
Piciulika , multumim de test...
Ripley, multumim de vestile bune despre minunile voastre.
Maria , pupici la toti, ma gandesc ca destul de curand ma pot astepta sa trec si eu prin ce treci tu cu Alex...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sabina,la aceasta ora pe National Geografic e un documentar legat de dimensiunile spatiu-timp.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

multumesc frumos pentru urari,desi la ora asta multora dintre voi in lipsa .
Ana , Bernix, Gabitz, Erina , Mad , Carpatina, Roxana, Yaia , Papanash, Valentina, Bikmaria, Cecilia ,Diwana ,GAbriela , Danuta, Mandarinutza ,Luy, Celia

mi-a facut mama un tort tare bun , buturuga se numeste si-l impart cu voi cu placere.

am zis macar de ziua mea sa fiu si eu punctuala dar minunatul s-a gandit sa nu-mi treaca ziua neobservata asa ca s-a pocnit de o fatza laterala a noptierei si a facut un cucui urias!
M-a lasat fara piuit , mai ales ca m-a inspaimantat cat de ascutit era urletul. N-am fost buna de nimic restul zilei , am stat si l-am pazit cat a dormit si orice imi parea un pic diferit de ieri era cu aoleu daca...
de abia mi-am mai revenit ca-mi pare mai mic cucuiul.Imi venea sa plec cu el la spital ca eu n-am mai vazut pana acum un cucui si pana ma obisnuiesc eu ce si cum sa-l vada un cucuiar
n-avea nici un simptom de lovitura la cap dar eu....

Mergi la inceput