Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Bai copilu asta al meu mi-a mancat zilele de o saptamana incoace! face numai prostii si nu are stare deloc, rupe, tranteste...k sa nu mai zic de ciupit, tras de par...si mai ales muscat!

Ziua nu mai doarme decat in 2 reprize a cate 15 min...asta dupa ce ma chinui sa-l adorm vro ora...si cand ma las pagubasa adoarme singur...si se trezeste fresh...ca nou...dupa doar 15 minnnn...Seara imi adoarme la 22 si dimineata se trezeste la 6-7....mi-a mancat zilele...imi ies din minti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mcoca, nici eu nu ma consider expert in papuci, insa tind sa cred ca alea de la magazin vor sa-si vanda ghetutele si atata tot
Eu sunt convinsa ca cel mai bine invata copii sa umble desculti, iar afara as cumpara ceva moale si usor ...

Eu continui sa stresez cu mailurile mele pe iulie_august sper sa nu ma banati

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu i-am luat Ioanei cateva perechi de papucei, mai mult pt stat in premergator i-am luat initial, insa nu-i stau in picioare. Ea calca aiurea si in doi pasi deja ii pierde. Si nici in rest nu-i tine, adica atunci cand ies cu ea in oras, freaca picioarele si-i scoate, tot timpul tre sa verific sa vad daca nu cumva au cazut pe jos si i-am pierdut.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ana, nu cred, ca aveau tot felul. Ele m-au intrebat daca sunt pt un bb care merge sau nu, si in functie de asta sa ma consilieze.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ana,Vicky multumesc pentru raspuns,mai astept si eu pana dupa un an cu ciupercile.
Cu papuceii,si pe mine m-au tentat astia molcuti,dar pedi nostru la fel a recomandat ca pentru mers sa-i iau care sa-i tina glezna bine,ca ei mai calca stramb,e si risc de entorsa,si se mai poate sa i se formeze si piciorusul nu stiu cum aiurea...asa ca am cumparat mai fermi.O sa pun si eu poza pe picasa cu ei mai tarziu In casa,la fel stiu si eu,ca cel mai bine pentru ei e in sosetute ,asta daca permite temperatura.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor, eu nici nu am intrebat dr ce papuci sa-i iau poate si din acest motiv Stefan a avut prima lui pereche de papuci la un an, niste opincute de piele usoare. Pana atunci a fost complet descult iar in parc pe iarba o lua in goana de-a busilea si pasea usor descult pe iarba sau dupa caz in opincutze. Nu a facut nici o entoarsa, umbla bine si fuge al naibi de mult, nu sa impiedicat decat daca se uita dupa avioane. Dar nu faceti ca mine...eu povestesc doar din experienta mea proprie si personala

In alta ordine de idei, ce crema pentru celulita imi recomandati? Orice raspuns este binevenit pentru ca eu sunt paralela...si m-am apucat de o cura de slabire....asa ca as da cu ceva pe pielea de pe burta...in caz ca se topeste grasimea sa un curga pielea intelegeti voi....

O zi buna! O zi cu soare!Uite ca la Bistrita a venit soarele si a alungat vantul...asa ca indata ce se trezeste ursuletul vom iesi la plimbarica

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANA si SERENITY asa mi-a spus si mie doc sa ii cumpar ceva care sa ii tina glezna bine .
KIMMY ciuperci si noi tot dupa un am o sa ii dam, mai ales ca ea a avut dermatita atopica.
ANNA baby ce mai faceti voi ? Cum mai papati?
Am reusit azi sa ii ascund spanacul in legume si a papat.Succes deplin.
CARMENELA denisa nu a vrut nici mango si nici avocado si nici nu am insistat, are timp sa pape toata viata.Ananas i-am dat suc dar nu s-a aratat prea incantata, fruct nu i-am dat .
Azi i-am luat biscuiti de la hipp si a fost foarte incantata a papat juma de biscuit.
MARIA nu te-am ignorat dar nu stiu ce sa zic cu depresia , nu ma pricep cel mai bine sa mergi la un doctor.
Cam asta pana acum , revin mai tarziu.
BOTICELINA ??? BUJO????DIDI???TECKY ce faceti ??????
Pupici

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara Ioana papa bine, nu ma mai plang. Am inceput sa-i dau mancare adevarata, adica la pranz papa 2 feluri, ciorbita si ceva cu carnita. Azi de ex i-am dat piure de cartofi cu ficatel, ieri a papat pilaf cu legume si carnita, alaltaieri tocanita de cartofi. Am mai incercat si mamaliguta aseara si i-a placut. Cam asta la pranz, dupa amiaza fructele cu iaurt/branza/biscuiti. si lapte papa dimineata si seara, iar inainte de culcare cereale. dar zilele astea vreau sa schimb cerealele de seara sa le pape dimineata.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

Neata.
maria, io nu ma bag la trebi din astea, eu sint oricum contra pastilelor de orice fel, prefer sa iau ceva numai daca chiar mor de boala, in rest astept sa treaca de la sine.
kimmy, io n-am raspuns la treaba cu dintii ca noi inca n-avem nici un dintoc si-avem deja 7 luni, dar io nu ma agit si nici nu-i dau suplimente. Pediatra mea mi-a zis ca lui fii-so i-au aparut primii dinti la un an, asa ca noi sa fim sanatosi.
carme, avocado il dai pur si simplu zdrobit cu furculita ca e moale de felul lui. Eu il ador, il maninc in orice combinatie si fie-mea il maninca si ea cu placere. Ananas n-am dat inca, mi se pare cam devreme.
ooka, n-am vazut papucii de care ziceai, ca linkul de la tine se deschidea la pagina de intrare Si zi asa, vlad vrea sa te puna sa gatesti in vacanta? Da' nu vrei sa vii cu borcanele dupa tine? De unde gasesti ingrediente in zante? SIntem bine, dar am avut vreme foarte frumoasa si-am fost mai mult pe-afara zilele astea.
iris, ii dai din mincarea voastra cu tot cu sare?
flo, da, delia Mersi de urari, de luni incepem cresa, in primele zile mergem mai putin si pe urma marim gradual. Sper sa-i placa. Maica-mea ma intreaba da cum o sa inteleaga cupilul ce-i zic tantile alea in germana, nu de alta da' in romaneste pricepe tot ce-i zic

Fetili, am si io o intrebare la voi si de nu-mi raspundeti ma supi . Acuma serios, ce si cind dati voi de mincare copiilor vostri? Nu de alta, dar mi se pare ca parca io nu hranesc de-ajuns copila. Ma rog, io am inceput diversificarea mai tirziu decit majoritatea, da' parca ceva nu-i in regula. Sa va zic care-i orarul nostru:
pe la 7:30-8 se trezeste si deci la

8:30-8:45 lapte de la tzitzi
12:30-12:45 masa de legume/carne + lapte
16:45-17:00 masa de fructe + lapte
20:15 lapte si dup-aia nani
Se mai trezeste o data pe noapte pentru o tura de lapte.

E cam putin?
mersi in avans de raspunsuri

Mami de Mara (19.08.2008)

TURTU noi papam asa 7 dimineata lapte de tzitzi
10 fructe cam 120 g nu mereu chiar mai putin
13.30-14 legume diverse combinatii cu carne de vita sau pui/ galbenus de ou cam 200g
17.30-18 cereale de fructe humana cu lapte /iaurt
20-20.30 lapte de tzizi
Si mama imi spune ca i se pare putin dar doc a spus ca 5 mese din care 2 de lapte, cred ca ii e de ajuns ca are 9500 la 8 luni si 78 cm .

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Va invit la o salata improvizatie cu ce am gasit prin frigider,care mi-a placut tare mult,si se face usor:
Aveti nevoie de:un gogosar,un castravete murat,telemea,4 ciuperci,o rosie,putina sare.Ciupercile taiate marunt le-am aburit,apoi le-am calit putin cu un strop de ulei de masline.Toate ingredientele le-am taiat cubulete si le-am amestecat cu putina maioneza lungita cu iaurt .A iesit putin apoasa asa ca recomand inainte sa adaugati maioneza,sa strecurati legumele ca unele mai lasa zeama.Pofta buna!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput