Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
preety spune:
Neata...
Am fost noi la Kidex... sa nu va asteptati la mare lucru ptr ca e saracacios dupa parerea mea comparativ cu Baby Expo... insa la unele standuri au aparut hainute de vara...
Preturile... tot maricele evident...
Eu am fost sincer dezamagita spunadu-mi-se ca acum Kidex are amploare mai mare decat Baby Expo...
Standul Mustela tot prost aprovizionat...
Primi pasi lipsesc cu desavarsire...
La Inglesina n-am mai vazut scaunul Zuma, dar probabil era doar prima zi si l-or aduce... etc...
Acum depinde de fiecare pentru ce anume se duce...
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel mai fetelor voi ati vazut stirea asta??? http://stirileprotv.ro/stiri/social/laptele-matern-este-toxic.html |
In zilele noastre se fac studii peste studii, se studiaza orice aberatie si iese un research. Toti tampitii, agramatii, stupizii, coruptii si frustratii, care nu au o viata dar au timp liber studiaza. Indiferent ca au diplome cumparate, ca au doua clase, baga ochiul la lupa, microscop si emit elucubratii. Deja mi-e sila de ei.
Pana una alta, Einstein e mort!!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula s-ar putea sa nu ii placa culoarea. E stiut ca in general copii evita legumele verzi. Si s-ar putea sa nu fie inca pregatit. La mine cu Dimitri merge foarte bine de cand am renuntat la lingurita si ii dau cu degetul. Astazi a mancat sa zic echivalentul a 10 lingurite cu degetul. Si cel mai bine este cand ii pun piureul pe masa si ia el singur si isi da pe la gura si prin cap dar asta nu mai conteaza. nikolicieu nu insist de nici un fel. Nu vrea nu ii mai dau, cum el insa sta cu mine si cu Alexei la masa ii mai ofert ceva de la noi si potrivit si pentru el. Eu nici la Alexei nu insist, zice nu e nu si poate sa stea toata ziua pe laptele de dimineata si seara daca asta vrea. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |

bravo, mami Miruna, imi place cum gandesti
. Fff echilibrata optica!!!Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
andy.p spune:
buna dimineata
...si o
..la noi e urat,asa ca azi prin casa,noi doua fetele,baietii la job![]()
Am avut o nopate groaznica again,Alexia se trezeste din ora in ora si adoarme numai in brate
...asta e incep sa ma obisnuiesc,m-am trezit ff zen
sper sa ma tina.
Nerantula mutum de cafea,te invit sa o gusti si pe a mea
Esti pregatita ptr o noua zi de incercari??
Eu am scos carnita ,azi papam carnita...sper.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Izabella de MamideStefan
Sergiude Lucutta
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
Multzu' de cafea Nerantula.
Ma duc sa ii fac copilului piureul de mar+morcov crude, sper sa aiba acelasi succes de ieri.
Anamona, nu am vazut-o pe Thea intzolita. Nu mi se deschide linku':((
Sa iti fie de bine. Si pt mine shoppingul e o terapie dar nu exagerez. Adica daca imi iau o singura bluza imi e de ajuns, m-am tratat.![]()
revin
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
luminita2008 spune:
Neatza si sar'na de cafea, fetele!!
Vin si eu dupa inca o noapte luuunga, de somnic profund... prima trezire a fost la 05.15, de la 23.00, iar a adoua la 06.30... 

Babytza, hunii papa intr-adevar f bine, sa nu ii deoache mama.... astept si acum marul de la 11, incerc si la steamer ca nu le-am dat pana acum, sa vedem reactia. 
Ada, e super cada!!!
Lidia, felicitari, stati f bine la 6 luni! 
Cristineescu, ma bucur mult ca nu aveti infectie urinara! 

LA MULTE LUNITE

pentru sarbatoritii de azi:
Izabella de MamideStefan
Sergiu de Lucutta
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Si noi o sa mergem la KIDEX, nush daca maine sau poimaine, dar mergem, am primit invitatii de la tata socru 
Avand in vedere ca tre' sa nasca cumnatica, uf, de abia astept
, merg la shopping pentru verisoru' mic... hihi... am luat dejaa muulte, plus ca au ramas si de la huni cateva, dar tot mai vrau sa cumpar, nu ma pot abtine, parca ar fi al meu...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
andreutac spune:
Am pus si eu morcov, patrunjel si telina la aburit...noroc su steamerul asta, ca avem gazele oprite si papa pitica legume din parti. Sa speram ca asa va manca.
Am observat la Eva exact ce spunea Nerantula...nu stie sa inghita, de fapt la noi cred ca e si chestie de dispozitie. Gustul ii place, n-am observat strambaturi, gurita inchisa sau alte semne.
La Kidex intentionam si noi sa mergem maine, dar sa vedem cum ne impartim timpul...eu trebuie sa ma vopsesc ca am niste radacini nevopsite care arata horror, plus ca ma doare o ureche si ar trebui sa merg sa vad ce si cum. Iar daca Pretty zice nu-i mare sfaraiala, promotii din parti...parca nu m-as mai grabi asa ca nici n-am mare lucru de cumparat.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
andreutac spune:
Uf...Laura(andy.p) am citi mai sus ca pitica iti da de furca noaptea. N-am fost pe faza zilele trecute...de la ce ar putea fi? Dintisori?
am fetele dragutele si sper sa bage somnic noaptea cat mai mult si mai profund.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria