*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 5
miki01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Sa va spun ultimele noutati: ieri piciul meu a mancat supita de morcovel, pastrarnac, telina si radacina de patrunjel, dar i-am dat doar zeama in care am pasat morcovelul. A papat 70 ml. Si tot de ieri piciul a inceput sa se joace cu putzulica! ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Super voinicelul!
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
alra spune:
citat din mesajul lui miki01 Alra, pe tine te-am auzit ca esti incantata de aparatul pt aerosoli. De la ce firma recomanzi? Am vazut ca sunt mai multe cu diferente de pret si nu stiu ce sa aleg. Tebuie sa-i cumpar si eu lui Andrei, sa scapam mai usor de raceli. Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008 Povestea puiului nostru |
eu am unul ieftin care baraie destul de tare. noi l-am luat de nevoie caci fata mare a avut des nevoie de el, acuma insa e pe ceva mai puternic.
aparatul de aerosoli mi se pare super pentru raceli cu mucisori - cu ser fiziologic numai.
poate fetele din ro iti pot recomanda o firma anume, eu chiar nu stiu ...
mai, eu nu stiu ce sa fac cu tabelu ala - si sambata si azi am avut 60.5, numa duminica 61. sa las 61 pentru motivatie? sa trec totusi 60.5? cred ca 60.5 e mai bine ca apoi zic ca am slabit mult saptamana asta ceea ce nu va fi adevarat.
otilia, ma modifici?
mai, si mie mi-a facut impresia ca vidul a functionat, zic saptamana viitoare caci saptamana asta merg de 2 ori.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirela_1 spune:
Buna fetelor, iar am rams rau in urma. Am de recuperat cateva capitole. Nu stiu de ce dar mie nu-mi ajunge deloc timpul. Si am un copil cuminte. E drept ca mulsul imi ia cam 3 ore jumate din zi dar totusi...
Otilia multumim de aprecieri.
Eu la tabel inca nu ma inscriu, nu-mi vine inca sa ma apuc de diete. Am ajuns la greutatea avuta inainte de sarcina dar eram oricum plinuta asa ca am de dat jos vreo 10 kg. Sa iasa ciresele mai intai.
Azi am fost la eco tranfontanelara cu piticuta(nu mai stiu daca v-am spus, in prima luna la eco s-a vazut o zona hiperecogena pe creier si a fost suspectata ca s-a intamplat ceva in viata intrauterina) si totul este bine, nu se mai vede nimic. Doar ca inca nu isi tine capul bine pentru varsta ei (are 3 luni). Bebelusii vostri isi tineau bine capul la 3 luni? Dianei nu-i place deloc pe burta, dar am sa incerc sa o pun mai des, ca asa am primit instructiuni.
Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)
mariana28 spune:
Salutare!
Dupa ce sapt trecuta va spuneam ca Matei se trez si noaptea la papa, de vreo 2 zile si-a facut singur alt program,a papat la 21, adorme la 22 si urmatoarea masa pe la 4 / 5 , ce bine eee!!!
Eu imi faceam atatea griji,.....si mititelul meu m-a inteles, manca-l-ar mama pe el...si adoarme si neleganat , a uitat de picioare, stau cu el sa-i tin suzeta si o ora daca e nevoie, dar sta in patutul lui.....Nu stiu pentru cat timp va fi programul acesta, dar simt ca am facut progrese.
Sanatate multa tuturor!
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
malinas spune:
Voi cu ce scoateti petele de morcov de pe hainute .Noi am reusit sa ne patam cu morcov in fiecare zi, desi ii pun bavetica.Am bagat azi hainutele la spalat, dar cand le-am scos din masina am constatat ca petele sunt la locul lor .Pai..eu ce fac acum?Cum le scot?Am pus o bluzita in apa cu vanish, de control, sa vad daca iese pata si vad ca nu se intampla nimic.Eu spal hainutele cu detergentul ala special pt bebelusi de la Sano.Plssssssss...va rog sa-mi zicei cum fac sa scot petele.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
Ramo2007 spune:
Noi am fost afara, ne-am plimbat 2 ore, cand am venit a papat si acum doarme.Ma duc sa scot rufele din masina...mai am de bagat 2 ture si cand se trezeste ea sa calc...ii place atunci cand calc...o pun in patul nostru si se uita la mine si vorbim de mama focului, cred ca-i place si sunetul care-l scoate fierul cand ies aburii.
Imi cade parul rau de tot...imi vine sa urlu ,oricum eu aveam parul rar, nu stiu ce sa fac, ce sa iau...Revalid in niciun caz ca am inteles ca e scump, cam 30 ron pt. 1 saptamana...si daca nici nu da rezultat...Stiti ceva naturist?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
miki01 spune:
Ramo si eu am aceeasi problema cu parul, de o luna si ceva imi cade in prostie. Eu aveam si inainte de sarcina probleme cu caderea parului, dar acum...e prea de tot. La mine cea mai eficienta solutie (pe care nu prea o aplic) este o lotiune pe baza de petrol de la Gerovital. Din cauza mirosului nu o pot suporta mai mult de o ora (recomandarea este sa o tii o noapte pe cap).
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
ginye55 spune:
citat din mesajul lui malinas Voi cu ce scoateti petele de morcov de pe hainute .Noi am reusit sa ne patam cu morcov in fiecare zi, desi ii pun bavetica.Am bagat azi hainutele la spalat, dar cand le-am scos din masina am constatat ca petele sunt la locul lor .Pai..eu ce fac acum?Cum le scot?Am pus o bluzita in apa cu vanish, de control, sa vad daca iese pata si vad ca nu se intampla nimic.Eu spal hainutele cu detergentul ala special pt bebelusi de la Sano.Plssssssss...va rog sa-mi zicei cum fac sa scot petele. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Eu cu vanish am reusit.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
monicabo spune:
Ce mai faceti?
Babyzapi si marysa...mi-a placut poza voastra impreuna, frumosi puii, frumoase si mamicile
Malinas, nu stiu ce sa zic cu petele de morcovi, ca si noi cam avem probleme, nu chiar cu morcovii, ci cu petele de fructe de pe tricourile Andreei, mai ales portocala si mar.. dar si morcovi, cand sunt in combinatie de mar.. Eu o schimb atuci repede, pe loc si pun bluza la inmuiat...
Miki01, wellcome!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Miky-ea spune:
Ce dragut ca ati reusit sa va intalnit,Isa si Mar-ysa...poza este absolut superba!A crescut asa mult Raphael,e un adevarat printisor!
Criss,Miki,Spiridus si toate mamicile bolnavioare va transmit multa sanatate!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy