Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Neata.
maria, io nu ma bag la trebi din astea, eu sint oricum contra pastilelor de orice fel, prefer sa iau ceva numai daca chiar mor de boala, in rest astept sa treaca de la sine.
kimmy, io n-am raspuns la treaba cu dintii ca noi inca n-avem nici un dintoc si-avem deja 7 luni, dar io nu ma agit si nici nu-i dau suplimente. Pediatra mea mi-a zis ca lui fii-so i-au aparut primii dinti la un an, asa ca noi sa fim sanatosi.
carme, avocado il dai pur si simplu zdrobit cu furculita ca e moale de felul lui. Eu il ador, il maninc in orice combinatie si fie-mea il maninca si ea cu placere. Ananas n-am dat inca, mi se pare cam devreme.
ooka, n-am vazut papucii de care ziceai, ca linkul de la tine se deschidea la pagina de intrare Si zi asa, vlad vrea sa te puna sa gatesti in vacanta? Da' nu vrei sa vii cu borcanele dupa tine? De unde gasesti ingrediente in zante? SIntem bine, dar am avut vreme foarte frumoasa si-am fost mai mult pe-afara zilele astea.
iris, ii dai din mincarea voastra cu tot cu sare?
flo, da, delia Mersi de urari, de luni incepem cresa, in primele zile mergem mai putin si pe urma marim gradual. Sper sa-i placa. Maica-mea ma intreaba da cum o sa inteleaga cupilul ce-i zic tantile alea in germana, nu de alta da' in romaneste pricepe tot ce-i zic

Fetili, am si io o intrebare la voi si de nu-mi raspundeti ma supi . Acuma serios, ce si cind dati voi de mincare copiilor vostri? Nu de alta, dar mi se pare ca parca io nu hranesc de-ajuns copila. Ma rog, io am inceput diversificarea mai tirziu decit majoritatea, da' parca ceva nu-i in regula. Sa va zic care-i orarul nostru:
pe la 7:30-8 se trezeste si deci la

8:30-8:45 lapte de la tzitzi
12:30-12:45 masa de legume/carne + lapte
16:45-17:00 masa de fructe + lapte
20:15 lapte si dup-aia nani
Se mai trezeste o data pe noapte pentru o tura de lapte.

E cam putin?
mersi in avans de raspunsuri

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

offf mititica de ea otita? cred ca are niste dureri...
sanatate multa!

a stat in curent de aer?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Off, mititica, sper sa-i treaca repede! Uite un de la Ioana pt Maria!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu vad sa o doara ceva..ca a palpat-o la urechi si nu zice nika..am fost la ORL si acolo a vazut,dar ea nu zice nimik,e foarte normala..si oricum luam otocalm si niste picaturi preparate...nu va speriatzi nu sufera,e la fel de nesuferita

oricum multzumesc pt griji

eu i-am dat ananas!!!

turturica stai linistita ca si Maria mananca asha

9- 2 tzitzi plineeee

11-cereale

in timpul zilei cu mult noroc ,adiq sa am eu timp papa fructe si tzitzi la discretie

19- legume cu carnita

21-180ml lapte+ tzitzi

si atat

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

turtu eu zic ca nu e putin pt. inceput...
deci stai pe invis bre?

Noi avem asa:

7 dimineata san
8 - 8.30 120-170ml lapte formula, ca de' nu prea mai avem san si i se face foame repede...

11.30-12 legume cu carne de pui, piure cu peste (i-am dat ieri cartof dulce cu o suvita de somon), cartof cu ficatel sau galbenush

15-16 fructe cu biscuiti normali (rostar), branza calcica sau iaurt

19 cereale sau lapte

21-22 lapte de la san, putin ca adoarme repede

El mananca cam des...

_

Mergi la inceput

anaxena...nesuferita zici?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Netza!!!
Pupam MARIA sa-i treaca otita si laringita
CLARA mananca asa
ZIUA
11-12-cereale
14-15-legume cu carnita sau ousor cu branzica, etc
18-19-iaurt sau branza cu diverse fructe
NOAPTEA
22-210ml lapte NAN
01-150ml lapte
05-150ml lapte
si pana la 11 face iar pauza

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

I-am cumparat si eu papucei de la Piciul,cu 45 lei,marimea 19.Umbla foarte frumos cu ei.Sandalute inca nu-i cumpar ca vine mama din Germania si i-am spus sa cumpere ea.Sa vedem ce aduce,apoi dam iar buzna in magazine daca e nevoie.

Ieri si eu i-am dat pulpe de pui la gratar,asa bucatele rupte,si i-am dat si banana bucatele,ca sa se obisnuiasca cu ele,ca nu poate papa tot piureuri pana la majorat .Bine,nu va imaginati ca a mancat catitati industriale,asa de gust numai

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Turtu, nu mananca deloc putin Mara. EU nu ma mai stresez de mult timp si, am observat ca de cand nu ma mai stresez , mananca mai mult.

Ana, multa sanatate Mariei.Offff!! Otita!!!

Noi iesim sa ne plimbam . Pare a fi o zi minunata !!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, la fel mananca si Maya. Nu iti mai face probleme

Bai nu stiu ce lapte nr3 aveti voi , dar aici numarul 3=de crestere si se da de la un an.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput