Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Kimmy
Turturica, asa mananca si Alle, inca mai putin ca nu se mai trezeste noaptea... Deci la 8 lapte, la 11.30 cereale si fructe, la 4 legume, la 9 lapte... Nu pot sa ii dau mai mult, ca nu mananca... Si e grasutza...deci e ok...
Deci pot si ananas...hmmmm......Sarmana.
Xena, sanatate Mariei
Hai ca ma cheama mogaldeatza
Pup u

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua... si de la noi
Felicitari pt cap 100!!!! mamici si pitici.

nu am mai apucat sa nik... am avut niste zile... cu plansete, mofturi, tipete.... si nu am mai apucat sa intru pe forum....
in general suntem bine ... noi suntem din nou la inceput cu diversificarea.... dupa indigestia pe care a facut-o de la ficatel... a slabit 200 g... nu papa... a avut zile can minca dimineata la 6-6.30. la 10.30 si apoi la 18.00 si seara laptic tocmai la 23.00... si nu foarte mult.

acum suntem bine... usor, cu pasi mici revenim la normal.

pt prima data participam si noi la un concurs ... asa ca va rugam daca vreti sa ne dati si noua un vot
http://concurs.pampers.ro/profile/19533

va multumim !...
acum ma duc sa il cult pe print.... sper sa revin
va doresc o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Turtu si eu zic ca e ok,nu trebuie sa-ti faci griji,daca Mara asa vrea sa mance,inseamna ca e ok.
Programul nostru e:
7 - lapte 180 ml
10 - cereale
13 - legume si carnita,ficatel,galbenus,peste(imbunatatit cu iaurt desigur)
17 - fructe cu biscuite,branzica sau iaurt
20-21 - lapte 180 ml

Orele mai variaza cate juma de ora in functie de somn,care nu e chiar batut in cuie.

Acu vin si eu cu intrebare : Ciuperci de la ce varsa se pot da?

Xena,multa sanatate Mariei.Off mititica

Noi acuma ne-am intors de la plimbare,in sfarsit a fost vreme destul de frumoasa.Rece,dar macar er soare si nu e vant.
Vroiam sa mai zic ceva dar m-a lasat balta neuronu`

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Iza, ciupercile se digera greu ...eu as astepta pana dupa 2 ani
Sa vedem ce mai zic si fetele

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am vrut sa votez,si nu m-a lasat.Zice ca de pe un nr se poate vota doar o data pe saptamana.Adica pana acuma cum am votat toate pozele?Am votat chiar si 3-4 poze pe zi.S-a schimbat regulamentul?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iza, aici se dau ciuperci dupa 8 luni. Acum vezi si tu. Eu la Maya inca nu i-am dat ... cred ca astept un an.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Hy!
Tot vb voi de botoseii aia drgalasi, eu i-am luat www.flickr.com/photos/botosei_tikki" target="_blank">dastia, primii de sus...dar i-am luat dupa un site nu-mi mai vine acu in minte...si erau oleaca mai scumpi, dar sunt super din piele intoarsa...si ff comozi( zic eu )

Revin

Mergi la inceput

Denisa, nu i-ai luat pentru mers da???

Bai ce m-ati dat pe spate cu recipientele pentru linguritza . Ce naiba ca acum baga tot in gura, ling pe jos; asa ca o punga curata sau chiar un servetzel sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

I-am luat pt in casa...k e rece podeaua si sunt buni mai ales cand sta in premergator

Mergi la inceput

Nu sunt expert in papuci pt copii, dar alea de la magazinul de incaltari bebelicesti mi-au zis ca in primele luni, cand copilul invatza sa mearga este obligatoriu sa aiba glezna bine tinuta, prin urmare ii trebuie ghetutze cu shiret sau catarama.

Mergi la inceput