Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Aida, suntem alaturi de tine, o pupam pe Emma .
Sunt fara cuvinte .
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alina023 spune:
Aida....
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!
simonacip spune:
Aida..oof, ce suferinta trebuie sa induri,
Pup scumpa micutza. Bine ca nu o mai doare macar e mai linistita draga de ea.
Va imbratisez
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
andanii spune:
of aidule ..... multa putere draga mea .... ce sa-ti spun ? n-am cuvinte ... te imbratisez cu multa putere
kissy mic
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
geta_florina spune:
Aida draga ... ... Domnul sa va insoteasca in fiecare clipa.
Geta, mami de Alex
poze
elflo spune:
Cind citesc ce scrie Aida ma doare tare, e sfisietor...ma gindesc la ei toti ce simt........apoi ochii imi coboara usor spre numarul din dreptul semnaturii...si tot creste....si simt ca puterea lui Dumnezeu e acolo!
pentru pui, pentru mami, pentru tati, pentru buni si pentru simburel!
mandyksch spune:
Off, Aida, te strang in brate puternic-puternic.Pentru mine esti un exemplu cum n-a mai fost nimeni, niciodata.
lucialu spune:
Aida bine ca sunteti acasa!Imi pare rau ca toate par sa o ia razna...
Are ce are cu tine pentru ca tu esti mama ei si in tine are incredere,tu ii oferi siguranta si dragoste,asa ca te crede probabil cumva atotputernica si atotstiutoare in necazul ei.Si asteapta mult de la tine in consecinta.Cati nu tindem sa fim rautaciosi chiar cruzi cand suntem afectati de durere?Ea este un copil.Nici macar nu intelege cu adevarat ce i se intampla,cred.Cum sa nu-si piarda rabdarea?Este exact cum simte, fara incorsetarile maturilor.
Incearca sa te odihnesti cat poti,asa cum ai facut acum,cand ea nu are nevoie de prezenta ta.Sunt multe in inima ta dar sigur si oboseala isi spune cuvantul si nu poti sa te aduni, sa te gandesti.E foarte greu,pentru mine esti O MINUNE DE OM,de MAMA!!!
Iti doresc multa putere in continuare si puiului liniste, fara dureri cat de mult se poate!Doamne ajuta sa fie mai bine,muuuult mai bine Emma!
Gia daca te refereai la mesajul citat de tine sa stii ca nu-mi apartine.
my little sunshine