Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - da...amandoi sunt in transa.

Sa inteleg ca ai aprobat-o?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

daaaa..si mie imi place mult de ea..si cu parintii ne intelegem bine.

Atunci sa curga sampania si sa fie fericiti pana la adanci batraneti!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI fericiti EMA CEAMICA
Bai cu indragosteala asta nu e chiar asa usor ,in primul rand nu-i mai arde de scoala ,a luat un sase la mate ,pt ca nu a avut caietul la el i-a pus profu unu pt tema si la ascultat a luat 10 ,i-a facut media si a primit nota 6,eu f revoltata am zis ca merg la scoala ca nu se poate asa ceva pt ca a uitat caietul sa primeasca nota 1 ,la care al meu flacau imi spune ca nu are nici un rost sa merg la scoala pt ca e a doua oara cand uita caietul ,prima oara l-a iertat profu ,si stiti ce mi-a spus??? citez ''asta e mai mami ,soarta ,se mai intampla,ce tu nu ai fost tanara?'',ce ar mai fi fost de spus,va dati seama daca fimiu ma intreaba daca am uitat cum era cand am fost tanara ,Teo o sa ma creada dea dreptul expirata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mariana, poate este doar o faza trecatoare, mai trebuie sa-i iasa vreun dintisor? Relaxare usoara , spor la treaba si multumesc pentru gandurile bune!
Erina, sigur este de la dinti. La noi cel putin asa a fost. Dupa ce au iesit iepurasii si-a recapatat pofta de mancare si acum parca mananca mai bine ca inainte! La noi ciorbita sa traiasca. Nu prea il atrage felul II, dar intotdeauna trebuie sa aibe la pranz farfuria(adanca ca pentru un adult!) de ciorba sau supa.
Papanash, se poate! Eu sunt patita de atatea ori!La noi a avut efect siropelul dat seara inainte de culare si la nevoie peste zi dentinox-ul. In resr muuuulta rabdare!Multi lui Ghighi.
Sabina Y, bine ai revenit.Problabil te simti asa din cauza schimbarilor din organism datorate sarcinii. Sanatate multa si refacere rapida cumnatei si stabunicii. lui Erika si nepotelului. S-a confirmat feeling-ul tau?
Roxali,sper ca sunteti bine acum si tu si fata! flacaului pentru laudabila initiativa!
Roxana, sper la lucru si relaxare placuta la infrumusetare! Sanatate multa Alexandrei si asteptam sa vedem ultimile ei creatii.
Maria eu abia astept sa impartasesc cu ai mei fiorii primei iubiri. Ar trebui insa, sa am grija la ce imi doresc! La Andrei nu este cazul, dar la cum o stiu eu pe Alexandra, o sa am mult de furca cu ea. Daca acum la 5 ani nu iese din casa pana nu este aranjata si asortata, iti dai seama ce discutii voi avea cu ea, cand va vrea sa arate bine pentru el?
Sabina,multa sanatate si refacere rapisa Sofiei. Pe cand un nou recital? Mi-a placut foarte mult primul, asa ca roag-o pe Sofia sa ne mai indulceasca inca odata inimioarele!

Uraaa! in sfarsit am reusit sa trimit si eu mesajul! Prima oara, mi-a dat eroare calculatorul,a doua oara a apasat Andrei pe butonul de restart! Daca ma lasa picii in pace, mai traziu va arat si eu ultimile nazdravanii ale lor! Acum trebuie sa fac piata si sa-mi indulcesc sotul cu o negresa de post!(daca m-a rugat asa frumos, puteam eu sa-l refuz???)

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc de urari! Noi ne dorim o fetita...insa e mai importanta sanatatea si nu tin asa mult la asta. Deocamdata visez De impletit si crosetat...am de gand sa ii fac multe...paturele,puloverase,chiar si o rochita de gasesc model frumos si imi iese..mai ales ca se naste iarna...o sa ii prinda bine de toate He he...drum lung pana atunci...

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Yaia, sa stapaniti sanatosi achizitiile!

Multumim!
Si tie sa-ti conduci sanatoasa familia! (cu masina!)

Poze

Mergi la inceput

A,am uitat sa va spun ce masuri am luat ,ii verific ghiozdanul ,sau mai bine zis ii fac eu ghiozdanul ,sper sa nu fie nevoie sa-i fac si temele asa cum zicea ANA
Nu am nimic impotriva prieteniei lor ,imi place fata9am aprobat-o),dar face anumite lucruri fara sa gandeasca ,a luat un trandafir de acasa fara sa spuna,iar cand am intrebat de ce sunt 4 si nu 5 trandafiri mi-a spus ca oricum se ofileau degeaba ,chiar i-a spus taica'su vezi ca are mami si niste inele ,ceva lantisoare,bratari care stau degeaba in sertar,nu m-a deranjat ca l-a luat ,ci ca nu a cerut voie ,sau macar sa fi spus cand s-a intors ,a asteptat sa intreb eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
citez ''asta e mai mami ,soarta ,se mai intampla,ce tu nu ai fost tanara?'',ce ar mai fi fost de spus,va dati seama daca fimiu ma intreaba daca am uitat cum era cand am fost tanara ,Teo o sa ma creada dea dreptul expirata

Sper ca esti constienta ca astea sunt doar texte folosite ca sa te joace pe degete! Nu are nimic cu varsta, ce...uiti cand eram tinere cate texte aveam si noi pt. babaci?

Poze

Mergi la inceput

crishtina sarcina usoara ,sa-ti dea DD o fetita frumoasa si sanatoasa
ROX adaptare usoara la noul loc de munca
[bPapanasule ][/b]trimitem multi pupici lui Ghighi cel marait,treceti voi si peste asta ,azi te vaiti ca-i ies maselele si maine poimaine o sa te vaiti ca si mine ca nu'i mai arde de scoala ,am uitat sa-ti spun la multi ani fericiti in casnicie ,am sarbatorit si noi pe 18 martie 14 ani de casnicie ,14 ani frumosi umbriti de ultimele evenimente ,dar esta e ,ce a fost a fost ,privim cu incredere in viitor

Mergi la inceput

Citat:
dar face anumite lucruri fara sa gandeasca ,a luat un trandafir de acasa fara sa spuna,iar cand am intrebat de ce sunt 4 si nu 5 trandafiri mi-a spus ca oricum se ofileau degeaba ,chiar i-a spus taica'su vezi ca are mami si niste inele ,ceva lantisoare,bratari care stau degeaba in sertar,nu m-a deranjat ca l-a luat ,ci ca nu a cerut voie ,sau macar sa fi spus cand s-a intors ,a asteptat sa intreb eu...

Mariaaa, acum ti-o iei de la mine: totul e nou pt. el, ii e oarecum rusine si putina teama sa nu faca cineva misto de el, probabil pe la scoala a mai primit asa ceva de la vreun amic darnic...asa incat stie ca a facut ceva ce nu trebuia (a luat fara sa ceara voie, de asta a si inventat scuza), dar e important acum ca tu sa-i explici ca nu e rau ca a luat trandafirul, dar trebuia sa ceara voie, ca nu e rau sa-i placa fata, dar asta nu inseamna ignorarea obligatiilor scolare...stii tu, discutie calma, deschisa si sincera cu el. Hai, ca e un baiat super bun, asa ne-am dat noi seama din postari...iar nota nu e totul, las-o incolo de nota!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
dar face anumite lucruri fara sa gandeasca ,a luat un trandafir de acasa fara sa spuna,iar cand am intrebat de ce sunt 4 si nu 5 trandafiri mi-a spus ca oricum se ofileau degeaba ,chiar i-a spus taica'su vezi ca are mami si niste inele ,ceva lantisoare,bratari care stau degeaba in sertar,nu m-a deranjat ca l-a luat ,ci ca nu a cerut voie ,sau macar sa fi spus cand s-a intors ,a asteptat sa intreb eu...

Ar fi fost misto sa-i zica lu' taica-sau: "merci pentru idee tata, data viitoare stiu ce sa-i duc, nu ma mai incurc cu un trandafir"

Cat despre nota... io' cer pedeapasa maxima!!!!! (Norocul lui ca au scos astia pedeapsa capitala, ca cice stie la ce ma "aruncam")

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput