Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Mamidestefan la scaunele auto pentru copii Romer(Britax) sunt cei mai tari, au cele mai bune calificative la testele de siguranta...partea naspa e ca sunt si foarte scumpe, cam o mica avere.
Acum depinde si ce urmaresti tu la un scaun auto....

Uite aici un site sa te uiti http://www. scauneauto.ro/modules.php?name=produse&op=show&id=9... dar sunt neseriosi, sor-mea a asteptat o gramada dupa ei , pana la urma a gasit in alta parte...daca te hotarasti iti zic de unde (nu mai caut acum).

hai ca numai la nani ...nu mai ajung eu ...
ca e prea bine pe-aci

multumesc mult
Si eu stiam de Romer..de pe vremea cind cautam pentru Stefan ...dar la o cautare rapida ..am gasit ceva pe la 17 milioane ..asta parca totusi e prea mult...
eu pe cel de la BEBE CONFORT am vreo 10 mil..dar am sperat ca atunci cind mai creste.. gasesc ceva mai ieftin..nu mai scump

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lidia, eu vad acolo pe site un scaun 15-36kg, isofix, de 900ron. Nu asa vrei?

BTW, cum aflu io daca masina mea are isofix au ba?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mami de stefan cum te intelegi cu sacunul de masina bebe comfort.Soztul ma inebuneste sa luam de la ei noul model Axiss care se roteste si pui copilul usor.Cred ca e bun avand in vedere ca masinutza mea e mica si cred ca va fi o pb pana o leg in toate cele.
Isofix ul e mult mai scump la ei, si nu vad diferentza, ma asteptam invers avand in vedere ca au patent pe cel care se roteste si normal fiind singurul care face asa ceva sa fie mai scump.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia pup fata sa nu aiba reactii la vaccin

Roxana am inteles eu gresit din mesaj , scuze
A iesit foarte bine carnita la blender , asa cum au spus fetele cu putina apa , apoi am adaugat si dovlecelul, cartof dulce, putin ardei si ulei de masline .

Felicia si la noi functioneaza ce spune Nausica la punctul 2. Sunt de acord ca daca il culci mai tarziu copilul nu va dormi mai mult dimineata ci exact invers. Va fi mai obosit si va avea multe treziri. PLus ca daca e foarte obosit ii va fi mult mai greu sa adoarma si va fi foarte irascibil , ceea ce nu ne dorim...
S-a intamplat si la noi sa fie obosit la 7 seara , sa il culc si sa nu mai vrea sa se trezeasca la 9 pt baita si papa. Si a dormit dus pana dimineata la 7.

Cristina ma bucur mult ca Hari e bine si nu aveti infectie

Sanziana

Lasati-ma in pace,nu va arat niciun dinte
Ma joc in cadita cu ratusca

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Nerantula, si eu ma bucur ca au iesit bine analizele. Vroiam sa-ti multumesc ca ai pomenit de exomega pt ca asa am reusit sa tinem sub control petele de uscaciune desi nu au trecut de tot. Azi am incercat si uleiul de baie din aceeasi gama. Voi cum mai sunteti cu pielicica?

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula pls pls daca te duci maine la Kidex, poate reusesti s a te uiti la un pretz la un scaun de masa Inglesina model ZUMA si poate poate si la scaunul de masina de la bebe comfort Axiss.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lidia, eu vad acolo pe site un scaun 15-36kg, isofix, de 900ron. Nu asa vrei?

BTW, cum aflu io daca masina mea are isofix au ba?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

eu ma uitam numai la cele care au in denumire ISOFIX
pe celelalte le-am ignorat total.
Multu' muuuuuuuult

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Babytza

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

mami de stefan cum te intelegi cu sacunul de masina bebe comfort.Soztul ma inebuneste sa luam de la ei noul model Axiss care se roteste si pui copilul usor.Cred ca e bun avand in vedere ca masinutza mea e mica si cred ca va fi o pb pana o leg in toate cele.
Isofix ul e mult mai scump la ei, si nu vad diferentza, ma asteptam invers avand in vedere ca au patent pe cel care se roteste si normal fiind singurul care face asa ceva sa fie mai scump.

este super BEBEconfort ...Dar noi nu avem modelul nou ...
Stefan a calatorit foarte bine in el .. la drum lung ...
daca era dupa mine tot de la ei luam un model pentru grupa de virsta mai mare ..dar nu am vazut decit pina la 18 kg..
aaa ..si eu l-am luat de la BABY EXPO..sunt ceva reduceri fata de magazine la scaunele astea.

Mergi la inceput

eu am citit ca dermatita atopica ..se poate rezolva si HOMEOPATIC..voi stiati ??????

babitza

Gata e aproape 12

Mergi la inceput