Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidestefan spune:
In alta ordine de idei ...eu caut SCAUN DE MASINA cu ISOFIX...dar pentru copii mari (9-36 kg )...
am vazut INGLESINA si CHICCO pe bimbomarket..dar nu prea imi inspira incredere ...nu stiu de ce? ..sau poate m-am obisnuit cu scaunul de masina BEBE CONFORT..care il am pentru STEFAN..si care va fi cedat Izabellei.
CADEREA PARULUI ..La mine a functionat urmatoarele 2 metode combinate :
1. scurtat putin ..ca se cam lungise ...si rarise in acelasi timp
2. suplimente de Ca+Mg+Zn...asta ca m-am inspirat de pe aici ...cind m-a tras cineva de mineca
...cum ca sunt probleme cu calciu atunci cind iti cade parul masiv...da masiv..
asa ca seara de seara i-au suplimentul minune...sper sa tina remediul...daca nu fug la HOMEOPAT ![]()
LE : Fug la
...ca nu se stie cit voi dormi
..la ce agitata a fost Izabella in seara asta
.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan ah...ce m-as mai "cupla" cu voi ...dar sunteti in trei ...si nu se cade LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella |
Din pacate suntem 4, merge si mama, plus caruciorul, imi pare rau
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Excelent! ![]() ![]() Multumesc mult ![]() Chiar ma gandeam ce ma fac daca el o sa vrea mereu "celalalt" scaun... E posibil sa nu tina minte ce a ales, dar poate alege in fiecare zi, nu? Cred ca o sa iau un scaun la fel, sa vad daca au si alte culori...am ajuns la concluzia ca e chiar foarte bun. N-am mai vazut niciun scaun pe care se poate sari in picioare, arunca cu fundul de spatar, urca cu picioarele pe masuta... fara sa se rupa, rastoarne, clatine... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Cred ca e cea mai buna solutie, mai ales daca esti asa incantata de scaun.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
cristineescu spune:
Ramasesem datoare cu un raspuns referitor la infectia urinara. Au iesit analizele si NU avem infectie deci acel fior nu stiu de la ce e. Oricum nu mai face asa.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Din pacate suntem 4, merge si mama, plus caruciorul, imi pare rau www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
stai linistita ...esti o " fata de zahar "
(stii tu de ce!!)
ne vedem pe acolo ...
daca nu ajung miine..si iti povestesc cum a fost..
dar la cita agitatia a fost azi ..slabe sanse ca miine sa vina soarele pe stada noastra

LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Felicia, (multi si La multi ani lui Vladut), eu am o carte care trateaza exclusiv somnul la bebelusi ("Healthy Sleep Habits, Happy Child" se cheama) si, printre muuulte altele, am retinut de acolo doua chestii care m-au contrariat (eu crezind taman invers): 1. Ca nu foamea ii face pe bebelusi sa se trezeasca noaptea, 2. Ca mitul asta cu "il culc mai tirziu ca sa mai dorm o ora in plus dimineata" e fals. Pe prima am verificat-o, oarecum in sens invers: acum vreo luna doua, Ania dormea de la 9 seara la 9 dimineata si, cum ea si-a reglat de mica de tot programul de masa la 3 ore, nu prea apuca sa manince. Asa ca o culcam la 9 si apoi, pe la 1-2, cind ne culcam noi, ii mai dadeam un biberon. Pe care ea il radea, dar in somn, fara sa se trezeasca. Adicatelea: foame ii era, dar daca n-o mufam eu la biberon, ea ar fi dormit bine-merci in continuare, ceea ce si facea dupa ce termina laptele. Pe a doua am verificat-o deplin si stau marturie in continuare ca poti sa culci copilul si la 9 si, daca are somn in el, va dormi legat pina la 9 a doua zi. Autorul cartii vorbeste de niste ore de culcare care mie mi se par absolut SF (8, 7, chiar 6), dar cica functioneaza. Oricum, ideea e ca in sensul celalalt, dovedit, NU MERGE. Cu cit copilul e mai obosit, cu atit va adormi mai greu si va dormi mai fragmentat. Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
o sa ma certe babytza
ca dau replay la replay, dar noi suntem atipici pentru orice familie cu bebe micMi-ar placea sa stie cand este duminica
La cum le motaie Ania, se pare ca voi tineti copilul treaz, nu invers
Mamica de
VLAD 19.10.2008minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Ramasesem datoare cu un raspuns referitor la infectia urinara. Au iesit analizele si NU avem infectie deci acel fior nu stiu de la ce e. Oricum nu mai face asa. Poze Harri Alexandru (10-sept-2008) http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
Super ca nu aveti! Dupa ce te-am auzit pe tine cu fiorul, am remarcat si la Gruia de 2 ori si hop cu pipilicu' la analiza ... e clean!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Mamidestefan, am eu o invitatie printata de dat ..
anamona spune:
Mamidestefan la scaunele auto pentru copii Romer(Britax) sunt cei mai tari, au cele mai bune calificative la testele de siguranta...partea naspa e ca sunt si foarte scumpe, cam o mica avere.
Acum depinde si ce urmaresti tu la un scaun auto....
Uite aici un site sa te uiti http://www. scauneauto.ro/modules.php?name=produse&op=show&id=9... dar sunt neseriosi, sor-mea a asteptat o gramada dupa ei , pana la urma a gasit in alta parte...daca te hotarasti iti zic de unde (nu mai caut acum).
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Mamidestefan, am eu o invitatie printata de dat .. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
dupa cum scriam mai sus ...ESTI O "FATA DE ZAHAR"
...Cine nu te cunoaste ..merita sa o faca ...
...si multumim multLIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an