*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 4
criss703 spune:
Am intrat numai sa va salutam si sa va zicem ca plecam la dr. ca bineinteles a luat si gandacelu raceala de la mine , are niste mucisori frateee da sunt aposi si transparenti da multi si tot haraie
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
monicus spune:
Man-Dat Christian de Cata_Myky,
Sofia de Nature,
Sa va traiasca bebei si sa fiti sanatosi cu totii. Nuami bine.
Pupici
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
M abucur pentru voi ca v-ati intalnit. Sanatate si la cat mai mulet astfel de intalniri.
Ce imagine frumoasa.
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Sa avem un capitol nou cu vesti bune Ieri am avut o intalnire placuta cu Mar_ysa si s-au cunoscut si bebeii nostri, Leyre cu Raphael, am pus si poza : http://good-times.webshots.com/photo/2179748600104281140pYLeOm, am scris acolo : Leyre + Raphael = #9829; dar nu mi-a luat inimioarele..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Tinem pumnii sa va reintoarceti cu vesti bne.. sanatate multa, multa.. aveti grija de voi.
Numai bine.
citat din mesajul lui aleinad.g Neata! Noi am inceput saptamana cu o cultura a secretiei de la ochisori, apoi a vazut-o medicul de familie si ia dat augmentin si nurofen ca se pare ca infectia de la ochisori si-a facut de cap si a diseminat pe gat in jos, de aia nu manca mititica. Iar la 3 mergem la control la un oftalmolog pediatru. Sa ne tineti pumnii. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
pozele mele
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Criss Aleinag multa sanatate si va asteptam cu vesti bune!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
miki01 spune:
Puiului meu nu-i trece tusea deloc. Este aproape o sapt de luat sirop si degeaba. Nu a facut deloc febra, mananca bine, dar cand si cand are tuse productiva si mucusori. Este drept ca nici mie nu mi-a trecut de tot, dar el a avut forma cea mai usoara.
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
ginye55 spune:
Sa va spun ultimele noutati: ieri piciul meu a mancat supita de morcovel, pastrarnac, telina si radacina de patrunjel, dar i-am dat doar zeama in care am pasat morcovelul. A papat 70 ml.
Si tot de ieri piciul a inceput sa se joace cu putzulica!
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui miki01 Puiului meu nu-i trece tusea deloc. Este aproape o sapt de luat sirop si degeaba. Nu a facut deloc febra, mananca bine, dar cand si cand are tuse productiva si mucusori. Este drept ca nici mie nu mi-a trecut de tot, dar el a avut forma cea mai usoara. Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008 Povestea puiului nostru |
Sper sa-i treaca cat mai repede! Multa sanatate!
Stefanut
Povestea nasterii
miki01 spune:
citat din mesajul lui ginye55 Miki01 am citit povestea luptatorului vostru! Felicitari! Ma bucur ca eforturile voastre au fost rasplatite. Sper din suflet sa se rezolve si problema transplantului sotului cat mai curand! ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Multumim frumos!
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Alra, pe tine te-am auzit ca esti incantata de aparatul pt aerosoli. De la ce firma recomanzi? Am vazut ca sunt mai multe cu diferente de pret si nu stiu ce sa aleg. Tebuie sa-i cumpar si eu lui Andrei, sa scapam mai usor de raceli.
Povestea puiului nostru