Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Ada am scris mai devreme un mesaj cu david in brate si l-am lasat si pe el sa va scrie ceva ....era ceva de genul absdiufehgufiwef difuw fuoi
si nu stiu pe ce a apasat dar mi-a sters tot
upsi...scrisesem mult si iti spuneam si tie cat de mult imi plac posturile tale si ce frumos povestesti tu de baieti 

Esti tare !!!!
Legat de plansul lui Teo la baita : am o prietena al carei baietel urla cat il tineau plamanii cand il spala la par ...era jale mare...La mare cand am fost impreuna au venit cei din hotel sa vada ce s-a intamplat si ne intrebau daca si-a rupt ceva sa cheme salvarea...in asa hal urla mititelul.
Si asta a fost pana pe la 2 anisori cand i-a trecut brusc si a inceput sa ii placa. Deci sigur ii trece, se poate si mai rau ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
apropo de scaune auto...cand am ajutat-o pe sor-mea sa gaseasca in alta parte scaunul dorit,am ramas pur si simplu socata ce diferente de pret se vehiculeaza pe magazinele online de bebelusi..circa 500 RON diferenta fata de aia cu scauneauto.ro - pana la urma am gasit un importator cu pret convenabil.
La fel cu pompa Ameda - diferenta de 200-250 RON intre producator si siturile online,
Mi se pare pur si simplu bataie de joc!
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lidia, eu vad acolo pe site un scaun 15-36kg, isofix, de 900ron. Nu asa vrei? BTW, cum aflu io daca masina mea are isofix au ba?! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Isofix la masina: daca are la imbinarea dintre sezut si spatar la bancheta din spate un fel de carlig metalic (cate 2 bucati pe fiecare parte) si deasupra spatrului pe polita un capacel de plastic pe care scrie Isofix si sub care est etot un carlig metalic.
Explicatie de la sotu'
Noi cand am cautat masina una dintre cerinte era sa aiba Isofix...acum nu stiu daca se merita sa cumperi scaun cu isofix ca sotul nu mai are incredere in sistemul isofix dupa ce a intors problema pe toate fetele...
Bafta!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
gaia.nevia spune:
merci fain! Nu am, deci, isofix....
Acum am 2 scaune, chicco proxima 0-18kg si mothercare motion 9-18kg.
Sa vedem cat ne tin (adica cat de repede cresc copiii mei in greutate sau in inaltime).
Radu nu mai incape in scoica deja, de aceea am fost nevoita sa ii iau grupa 0+ in loc sa mai astept 4-5 luni si sa iau ca al lui Teo...
edit: si tot am facut o afacere, scaunul lui Teo a fost 750ron in ian 2008, iar al lui Radu a fost 99eur de pe bimbomarket...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
ada, majoritatea masinilor au isofix...cred ca cel mai bine te uiti bine la fata locului.
Uite de ex. in masinile noastre eu una nu am observat nici un sistem...dar in dotari e specificat.
Noi avem un easybase pt scaunul Theiei care trebuie montat pe sistemul isofix...sper sa ma duminiresc si eu curand
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Nerantula, si eu ma bucur ca au iesit bine analizele. Vroiam sa-ti multumesc ca ai pomenit de exomega pt ca asa am reusit sa tinem sub control petele de uscaciune desi nu au trecut de tot. Azi am incercat si uleiul de baie din aceeasi gama. Voi cum mai sunteti cu pielicica? Poze Harri Alexandru (10-sept-2008) http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
Ma bucur mult ca merge cremita si la voi. Si noi tot in categoria tinut in frau, desi nu disparuse iritatia, insa vad ca de o saptamana e aproape dusa ... desi eu la regim am renuntat de tot, adica bag inclusiv rosii. Acum am ajuns de folosesc Exomega numai pe zonele sensibile (gat, buricutz), iar pe restul corpusorului dau din stocul de muuulte creme pe care le cumparasem atunci: Avene, Mustela, Bioderma, Roche-Posay, Diadra, ca parca nu-mi vine sa le arunc. Si e absolut ok, merg si alea. Deci suntem mult mai bine. Uleiul de baie il folosim si noi, dar si aici, de vreo 2 saptamani, am inceput sa folosesc din stocul pe care il aveam deja, mai putin Bubchen, ala nu imi mai place.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui nikolici nerantula pls pls daca te duci maine la Kidex, poate reusesti s a te uiti la un pretz la un scaun de masa Inglesina model ZUMA si poate poate si la scaunul de masina de la bebe comfort Axiss. ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Cum spuneam, eu merg sambata, da-mi un pm daca mei vrei atunci, ca sa-mi ramana scris la ce vrei sa ma uit ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Si buna dimineata si poftiti la
![]()
cristineescu spune:
Nerantula, cum mai sunteti cu kk? Sa inteleg ca asta e motivul pt care il chinui pe Gruia cu verzitura aia ciudata?
Sa stii ca noi ne tinem de schema pediatrei tale
.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
andreutac spune:
Neata!
Mmmmm...tare buna cafeaua Nerantuala! multumim
Sabinel, ma bucur ca functioneaza remediul antivergeturi, de maine il pun si eu in practica.
Uffff...pe noi ne chinuie dintisorii rau....seara e foarte agitata, iar noaptea se trezeste plangand si daca ar putea saracuta ar baga mana pana la cot in gurita. Dentinoxul, nurofenul sau supozitoarele cu paracetamol nu prea isi fac efectul din ce vad eu. Sper sa trecem cat mai curand peste aceasta perioada, sa iasa dintisorii si sa ne linistim si noi.
In alta ordine de idei ieri am comandat si noi jolly jumper....abia il asteptam.Sunt curioasa care va fi reactia Evei care de altfel cand o tin la verticala incepe sa se impinga in picioruse si sa sara. Sincer, sper sa-i placa.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria