*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 13
blue78 spune:
Eu nu reusesc sa o fac pe bebita mea sa bea ceai. Cand era mai mica, la 2 luni il bea cu placere dar acum nu vrea deloc. Cum sa fac sa o determin sa bea?
Pozele noastre
http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx
monicabo spune:
Va salutam!
Multumim celor care ne-au admirat in pozele de la botez, si tuturor care ne-au facut urari pt implinirea celor 4 luni.
Mie imi vine sa de emotii...ce repede au trecut 4 luni! Intamplator sau nu, Azi noapte Ana Maria s-a trezit un pic mai devreme ca de obicei sa pape, adica pe la 3 jumatate - 4 fara un sfert, adica exact la aceiasi ora la care m-am trezit eu acum 4 luni, cu dureri de la contractii puternice, contractii dese...(de obicei ea se scoala cam pe la 5-6 si apoi dimineata la 8-9 pt mese). Pe la 4 - 4 si 10 plecam in fuga spre spital.
Bertha, l-am vazut pe Morcoveata al tau!
Lorellay, imi pare rau pt Diana, dar stiind ce aveti, cu tratament va trece repede!
Anes, ce mare s-a facut Remus... mi-=aduc aminte de stressul tau cu TT
Flori, nicin u stiu ce sa iti spun, decat sa aveti putere multa, si sa fie o forma usoara de sd...
Offf, si cu ocazia asta, imi dau seama ca ne stresam/enervam/suparam pt motive marunte cu copiii... ca se trezesc prea des, ca tipa, ca se agita, ca fac dezordine in camera, ca nu stiu ce mai fac etc... si important este sa fie ei sanatosi.
revin ca plange puiul mic
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mar_ysa_28 spune:
Fetelor voi ati trecut bebelushi la intretinere...cum ati procedat?
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Pe Sara au trecut-o automat....am vazut doar cum am aparut 3 in loc de 2 pe lista.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
monicabo spune:
Am zis ca revin... am hranit puiul cel mic..
Amalia, ma bucur ca te simti mai bine Auzi, cum facem cu esenta aia de bebe, cum o pastram? Ceva solutii? O sa-mi fie si mie dor de mirosul de bebelus, si de pusul la san... deh raman nostalgiile
Ca tot veni vorba de nostalgii, am retrait si eu momentele de la inceputul odiseei, nu am scris chiar de la inceput de tot aici, dar oricum, destul de timpuriu...
Mav, eu zic sa te duci la munte cu familia, va rel;axati cu totii, inclusiv tu, iar cu bebe care papa numai laptic e si mai usor.
Malinas, sunt curioasa cum arata parculetul ala de care zici tu, eu acum sunt mare fan parcuri de acest gen, caci Andreea e mare amatoare de leagane, casute, tobogane etc... Daca ajung pe acolo la un moment dat, te anunt Mi-e dor de vremurile de asta vara cand suiam copilul in masina, si bateam parcurile (herastrau, kiseleff, Politehnica - aleile din complex etc). Sper sa reusesc acu din parimavara/vara si cu ambele...habar n-am cum o sa fie, dar o sa incer macar o data. Acum a fost si iarna, si deci mai frig, si am iesit doar in parcul de langa casa.
Auzi, v-ati mai intalnit atunci cand ziceai tu ca te duci in Mall sa papi o pizza? Mi-ar face placere sa va cunosc, poate mai pe la vara sa ne mai intalnim in parcuri. Asta vara ne-am intalnit, cei/cele de la grupa Andreei si a fost tare frumos.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
bebecris spune:
si eu ii fierb apa plata.....pt ceiut.....
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
BOTEZ
[blue]
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
am preluat si eu ideea de a-i lui david de papa in scaunul de masina...si e super bine asa....
David papa mar
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
BOTEZ
[blue]
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Lorellay, nu te mai stresa. Mai bine ca ati descoperit cauza lipsei poftei de mancare. Limbricii se iau fff usor. Ai grija dupe ce incepeti tratamentul sa speli lenjeriile d epat, prosoapele la 90 de grade. Sau asta trebuia facuta la oxiuri? Ca aia se elimina noaptea? Nu mai stiu exact, dar mai bine sa fii precauta.
Fetele, NU mai fierbeti apa plata. Devine fff rea pt rinichii bebelusilor. Cautati info pe net. Eu merg pe urmatoarea idee: daca iau o apa plata cunoscuta, ce sanse sunt sa aiba ceva? si ce sa pateasca in afara de o diaree, ceva. Dar cu rinichii nu e de glumit. Inca ceva, luati apa plata la 2l atat cat folositi in maxim 24h, chiar de jumatate de litru. Dupa ce deschideti sticla de apa plata, atunci se pot inmulti bacteriile.
Eu i-am fiert apa de baie bebelinei pt ca noi avem put in cartier si am avut probleme mari cu apa. era plina de coliformi. Mai caram apa de la bloc si o incalzeam. dupa 3 luni am inceput sa folosesc apa de la robinet, ca au facut astia alt put, si acum avem doar namol .Dar vorba aia, unii platesc bani grei sa mearga la bai cu namol.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
blue78 spune:
Eu fierb apa plata in fierbator 5 minute, apa plata Dorna, pentru ca asa am fost sfatuita de medicu pediatru. O fi bine o fi rau nu stiu, dar pana acum nu am avut probleme si sunt 4 luni de cand procedez asa.
babyzapi spune:
Blue daca nu vrea sa mai pape ceai, eu nu as mai incerca sa-i dau, poate are doar o perioada si pe urma o sa vrea singurica. Si poti sa-i dai apica in loc de ceai, ca sa fie hidratata. Sau incearca sa-i schimbi ceiutul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii