Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitz78 spune:
pinacolada - da, ea oricum, doar la somn folosea "zuzu", a marait nitel, dar a vazut ca n-are spor...s-a culcat fara.![]()
yaia - da...amandoi sunt in transa.![]()

rox - ne bazam pe tine sa faci ordine in birou.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 azi e adoua zi fara suzeta! |
Bravo! La mai multe!
Eu cu biberonul inca nu ma stresez...pana face 2 ani, mai e mult!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - da...amandoi sunt in transa. ![]() |
Sa inteleg ca ai aprobat-o?
Poze
cecilia L spune:
Mad, ma bate si pe mine un gand sa merg maine pana acolo, dar nu sunt sigura....pt mine e cam departe
, eu as vrea sa merg la targul de turism, poate il pot pacalii pe tati sa luam un bilet in afara.....![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Sa inteleg ca ai aprobat-o? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
daaaa..si mie imi place mult de ea..si cu parintii ne intelegem bine.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Roxana, ai toata admiratia mea, nu am vrut sa te super, dar zau m-a apucat nostalgia tineretiiiiii.Uite multi 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti Ema ceamica!
LA MULTI ANI in avans, pt. duminica, pt. Piccaflor si Mada28!
Sa va fie vietile pline de zambete!
Poze
papanash spune:
La multi ani Ceamica, fericire si sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
fetelor, eu sunt supa, Ghighi are toata gingia umflata, e foarte marait si nu-i intru deloc in voie, mi-e o mila de el, saracul. Chiar asa, sa-i iasa toate maselele concomitent ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
valentina_22 spune:
Ceamica, sa ai viata plina de impliniri, de iubire si de clipe minunate alatuti de cei apropiati tie. Multa sanatate si un calduros La multi ani!
Repley, sanatate lui Iris si tie. Am vazut pozicile cu cele doua fete cucuiete. Sa-ti traiasca mandretile sunt frumusele foc!
Cristina, felicitari pentru bb2! sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanataos si papacios! Tu ce ai vrea sa impletesti botosei roz sau albastri?![]()
Moldoveanca,sper sa nu ai nevoie de aspirina!
Maria, eu abia astept sa impartasesc cu ai mei emotiile primei iubiri. Ma gandesc insa ca o sa-mi iasa pe nas
! La Andrei inca nu se pune problema dar la cum o vad eu pe Alex o sa am de tras mult cu ea! Daca acum la 5 ani nu iese din casa aranjata si asortata iti dai seama cum va fi peste 10 ani cand va vrea sa arate bine pentru el?
Yaia, sa stapaniti sanatosi achizitiile!
Cecilia, daca nu mai poti astepta, de ce nu mergi la camera de garda a sp de oftalmologie? Eu am fost odata cu Andrei acolo si doctorii sunt ok! Sanatate multa.
As fi vrut sa merg si eu la Kidex dar este mult prea departe de mine si in plus dom instructor mi-a facut un program... Maine plec la 12 si mai ajung acasa abia pe la 7 seara. Cica mergem prin tot Bucurestiul si exersam parcarile!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu