Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 6
aka spune:
o noapte usoara copil scump.
sunteti in gandurile si rugaciunile noastre tot timpul .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Cristina in 2008 la ak11 si ak21
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
moni_or spune:
Mult curaj si putere, mamica luptatoare, iar puiului Emma o noapte fara dureri si multe, multe rugaciuni pentru o minune!
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
kay spune:
IUBIRE pentru Kissy ! multa iubire si multa putere !
Aida, .
Doris, , suflet bun !
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
monica-elizabet spune:
bine ati revenit acasa Aida si Emma
sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune, multa sanatate va doresc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Dodo-pui spune:
si
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Cu gandul la voi,sa aveti o zi linistita!Multa putere,dragelor!
Iubire si lumina pentru Kissu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Anina_n spune:
O zi senina, cu trompetzica si bucurii, va doresc !
Doamne ajuta, sa-i fie bine puiului mic, Emma !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
anca_27 spune:
O zi cu soare, scumpelor!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
aidaciolac spune:
Dragelor , ce sa va spun ... Kissy e pe morfina , analize urate cu creatinina f crescuta , adica rinichii functioneaza foarte putin sau aproape deloc desi culmea ca urineaza foarte bine dar asta pentru ca se absoarbe prin pereti lichidul acumulat in organism , din cauza asta K deja a urcat mult ... incercam cumva sa il scadem , daca se mai poate. Cumva tot se umfla in continuare si tumorile cresc , ba mai mult cele inghinale supureaza si miros , e greu sa va zic cum miros
In spital multe capete tari pe care a trebuit sa le inmoi sa se faca ceva , cu altele nici o sansa , dar si cativa de foarte bun simt si mare raspundere.
Imi este greu sa recunosc ca viitoarea generatie de medici in care mi-am pus mare speranta nu va realiza nimic , dar ma bucur nespus sa recunosc ca sunt cativa care se vad ca au chemare spre medicina si fac asta din pasiune ...
... iar Kissy , asa cum o stiti , in suferinta , chiar daca acum nu mai are dureri , dar ...
are momente cand se trezeste si nu ii tace gurita si scoate perle peste perle , rareori dezinhibarea o face sa fie furioasa si la urma urmei de ce nu ar fi Are ce are cu mine , ba ma ridica in slavi , alta data ma suduie ... isi aduce aminte multe chestii de care nu am mai vorbit de mult si s-au intamplat cu ani ...
Incerc cumva sa ma pregatesc si nu reusesc nicum , nu reusesc sa fac si sa ma indrept spre nimic , ma simt foarte dezorientata ... nu stiu cum sa fac si ce sa pregatesc imi este greu sa ma gandesc
Va merg sa ma intind putin cat mai motaie matzoaica
Aida ... 13+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"