*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 14
blue78 spune:
Babyzapi multumesc de raspuns nici apita nu prea vrea.... voi vedea.
Pozele noastre: http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx
BraveGirl spune:
Monica, m-am uitat pe pozele de la botez si m-a apucat depresia .Esti atat de tanara si ai 2 printese gingase! Sa-ti traisca! Sunteti o familie asa frumoasa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Fetelor, Spiridus e in spital la Medlife internata de ieri cu ambii copii.
M-a rugat sa va scriu sa stiti de ea, ca ati fost multe care s-au interesat pe mess de soarta ei.
" Alex e tot fara diagnostic. Cris suporta mai bine. Vreau acasa!"
Muuuulta sanatate iubita!
Din cate stiu si ea era racita rau cand a plecat...
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
BraveGirl spune:
Spiridusule, multa sanatate puiutilor tai! Te asteptam cu vesti bune.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
monicabo spune:
Spridus, multa sanatate copiilor! Si tie! Amalia, multumi de vesti...
Dar ce anume au cei mici? Ca nu am retinut exact...
Brave Girl, merci frumos pt aprecieri... Dar nu tre' sa te apuce depresia, chiar nu ai de ce...Ca altfel nu mai pun poze cu noi
Cu apa plata...nu am fiert-o niciodata... Nici apa de baita...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mariana28 spune:
Sanatate Steliana si puiutilor tai!
Noi am fiert vreo cateva zile apa plata, dar apoi nu am mai fiert-o. Am intrebat si dr si ne-a zis sa nu o fierbem.
Noapte buna
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
bertha spune:
Spiridis, multa sanatate! Chiar ma intrebam de ce nu mai apari... Saraca de tine, cu doi copilasi in spital...
BraveGirl, si eu tot asa am citit peste tot, ca apa plata nu se fierbe, isi schimba concentratia si devine daunatoare sistemului digestiv si rinichilor. Alti autori nu recomanda deloc apa plata, din acelasi motiv, al mineralelor existente si sunt de parere ca apa de la robinet este cea mai buna, dupa fierbere, desigur.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun. Sunt obosita rau, Darius a facut febra ieri toata ziua si azi-noapte, am fost la dr si in cel mai bun caz are amigdalita, in cel mai rau, scarlatina. Eu tind sa cred ca-i amigdalita, pt ca inca n-a aparut eruptia pe piele si nici n-a facut febra mai mare de 38 si azi n-a avut deloc temperatura. Aseara avea niste pete pe cerul gurii, pete care l-au condus pe dr la ideea scarlatinei, azi nu mai erau, poate scapam. De aseara am tot citit despre scarlatina , nu-i chiar cel mai rau lucru din lume, da' mai bine sa nu fie. Am vorbit cu dr asta-seara si zice ca daca trece si ziua de maine si nu apare eruptia, inseamna ca a fost vorba doar de amigdalita. Vedem. Parca si Spiridus intreba de scarlatina, sper sa nu fie si la ei vorba de asta.
Ati tot vorbit de TT si de SD...si eu sunt de acord cu orice analiza de genul asta, dar, pt mine, au avut numai caracter informativ, sa stiu la ce sa ma astept la nasterea copilului meu. Am facut TT la 17 sapt, am primit rezultatul dupa 2 sapt, daca nu era ok, si treceam la amniocenteza, ganditi-va cat trecea pana aflam rezultatul...cum puteam sa omor o fiinta, pe care o dorisem, o asteptasem si o iubeam, numai pt ca nu era perfect sanatoasa?! Nu suna putin nazist? Adica "mama te iubeste mult, da' te lasa sa traiesti numai daca esti sanatos". Suna cinic, dar e cat se poate de adevarat. Consider ca orice fiinta are dreptul la viata si, daca unii dintre noi nu-si pot iubi neconditionat copilul, mi se pare mai cinstit sa-l lasi sa traiasca si sa-l lasi intr-un centru de plasament, decat sa-l ucizi fara mila. Sper sa nu supar pe nimeni, e parerea mea de OM.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Bantui si eu putin pe net ca am reusit sa adorm pustimea.
Spiridus, multa sanatate mai si sper sa aveti un diagnostic cat mai repede ca sa stiti cu ce va luptati.
Bertha, acum ubla forme mai usoare de scarlatina si usor atipice. Ana a fost diagnosticata acum 1 an si ceva, a primit antibiotic 10 zile dar cum i-am dat antibioticul a si mers la gradinita, doctorul a spus ca este ok asa. Cei de la gradinita nici nu s-au deranjat sa anunte parintii ca au avut cazuri. A avut 2 bube pe burta si peste 2 saptamani a facut febra. Diagnosticul mi s-a parut pus cam dupa ureche, a zis ca are limba zmeurata, plus ce a vazut in gatul ei, si ca e probabil scarlatina ca era epidemie in zona. Nu i-a luat proba din gat pentru analize, nimic. Cand le-am spus mamicilor de la grupa ei de pe forum se mirau ca nu e spital ci chiar la gradinita .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Spiridus sanatate multa tie si copilasilor!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
manumanu spune:
Spiridusule, multa sanatate, mamicii si copilasilor!
Am citit cate ceva din discutia despre prepararea laptelui cu apa plata versus apa de la robinet. Noi am folosit pana acum apa de la robinet fiarta. Am cumparat si apa palta Izvorul zanelor care nu are minerale, dar nu am prea folosit-o. Fetele care folosesc apa plata: cum faceti? In ce o incalziti ca sa se poata dizolva laptele? Merge incalzita in fierbator?
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq