Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaiub spune:
Aida, Dumnezeu sa va dea putere!
pentru Emma
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
n-am cuvinte care sa exprime ceea ce simt..........as dori sa pot face ceva, orice. pot doar sa ma rog la DD ca prin bunatatea lui nemasurata sa faca ceva, orice.......ca aceste doua suflete sa sa nu mai sufere atat! oooofffffffff! mi se sfasie sufletul!
"mai avem nevoie si de iarba......"
Doris-Alina spune:
De aseara, de cand am aflat ca rochita a sosit , si este deja in casa voastra, ma tot gandesc, si iar ma gandesc...
Aida, nimic nu-i intamplator...ma gandesc la aceasta doamna, dar mai ales la acest OM, (iata ca mai exista pe lumea asta oameni cu suflete marete).
Gestul ei, de a confectona atat de repede rochita, stiind situatia voastra, m-a uimit.
Nu stiu daca ai vazut prima pagina a site-ului ei.
Fara a se considera reclama, vreau doar sa iti arat ce www.modadepoveste.ro/index.html" target="_blank">Motto frumos are.
Sunt sigura ca o sa-i placa Emmei!
E deosebita, si va fi o zana a primaverii din povesti!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Anina_n spune:
E minunata rochita, asa cum e si Kissulina ! Draga de ea !
O imbratisare stransa, care sa-ti transmita multa putere si intelegere, Aida !
Doamen ajuta, sa aveti o zi senina !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
szivarvany spune:
Cuvintele, orice am scrie, sunt atat de goale.
Tu si acum esti cea mai grijulie si atenta Mama, esti alaturi de Emma cum nimeni nu ar putea , esti un exemplu pentru noi toate si ea stie cat de mult o iubesti .
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
adelyna spune:
Aida,esti o mama minunata si Ema este fericita ca te are alaturi.Multa putere caci iubirea va ramane vesnic in sufletele voastre.
"Zilei de azi,zilei de maine si zilelor ce vor veni
Acelor zile carora le vom inchina un moment de tristete sau de fericire...
Si totusi unde sunt visele noastre??"
va imbratisez si ma rog pentru sanatate!!!!!!!
adelina si piticii
Vacanta 2009
Alma2006 spune:
Pup sufletelul greu incercat!Pup printesa Primaverii si ii doresc ca tot ce va fi sa fie asemeni acestui anotimp...un inceput plin de Lumina, caldura, liniste, fara umbra de durere, tristete sau teama. TE IUBESC PISOI!
Pentru mami, tati, buni si samburel, o imbratisare calda
Sa va mangaie Bunul Dumnezeu!
OanaRusu spune:
Rochita e atat de frumoasa!
Dumnezeu sa va aiba in grija lui si sa va intareasca
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
Gabrielama spune:
Nu stiu ce sa spun, ce cuvinte sa folosesc. Citesc si nu pot sa nu plang; de neputinta, de respect, de durere.
Aida, multa putere in continuare si o mare plecaciune in fata ta.
Iubitei Emma i-as aduce orice, si luna de pe cer, daca as putea sa o fac sa fie bine!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!