Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

No, vaz ca nu vreti sa-mi raspunde-ti
Am asteptat o zi intreaga si nimica, nimica...
Am vazut si eu poze si sunt minunate.
De maine mi se ia netu' , ca fac astia revizie tehnica

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MARIOOOOOOOOOOOO io nush ce sa iti zic, ca nu stiu la ce s aiti raspund...La treaba cu depresia...e grele...si complexe...trebuie sa detaliem...La altele...medicamentoase sau de alea...nush! dar, vb ANKAI, imi mai scapa si mie cate ceva, n-oi fi citit cu atentie. ia mai baga o data sa vedem.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si mie mi se pare ca maria a inceput sa semene si cu mami oricum e o simpatica si pozele sunt faine milumil 3 e de la 9 luni.
si bai astia cu soare in orase...da-ti si la neamurile voastre mai nordice

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MARIA ce raspuns ai asteptat?
REGINA esti o minunatie, o ochioasa...
MARIA de XENA sa fii sanatoasa puiule si fericita ca frumoasa esti
FILIP zgarcita e maica ta cu pozele...dar m-am prins ca tot dragalas ai ramas

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Apai fetele, ce sa ma mai fac cu nervii?
Itrebam daca stie careva ceva pastile sau ceva, cu efect de durata pt antinervi?

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MARIOOOOOOOOOOOOOOO deci io de pastile de nervi nu am auzit, da sincer...nu cred sa fie bune.cauta cauza...si anihileaz-o!!!!!!!!!!incearca sa te mai relaxezi si sa te mai destinzi, mai iesi din casa putin...ma rog...eu nu stiu exact cum e traiul tau...asa ca dau doar cu presupusul.

daca-ti trag o poezie
sau te-apuci de vreo betie
sigur o sa-ti treaca-ndata!
ce pastila fermecata???
nu exist-asa ceva.
gandeste la altceva.
hai, succes si fruntea sus!

Atata-am avut de spus.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Maria ce-ai cu pastila???

uite-ti dau io o pastila: id messenger ana_xena...te rezolv imediat!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

ziceati de ars?? ptiuuu sunt in top, cel mai tare a fost cand am ars oala sub presiune a maica-mii, am pus sa fac fasole boabe, am facut-o scrum.
Si eu vreau sa am cuptor si aragaz care sa se opreasca ca microvela.
pica te intrebam de provenienta pt ca ma gandeam sa caut pe ebay, poate nu's asa de scumpe.

Am gasit pe ebay cutie pt tacamuri. Ma bate gandul sa imi iau una d-asta. Dar si ideea cu pungile alea este ok. Tu ai comandat pe situl lor?

bere??? Vreau si eu, dar sa fie bruna!! Mi-am redescoperit vechea pasiune. Si am fost intr-un mega, cu copilul cu carutu si nu am putut sa mai iau si cos, asa ca am pus berea langa copil, zice un gardian din mag: "ii dati bere asa de mic??"

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Vroiam sa va mai spun, ca de astazi Dav mananca oficial mancarea de-a noastra.
Pt maine, supa crema de broccoli cu pui Mai am supa cu fidea, orez cu legume si tocanita de cartofi.

ooka, de ce nu vrea Vlad ca fii-sa sa manance mancarea de-a voastra, varianta light?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MARIA - in primul si in primul rand trebuie sa faci diferenta daca esti tu o persoana mai nervoasa din fire, daca ai acum un moment sau prost, sau daca este vorba de depresie.
Oricare din variante ar fi, se trateaza.
Pana apuci sa o tratezi, incearca sa stai cat mai mult afara cu Adina - daca presupun eu corect ca un bun motiv de stress si depresie sunt socrii tai...

O varianta light este Mange B6, in prospect zice sa iei una pe zi, eu am luat si 4 recomandat de medic, in timpul sarcinii, ca sa nu am stresez ca aveam niste probleme, in fine. Dar nu lua de capul tau mai mult de 2 si nu lua timp indelungat.
Totusi, magne B6 nu merge decat daca ai si niste conditii favorabile - adica fara tipete, fara certuri, etc...
Varianta mai corecta si pe care ar fi bine sa o poti aborda este sa vezi un psiholog, sa iti faca o evaluare.
Acuma nu stiu cum or fi la voi in Tg Jiu psihologii, dar vei gasi tu unul. Si spitalele ar trebui sa aiba un psiholog.
E posibil ca asta sa nu fie o varianta ieftina, dar e mai buna decat sa iei pastile contra anxietatii...

Mergi la inceput