Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

devylla - multa sanatate cumnatei si strabunicii...si tie multa rabdare.un mare erikai din partea noastra.
si acum sa ma laud si eu nitel....azi e adoua zi fara suzeta!cu biberonul inca suntem in "certuri'...nu vrea altceva, dar pana la urma o conving eu.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza si o din partea mea!

Eu am avut o saptamana tare plina. Luni am sarbatorit ziua mea la servici, marti am fost la un seminar, iar de miercuri am stat cu Robert ca a racit bona urat de tot. Sunt multumita ca Robert nu are nimic. Azi am venit eu la servici si a ramas tati cu baiatul .

Va multumesc foarte mult pentru urarile, mesajele de saptamana trecuta. Sunteti minunate.

La multi ani, Ema! Sa fii fericita!

Moldoveanca spune vreau si eu reteta de linte. Eu am mai facut linte rosie - pateu sau supa, dar as mai vrea niste variante de retete.

Gabitz bine ai revenit.

Erina , de ce 13 kg? atat ar trebui sa aiba la inaltimea ei? Eu as zice sa nu te mai stresezi si sa fii incantata ca poate nu o sa aiba probleme cu greutatea cand o fi mare. Vrei sa se chinuie si ea cand o fi mare cu tot felul de regimuri?

Hai sa trimit si eu mesajul asta ca l-am inceput de o ora si am tot fost intrerupta.... daca nu am mai fost la servici de luni .

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaa. Poftiti la cafele si biscuiti!

Azi am gasit pretext de evadare ca ma duc la HR in alt sediu, asa ca bag si un coafor. Nu se mai poate asa.

Alex e ok, a mers la gradi si diseara mergem la pictura. 4 zile pe saptamana o iau pe ea la 7 de la diverse activitati, asa ca nu plec mai devreme de 6 jumate. Dar asta e maximul, mai mult nu voi sta. Nu cred ca ii schimb eu pe ei si nici nu merita efortul sa incerc, dar cu siguranta eu voi face cum imi e mie bine, adica la 6 rup usa. Mai ales ca azi am ajuns si la timp.

Va pupic si va doresc o zi exceptionala.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna dimineata,

Roxana, imi produci nostalgiiiiii, cam ce spui tu acolo am intampinat la primul meu job dupa terminarea Fac. ...azi un pic maine un pic si uite asa ajungeam acasa la 8-9 seara si nu mai aveam timp de nimic, eram un robotel, macar daca munceam in timpul ala, mereu la 16.30 cand era timpul sa plec venea cate un client sau mai des patronul sa mai stam de vorba, sa mai vedem cum punem tara la cale....pana am realizat ca daca plec mai devreme plec de tot si asa am facut, dar dupa vreo 2 ani.....deh ale tineretii valuri, asa ca tu sti cum este mai bine, dar sa nu faci compromisuri de la inceput.....chestia cu stau cu nasul in PC este hai sa ne facem ca muncim, ai o zi intreaga sa muncesti,daca chiar o faci, la 6 seara numai randament nu mai ai....cel putin eu asa gandesc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani ceamica!

Numai soare in calea ta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Merge careva la Kidex weekendul asta?

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

una tare, si plec la treaba mea.....azi Cristi mi-a spus: mami gata kaki, adica am facut kk pe olita nu vrea sa stea, mai avem cate o reusita dar tot mai rar, ieri i-am interzis sa intre in baie(am stat de vorba ca doi batranei) daca nu are nevoie sa faca pp sau kk sau sa se spele....daca prindea usa deschisa (o deschide si singur) il gaseam catarat pe cada sau facand cine stie ce traznai, mai nou lua cadita si se ura pe ea ca sa ajunga sus...toate astea pe intuneric

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Gabytz78- felicitari!!!! sunteti super!!! auzi tu fara suzeta! bravos!
noi inca nu am reusit performanta!
Rox
- asa sa faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Marunzika, ! Bine ca a trecut. Off, asa astept sa treaca sezonul virozelor si sa vina vara! Puppi Energia, hotarata cum numai ea stie sa fie!

Ramonaiani, incearca sa-i elimini gustarile dintre mese daca vrei sa manance bine la masa.

Roxana, sanatate lui Alex. Sper sa faci ceva in legatura cu chipsurile (a se citi sa nu o mai lasi sa manance decat rar).

Gabitz, da' ea cu el e lulea?

Slippersule, sper ca ai /ai avut/ o sa ai un drum fara peripetii pana la Tg. Mures!
Si asa, Veveritza e indragostita! (Sa stii ca daca devine disponibila, am si eu un nepot de varsta ei...sper eu, disponibil...)

Fetelor, eu zic ca Picea mai da pe la noi ca de Domnul R la 'mancatorii de orez', altfel...o tine ocupata! Asa ca daca o vreti mai des pe la noi, zic sa-i aranjati lui R si alte vizite.

Roxali, macar acum ati scapat? Sanatate multa!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ceamica sananate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

Mai fetelor, putin de credit asa nu imi dati si mie. Doar nu credeti ca ma incaleca astia. In plus eu sunt departament distinct, ei sunt financiar. Sper ca in noul sediu sa avem birou separat, si atunci am mai rezolva de prin stressul asta. Nici eu nu sunt pro prefacut ca muncesti si nici nu am de gand sa fac chestia asta. Deci stati linistite, azi sunt la infrumusetari.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput