Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 18
anca_27 spune:
Aida, tu dai sens cuvantului `mama` ... ii multumesc lui Dzeu ca te-am intalnit, chiar si virtual. Nu stii cum si cat schimbi vietile noastre. Daca chiar trebuie ca toate sa aiba un sens, atunci asta trebuie sa fie, noi sa invatam si sa luam aminte la iubirea ta nemarginita. Si avem ce invata...
Doamne-ajuta! Va imbratisam tare-tare si suntem cu gandul la voi in fiecare clipa.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
ioanaradu spune:
aida multa putere in continuare!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
marami spune:
Buna dimineata si o zi linistita pui mic!
Degeaba ne socam, rochia e superba, poate fi rochia pentru cand se va face bine, pentru cand va avea prima serbare, pentru cand se va naste samburelu`, poate fi minunea asteptata de toata lumea. Emma e un copil docil, cooperant, a inteles pana si faptul ca manautza ei trebuie legata pentru a nu-si face rau, iar rochita aceasta ar putea fi .... nu, nu sunt nebuna, vorbesc doar de puterea extraordinara a subconstientului. Subcontientul accepta orice proiect.
Inca odata, o zi linistita si Dumnezeu sa fie cu voi!
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
andanii spune:
doamne aida cat trebuie sa suferiti .... si cata durere trebuie sa infrunte kissy mic
e superba rochita ii va placea kissulinei cu siguranta
nu am cuvinte
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Claudelu spune:
Cuvintele sunt de prisos!
Ma voi ruga in continuare pentru voi
Doamne fa o minune
Claudia si Raul-Andrei
gusta spune:
Cuvinte numai am .
Ma rog ca totul sa fie bine si sa aveti numai zile insorite si fara dureri.
Marilena si Mara Augusta
Cornelia spune:
Draga Aida, ca multe alte mamici citesc si eu zilnic si plang alaturi de voi, dar imi lipsesc cuvintele, mi se pare ca orice as spune suna deplasat.
De ceva tmp fetita mea imi canta un cantecel:
Langa tine, mama mea,
Stau mereu alaturea.
Langa tine
Fericirea mi-o gasesc.
Imi spune ca ii vine sa planga si se cuibareste la mine in brate.
In momentele alea eu ma gandesc la voi. Acelasi lucru il simte sigur si Emma. Esti raza ei de soare, punctul ei de reper. E fericita ca este cu tine. In clipa asta, in fiecare clipa... altceva nu mai conteaza.
Sunt convinsa ca toate deciziile pe care le-ai luat pana acum si pe care le vei lua in continuare sunt cele mai bune.
Multa putere si Dumnezeu sa va intareasca!
Cu multa dragoste,
Cornelia
moni_or spune:
AIDA,offf, oricat sterg si scriu din nou, nu stiu ce sa spun. Rochia e minunata, insa pe tine asta nu te incalzeste, stiind pentru ce ai ales-o. Dar macar Kissy se va bucura de cadoul primit, tu care esti o MAMA cum n-am mai vazut vei sti ce sa ii spui astfel incat sa nu banuiasca adevaratul ei scop. As vrea sa pot face ceva, orice, ca macar un strop de durere sa se ia de pe umerii tai, dar nu pot sa fac decat sa ma rog. Dumnezeu sa fie cu voi!
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."