Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Felicic am PM daca vrei si poti atunci te rog sa-mi trimiti si mie diversificarea.Mersi.

pai, eu nu te-am intrebat, chiar ti-am trimis aseara Cauta-l la msg private, stanga sus, cu roshu

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Tot vreau sa intreb 2 lucruri de vreo 2 zile si nu reusesc:

1. Lidia, sunteti ok? Mai da-ne un semn....
2. Intrebase Ramo acum ceva vreme de cand e ok sa dam bebeilor zarzavaturi in mancarica: patrunjel, marar, leustean, coriandru... se poate sa fi raspuns cineva, dar eu nu am vazut si ma intereseaza si pe mine so pls, help!!

Multumesc!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Elsa, Amalia, Maya, Crina

pupam tot c(i)ardul de bobocei(si mamicile lor, ca daca spun "gashte" mi-o iau in cap cu fel de fel de legume, macar de-ar fi bio)

eu sunt sfarsita de oboseala, iar s-a trezit devreme piticul, la 5, 30 dim, poate isi dau intalnire copii nostri, ce zici Joy21
Ma rog, am lucrat la laptop pana la 8.30, cu el in bratze, asa ca nu a fost timp mort, dar preferam sa dorm

in ceea ce priveste gramatica limbii romane in continua revolutie, nu mai zic nimic, o sa ajungem sa vorbim in limbaj de mirC.
[size=1]Eu nu am avut voie sa folosesc cuvantul "mishto" si multe altele, cat am fost sub aripa protectoare a mamei[/size=1

plec acasa, poate-l conving pe piti sa tragem un pui de somn de vreo doua ore, ca daca iar se culca la 8, am incurcat-o, sigur va salut maine dimineatza la 6

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

norocoaso! unde? eu am mai nimerit salata dulce, care nu e amara adica, numai la restaurant. In market sau la piata normala numai creatza sau ca a noatsrta dar amara, nu cu acelasi gust. Poate o fi prin sud. In regiunea pariziana si in Alsace chiar nu am gasit.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Uite, de aici am cumparat. Ti-am indicat locul exact, nu se stie niciodata cand vei mai avea nevoie

Ma apuca si pe mine nostalgia, cred ca la vara ii fac cunostiinta Sofiei cu Parisul. Trebuie sa "prinda gustul" de mica

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La MUlte lunite sarbatoritilor de astazi, sa iti sanatosi si voiosi
lsa Maria de Piolica
Maya Mihaela de Cosmy
Amalia Andreea de klemmi
Crina Alexandra de Angelynna

Andreea_adasi o pentru tine sa treaca supararile astea. Pe noi (eu si bb in carut) era sa ne calce 2 masini ieri pe trecere de pietoni, pe verde, iar astazi am stat mult si bine la trecere fara semafor ca nu oprea nimeni sa trecem si noi,
"Romania te iubim ca ca tine nu gasim"

Voi ma omorati cu filmulete astea, sunt niste copii superbi si mancaciosi pe deasupra. Sa va traiasca, sa va bucurati de ei

Ada ce poveste cu casa si soarca... un buchetel mic de la noi
babymom ce de intamplari ati avut si voi cu casa, dar eu cred ca va fi bine si la vara o sa stai la soare in gradina
Insist si eu cu Tonotilul, daca ai timp sa imi zici 2 vorbe (sa ii dau sau nu pentru pofta de mancare, eu o sa intreb si dr maine, dar multi dr sunt ofuscati cand vii cu intrebari/propuneri)

Am stat si noi 2 ore afara, dar eu am inghetat de frig si mi-e urat ca nu cunosc pe nimeni. Cand am venit a ras baiatul 200 ml lapte cu 2 masuri orez nestle (sper sa nu -i dauneze cereale la fiecare masa, adica 3 la numar)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hello! Am dormit cu fii-miu al mic o ora! - de fapt, el aproape doua ore. Pe Victor l-am lasat de capul lui la desene - Traiasca Minimaxul si desenele animate!

De cand tot vroiam sa zic si tot uit: Andreea_ada, bine ai venit ! Imi pare rau ca s-au tinut ghinioanele lant si de tine.

Va multumesc tuturor pt. incurajari si imbarbatari ( Paula-Laura, Anamona, Piolica, Andreea, Lumi. Sunteti tare dragute si chiar mi-ati fost de ajutor!
Eu chiar cred ca... TOATE TRECE!

Paula-Laura felicitari pt. baiatul mare! Acum are mama un

Anca am vazut-o pe Carla cum papa!!
Gata! De azi nu mai ai voie sa spui ca nu mananca fetita! Daca Victor ar fi mancat asa macar o singura data ma declaram cea mai fericita mama a anului 2004!!

Andy_galro, ce tare e Andrei cum smotoceste el cornul ala! Cred ca-i pare tare rau ca nu are dinti .

LUCUTTA, ma bucur ca vo fi vecine. La vara, la plimbare pe strazile desfundate din Grigorescu - Yupii!! De aia mi-am luat eu carucior 4x4

buruieni aromate - Lumi si Ramo, sigur se pot da frunzele de patrunjel, nefierte, de acum. De restul ma interesez, ca am o prietena care si-a facut o lista cu buruienile astea, care de la cate luni se poate da.

Va pup si plec la plimbare cu puii. Diseara am program de baie la Mihaela, asa c a nu stiu daca mai pot intra azi.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Nu stai si voi la fel in balansoar?
http://good-times.webshots.com/photo/2390287060103994286aDMgaX

Cu statul in fund cum va descurcati? Ca mie nu prea imi iese
http://good-times.webshots.com/photo/2452757390103994286IuAamY

Mergi la inceput

Anca pai Carla nici nu e legata, Robi numai legat sta (in scaunul de masa, nu va ganditi ca maltratez copilul) si asa legat si incearca sa isi puna picioarele pe masa. Trebuie neaparat sa il filmez si eu pe fimiu sa vedeti, dar fara sonor (sa nu ma auziti pe mine cum fac ca toate orataniile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

babymom ce de intamplari ati avut si voi cu casa, dar eu cred ca va fi bine si la vara o sa stai la soare in gradina
Insist si eu cu Tonotilul, daca ai timp sa imi zici 2 vorbe (sa ii dau sau nu pentru pofta de mancare, eu o sa intreb si dr maine, dar multi dr sunt ofuscati cand vii cu intrebari/propuneri)

CD, iertare, stiam eu c-ar mai fi ceva de spus... dar, nu prea multe: din pacate nu stiu ce e cu Tonotilul asta. M-am uitat in agenda medicala si e trecut la categoria 'Tonice'. Are in compozitie aminoacizi si vit. B si se poate da si la copii; nu mentioneaza de la ce varsta. Contraindicatii si reactii adverse nu sunt mentionate, deci... nu stiu ce sa te sfatuiesc. Cred ca rau nu i-ar face Mikului, dar mai bine intreab-o si pe tanti dr. Ce daca se 'inerveaza'

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babymom, sar'na mult!

CD, sunteti mortali!! si noi avem leagan ca al vostru, dar nu le place.... le place mai mult in balansoar... ala are un cutu fain... car emisca din urechi, labute si canta!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput