Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 21
andanii spune:
doris un gest incredibil de frumos a facut doamna .... in primul rand facand cadou rochita si in al doilea rand dand numele emmei rochitei
of doamne ma cutremur vorbind despre chestiile astea
aida te imbratisez cu putere si ma rog din tot sufletul sa aveti o zi cu mult soare si lumina
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
LoraG76 spune:
Va imbratisam din tot sufletul!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mama42 spune:
"Stim ca suntem bieti oameni si ca drumurile noastre, indiferent cum ar fi, duc in acelasi punct. Stim ca mai devreme sau mai tarziu, toti vom trece acelasi prag, dar Doamne, stam acum in fata Ta cu sufletele dezgolite, cu inimile inlantuite de o unica fierbinte raugaciune: opreste aceasta cumplita suferinta, lasa lumina in ochisorii frumosi ai acestui copil al Tau, Doamne, fa o minune pentru sufletelul neintinat al Emmei!"
Giova spune:
Nu am cuvinte......
Sunteti mereu in gandurile mele, fete dragi.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
ariadnabr spune:
Am citit...mi-e frig...si lacrimile nu le mai pot opri...
Aida ce pot sa-ti zic??? Nu exista cuvinte care sa aduca alinare...putere...suntem alaturi de tine... Un gest minunat al doamnei cu rochita...sa dea Dumnezeu s-o imbrace in fata unui tort plin de lumanari cu voi in jur cantandu-i La MULTI ani!!
Emma pui mic...pui dulce...te iubim din tot sufletul!
Doamne...esti mare si bun...Doamne...fa o minune pentru sufletelul mic...fa-o bine Doamne...fa-o bine...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
linasobolina spune:
Aida, draga, imi pare tare rau de vestile pe care ni le dai!
Eu cu ale mele, nu prea am avut timp si chef de calculator insa cu sufletul si gandul am fost alatiri de voi, in spital povestind unei paciente de alaturi de pat despre Ema si ce vi se intampla voua, din pacate.
Si ea mi-a spus o poveste, pe care am sa v-o spun si voua, chiar daca e surprinzatoare
Doamna respectiva era preoteasa, nevasta de preot si fiica de preot si a trecut prin ceea ce treceti voi cand era tanara cu fiul ei, numai ca era ceva mai maricel, avea cam 8 ani si avea metastaze osoase.
Am inteles ca erau foarte dureroase si chinul copilului era maxim. Insa ea, mamica, s-a luptat si a facut absolut tot ce se putea face la acea vreme ca sa il aiba cat mai mult timp langa ea.
Si acum vine minunea, din sufletul curat si chinuit al unui coipl:
Intr-o dimineata cand s-a trezit, a prins-o pe mamica de mana si a rugat-o sa ii dea drumu', sa il elibereze, sa il lase sa se duca in lumea ingerilor, acolo unde este liniste si unde nu il doare nimic!!!
Stia ca trebuie sa aiba binecuvantarea mamei, ca trebuie sa o lase linistita sa isi continue viata si stia ca in viata il tinea doar dorinta si sperantele ei de a trai!
Vreau sa iti zic ca nu am fost buna de nimic dupa aceea, gandindu-ma la profunzimea sufletului unui copil....
Ce it doresc tie si Emei, este sa va gasiti puterea de a va gasi linistea, pentru ca Doamen-Doamne va avea grija si de micuta Ema si de tine si de sotul tau si de samburel, care va fi o binecuvantare pentru voi1
mychydutza spune:
ce gest deosebit al doamnei care a facut rochita! mai exista si oameni, in adevaratul sens al cuvantului...........
"mai avem nevoie si de iarba......"