Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

XENA - dupa un an treci la laptele "prima crescita", nu la nr 3.
Humana 3 e de la 8 luni, Nan 3 e de la 10 luni.

Dupa 1 an eu o sa ii dau lapte-lapte normal si banal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Andrei de ali Allegra Cara de Carmenela Serban Petru de serbanica

Sa cresteti mari si sanatosi!

Edit: Maria eu nu stiu exact nici un tratament, dar cred ca exista, depinde de depresie...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Maria si cumnata mea a avut o depresie urata, si stiu ca a facut tratament, nu mai stiu ce a luat, stiu ca ceva vitamine si un antidepresiv, iar dupa ce a terminat tratamentul asta a facut un tratament homeopat si si-a revenit, daca vrei pot sa o intreb ce tratament a urmat. sa treaca depresia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza scumpelor!

Maitreyi

Eu strigam ieri ca nu mi se raspunde si uite cum am "ignorat-o" pe Maria.Tzuc scumpa,nu a fost cu intentie!Nu prea stiu ce sa raspund,dar varianta cu Magne B6 a functionat si la mine intr-o perioada mai spumoasa.Am vrut si eu sa apelez la psiholog intr-o vreme ca simteam ca nimeni nu ma intelege,dar cu timp,rabdare si mult efort psihic,mi-a trecut.Sper sa treaca repede si la tine

Si eu am trecut acu cateva zile pe Humana 3,si Timi parca nu e tare incantata.2 manca 180 ml in sfarsit,si acuma se cam opreste la 150...cu maimutareli il bea tot .Dupa un an si eu mi-am propus sa-i dau laptic de laptic ,dar mai vedem noi la momentul respectiv.

Carmencita scumpa,Ale e extraordinar de dragutica.Imi vine sa pup monitorul
Am mai vazut pozici tare frumoase si inspirate de la Xena,cu Maria in "burtica" ,super ideea.
Filip e tot mai frumusel si ma distreaza ce fete de om mare face deja!
Alte scumpeti,comori la casa omului,Miruna,Antonia si Julia

Nu dati cu rosii,dar am hotarat sa-i dau 10 zile cate 5 ml/zi de calciu,sa vedem poate o ajuta cu dintisorii.Oricum daca o caut bine,fontanela are aproape 2 degete,nu cred ca se inchide de la 10 zile de calciu.Lapte bea putin,asa ca eu asa am simtit,ca e ok sa-i dau.Ii dau inainte de masa cu seringa de nurofen,si il linge si ar mai vrea

La multe lunite bebelasilor de ieri si azi(hmmm,parca nu mai sunt chiar asa de bebelasi).Ca am cam uitat sa-i urez!

Revin ca plange cineva pe la picioarele mele

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Eu am o stare de leneeee....Am si o gramada de treaba, nu am nici dispozitia necesara. Sper sa treaca...

Vroaim sa zic ca am vazut poze cu pepenasi. NU mai vazusesem de vreo 2 sapt. DOamne cat au crescut. Nu mai sutn deloc bb-i. NU imi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul..

Maria, stiu de Sedatif ca e bun si e pe baza de plante pt stari de anxietate si depresie.

Iriss, ii dai lui David chiar daca are vegeta si sare???

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neatza !
Diarux, Anaxena, Ankalaura, Violeta, Multumesc de sfaturi.
Diarux, multumam de poezie, mai binedispus
Anaxena te am in lista, vezi ca eu sunt cu numele de cosmni, ca e adresa sotului, pe ea stau, il cauta de la serv.
Ankalaura iau in calcul Magne B6.
Violeta nu cred ca sunt depresiva sau ma rog, sa vina vremea frumoasa si vom sta afara mai mult.
Noi am avut o noapte linistita, nici nu mai tin minte daca a trezit de foarte multe ori.
Oricum , sa nu fie prea curnd spusele, da cred ca nu sa dezvatat de patut, a fost doar o perioada.Acuma adoarme la fel ca inainte, fara probleme.
Iriss, ai inceput treptat sa-i dai papa de-a voastra sau cum, ca ma bate gandul sa o introduc si eu asa usor.Ar manca si ea mai variat , si nu doar fiert.
N-am incercat pana acuma sa-i dau altfel decat fiert.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

'Neata fetele...
Nu va dau cafia, ca io nu biau... Va vine sa credeti ca tot aici sunt? Multam de urari de ziua Allegrei.. Moomaaa...ce fata mare am... Ma apuc azi sa ii fac un pilaf pe treaba asta.. Vorba lu sormia...tare creativa sunt la mancare...
Fetele...io tot cu piticu ala ...idiot sunt.. Ananas am voie sa ii dau?Phisalys am voie (parca asa se scrie...)
Maria, o varianta light sub supravegherea medicului este Prozacul, se da numai cu reteta si nu pentru mult timp, numai dupa ce te-a vazut un medic. Dar, este, ca sa zic asa...printre medicamentele pe reteta mai light... In legatura cu medicul...sa stii ca nu e o rusine sa te vada un psiholog. Nu trebuie sa fi nebun, depresia este boala secolului astuia, ca raceala...asa ca...fruntea sus, e o dovada ca functionezi la parametrii normali..
Inainte de a lua orice medicament, incearca efort fizic intens, stiu ca ti se pare ca bat campii, dar nu ii bat, zau asa... Mergi afara la aer si incearca in casa cu geamul deschis gimnastica pana cazi jos de oboseala... Asta asa...inainte sa iei ceva medicamentos. Vitaminele sunt super bune.
Moni-or ce o mai face....? Ia sa ii dau io un beep pe mess....
Capri, e drept ca ma tem sa nu vina protectia cupilului, asa ca de ieri sunt in sluj non stop..
Va pup tare fetilii,

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Un gandulet bun pentru pepenasii sarbatoriti azi.Sa cresteti mari si frumosi ca pana acum.
Flo cum tii aduci tu aminte , intotdeauna prima
Am sa incerc sa merg la un psiholog.
Inca nu mi-au luat astia netu', da cred ca urmeaza cat de curand.Imi va fi dor de voi.
Va intreb si eu, castravete le dati, daca da cum?

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Maria draga tu ziceai ca stai la socrii, nu?
Pai eu daca eram in locul tau ori stateam cu tranchilizante in vena ori faceam o crima deci te inteleg.
Faza e ca socrii mei sunt de treaba in general dar cand vine vorba de bebe nu te mai intelegi cu ei. Deci nu am luat in calcul niciodata sa stau cu ei dar mi-e frica sa ma mut si in oras cu ei sa nu ma trezesc in fiecare zi cu musafiri.
Eu am luat o singura data in sarcina asta http://www.efarma.ro/products.php?id=1050
e un produs bun dar pe termen scurt.
Adica trebuie sa scapi de cauza nu de efect cum zic si fetele.
Poate puteti sa va mutati, sotul tau ce zice?
Discuta cu el. Imi inchipui ca toata lumea e bine intentionata dar "traitul" la comun se lasa cu scantei crede-ma ca stiu ce zic.
Ai grija ca stresul asta nu e bun dar cred ca stii si tu

A mea scuipa mancarea doar cand se satura sau nu este buna.

Eu am inceput sa-i dau ce mancam si noi, dar cu sare mai putina.
Ieri a mancat gratar de pui blenduit cu piure de cartofi si a fost incantata.

pepenimea si la multe lunite sarbatoritilor!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cine a petrecut noaptea la spital???

noi !!!

la 3 s-a trezit Maria cu febra 39.5..i-am dat nurofen apoi panadol..nimik...apoi da-i bag-o in prosop ud...nimik...la 4 am plecat spre spital,unde am dormit, a venit nasa la 8 ne-a vazut si ne-a trimis acasa,avem otita,inceput de laringita si atat..febra nu mai avem!luam zinnat si niste picaturi de urechi...in rest suntem bine..eu cam obosita si Maria cam miorlaita

bine ca am stat la rezerva in regim hotelier unde arata intr-un fel

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput