Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu stiu ce sa spun, va trimitem doare o imbratisare calda si ne rugam pt voi!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Aida stiu sigur ca nu voi uita niciodata lectia de viata pe care Kissu mic ne-a dat-o. Probabil asta a fost rolul ei maret pe aceasta lume: sa ne arate care-s lucrurile cu adevarat importante, sa starneasca in fiecare din noi sentimente curate, iubire neconditionata. Nu va cunoastem multe decat din paginile acestui forum, dar Kissu mic face deja parte din sufletul nostru, s-a imprimat in constiinta noastra si cu siguranta vom povesti copiilor, nepotilor ce printesa minunata ne-a invatat ce e curajul, iubirea. Dumnezeu sa fie alaturi de voi! Doamne ajuta!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Ce rost mai au cuvintele in fata unei astfel de suferinte?
Ce se mai poate spune despre un copil frumos si cuminte care agonizeaza?
Cum sa-ti pastrezi credinta cand ai sufletul ravasit?
Stim ca suntem bieti oameni si ca drumurile noastre, indiferent cum ar fi, duc in acelasi punct. Stim ca mai devreme sau mai tarziu, toti vom trece acelasi prag, dar Doamne, stam acum in fata Ta cu sufletele dezgolite, cu inimile inlantuite de o unica fierbinte raugaciune: opreste aceasta cumplita suferinta, lasa lumina in ochisorii frumosi ai acestui copil al Tau, Doamne, fa o minune pentru sufletelul neintinat al Emmei!

Ce am invatat de la voi, Aida?...
Am invatat ca adevarata iubire este o nesfarsita daruire de sine... si pentru asta, va multumim!

Este minunata rochita, exact ca sufletelul Emmei...

Gabi
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Pling pentru ce vi se intimpla voua

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

o rochita frumoasa ca si Emma! ma rog din suflet sa o poarte cu alta ocazie!

o zi senina

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gabi, Grati...ati scris atat de frumos...

Aiduk...esti cea mai mama dintre mame. Ai atat de multa putere cum nu cred ca as avea eu in 10 vieti de-acum inainte.

Va imbratisez, va am in gand si in suflet in orice ora din zi si din noapte, si ma rog ca Matzulina mica sa-ti simta dragostea in fiecer clipa.

Doamne ajuta-le!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

cand citesc vestile despre emma cateodata ma rog, cateodata ma revolt, cateodata mi se rupe sufletul, cateodata ma umplu de speranta si zambesc, cateodata mi se pare ca nimic nu are rost, cateodata ma simt asa de mica... de fiecare data insa ma inclin in fata voastra, aida si emma. si eu sunt alaturi de voi. pana la capat, indiferent care si cand va fi acela - alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Urmaresc de luni de zile povestea voastra, ma rog si ma gandesc la voi.
Aida fii puternica in continuare! Pastreaza-ti mintea limpede si echilibrul indiferent ce s-ar intampla!

M-a impresionat gestul doamnei cu rochita si ati vazut, i-a pus ca motto: Emma
O imbratisoare si toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aida, ma inchin in fata ta
cat de inteleapta esti, cat de puternica...

rochita este minunata, emma va fi intradevar printesa primaverii in ea...

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Asa e...de-acum modelul rochitei poarta in catalog, numele Emmei!

Stimata Doamna, respectele mele!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput